Transferden sonra kacinci gun test yaptiniz

Canım evet 10. Gün yaptır dedi 8. Gun yaptırma dedi ben duramadım yine 8. Gün yaptırdım 6. Günden düşük çıktı . 10. Günü bekliyorum inşallah yükselir
Benimde 3. Gun embriyosu 9. Gun erken gebelik testi yaptim idrar cikmadi negatif insallah erken oldugu icindir

Yaa valla yazdigim mesajdan utandim sen boyle soyleyince canim allah sana sabirlar versin acisini dindirsin soyleyecek kelime bulamiyorum 😢😢
Niye utanacaksin herkez kendi acısını bilir eğer tutmasaydi oda büyük acı gelirdi bana ben tutmadiysa bile kendini üzme demek istedim sana kendimce teselli olamak için ama test gününü bekle sen

Canım çok erken yapmışsın moral bozmak yok.Biraz sabır sadece
Başka şeylerle uğraşmaya çalış
Ne zaman transfer olmuştun

Canım çok erken yapmışsın moral bozmak yok.Biraz sabır sadece
Başka şeylerle uğraşmaya çalış
Ne zaman transfer olmuştun?
Mart 27 de transfer oldu bugün 8. Gün canım raporluyum zaman geçmiyor başımda ağrıyor bugün Allah selametle sonuçlandırsın hepimizinkini

Benimde 3. Gun embriyosu 9. Gun erken gebelik testi yaptim idrar cikmadi negatif insallah erken oldugu icindir
İnsallah canım. 3. Gün embiriyosu için idrarda çıkacağını sanmıyorum aynen erken hcg bizim için en kesin sonuç oda acele etmeden zamanında sanırım

Niye utanacaksin herkez kendi acısını bilir eğer tutmasaydi oda büyük acı gelirdi bana ben tutmadiysa bile kendini üzme demek istedim sana kendimce teselli olamak için ama test gününü bekle sen
Cok tesekkur ederim canim benim dogru soyluyorsun herkesin acisi kendinr zor tamam beklicem 🤗

Mart 27 de transfer oldu bugün 8. Gün canım raporluyum zaman geçmiyor başımda ağrıyor bugün Allah selametle sonuçlandırsın hepimizinkini
Bende 27 Mart’ta 3. Gün taze tek embriyo transferi oldum 😊
5 gün rapor almıştım yarın işe gideceğim Perşembe kan vereceğim bu hafta çabuk geçer diye düşünüyorum

Bana 8 Nisan da ve iki günde bir aynı yerde kan ver dediler

Bende 27 Mart’ta 3. Gün taze tek embriyo transferi oldum 😊
5 gün rapor almıştım yarın işe gideceğim Perşembe kan vereceğim bu hafta çabuk geçer diye düşünüyorum

Bana 8 Nisan da ve iki günde bir aynı yerde kan ver dediler
Aynıyız inşalla pozitif sonuç alırız bizim gibi bekleyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz yazdım bi kaç yere fazla cevap alamadım bana 3. Gün taze tek yumurta embiriyosu konuldu 6. Gün hcg 34,090 çıkmıştı 8. Gün tekrar yaptırdım 21.46 çıktı çok üzüldüm neden düştü anlamadım bilen varmı lütfen yardımcı olun yükselme ihtimali olurmu
Son durumunuz ne oldu acaba şuan bende benzer durum yaşıyorum

3 cu gün embriyolari biraz daha sabırla beklemeli canım. Benim 5ci gün embriyosuydu. 3cu gün prectior markayla yaptım erken gebelik testiyle. Okadar silikti ki kimse göremiyordu. Bir tek ben görebiliyordum. Normal test yaptım aynı gün çıkmamıştı. 3gun sonra yaptığımda çıkmıştı 5 liralık testlerde. Rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın. İnsaAllah sağ salim meleğine kavusursun
Benimde 5.gün embriyosu bugun 6 günümdü erken gebelk yaptım silik çıktı akşam da kaset test yaptım onda da silik çıktı pembe yarın kan vericem silik de olsa çıkınca umut varmıdır

• Beğen
Reactions: Z P
Benimde 5.gün embriyosu bugun 6 günümdü erken gebelk yaptım silik çıktı akşam da kaset test yaptım onda da silik çıktı pembe yarın kan vericem silik de olsa çıkınca umut varmıdır
Vardır ama kan vermek için niye acele ediyosunuz. Ya cidden gününüzü bekleyin. Biliyorim cok istiyorsun pozitf olsun. Bak silik çizgi de çıkmış. Kan verip de kafanı bulandirma. Bu sefer doktor iki günde bir kan isticek. Evde rahat rahat test gününü beklemek varken neden ugrasicaksin ki iki günde bir kan vermeye. Diyelim ki hamilesin öylesin yani 😅 iki günde bir kan ver sonra bekliceksin keseyi görmeyi sonra içindeki bebeği sonra kalp atışlarını sonra cinsiyeti bu böyle uzar gider. Hep beklemektir yani hamilelik. 9 ay uzun bir süre. Şimdiden hastanelerde yıpratma kendini.

Birde resim yuklermisin testin merak ettim

Vardır ama kan vermek için niye acele ediyosunuz. Ya cidden gününüzü bekleyin. Biliyorim cok istiyorsun pozitf olsun. Bak silik çizgi de çıkmış. Kan verip de kafanı bulandirma. Bu sefer doktor iki günde bir kan isticek. Evde rahat rahat test gününü beklemek varken neden ugrasicaksin ki iki günde bir kan vermeye. Diyelim ki hamilesin öylesin yani 😅 iki günde bir kan ver sonra bekliceksin keseyi görmeyi sonra içindeki bebeği sonra kalp atışlarını sonra cinsiyeti bu böyle uzar gider. Hep beklemektir yani hamilelik. 9 ay uzun bir süre. Şimdiden hastanelerde yıpratma kendini.
Kan günüm salı günü eşim de gelecek benim hayalim ona sürprizli söylemekti hep o yüzden yarın iğnem var kalçadan yapılan ona gidecem dedim gitmişken kan da verip varsa hazırlık yaptım söyleyecem 🙈😂😂 acelem bu zaten salıya gidecektim olsun da ben giderim hastaneye 😁😁🥰

• Komik

Eklentiler

• IMG_20210501_195431.webp
    IMG_20210501_195431.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 680
  • Muhteşem
Yapar yapmaz çıktı ve pembe renk resimde kuruma yeri gibi de pembe daha önce böylr şak pembe çıkmadı hiç 😂 erken gebelk atmayım belli değil oda hemen çıktı pembe renk ama kuruma çizgisi gibi resimde

• Beğen
Yapar yapmaz çıktı ve pembe renk resimde kuruma yeri gibi de pembe daha önce böylr şak pembe çıkmadı hiç 😂 erken gebelk atmayım belli değil oda hemen çıktı pembe renk ama kuruma çizgisi gibi resimde
Yok yok ne kuruması burdayım diyor annesi. Allah tamamına erdirsin 😘😘

Yok yok ne kuruması burdayım diyor annesi. Allah tamamına erdirsin 😘😘
Ayy ağlayacam 2 yıldır bekliyorum gerçekten böyle diyince siz annesi flaan 🥺🙈😂😂 Rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin inşallah mubarek aylarda kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🤲🥰

• Muhteşem
Back
X