Transferden sonra kacinci gun test yaptiniz

Ayy ağlayacam 2 yıldır bekliyorum gerçekten böyle diyince siz annesi flaan 🥺🙈😂😂 Rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin inşallah mubarek aylarda kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🤲🥰
Amin canım benim. Rabbim hayırlı uysal sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hadi bakalım kan vermeyi çok istiyorsun verince bizede haber ver 😘😘

Erkenmiș gercekten daha. Bende Pazartesi transfer oldum. Daha önceki tedavilerde hep erken yapardim bu sefer bekleyecegim. 3.gun embriyosu mu. Gununuzu bekleyip tekrar yaptirsaniz degerniz artar bence
5.gün embriyosuydu bende ilk olunca sabırsız oldum ama inşallah artar testte bariz pozitif olunca hani 40 50 vardır demiştim 😂

Yok yapmadım 22 Mart’ta çatlatma iğnesi vurulmuştum yanıltıcı olabilir diye yapmıyorum
Kanıda 10. Gün versem mi acaba diyordum ama 3. Gün embriyosu için 10. Gün erken diyorlar
Senin de taze transfer miydi?
Benım dondurulmus 3.gun embırıyosuydu 11.gun test negatıf cıktı kızlar

Merhaba, ben transferden sonra lekelenmem olduğu için doktorumun isteği ile kan testi yapmıştım 8. günde. Yerleşme kanaması olabilir ama emin olalım demişti, pozitif de çıktı kan testi sonucum.
Canım peki kanama olduğu gün hemen hcg kana yansır mı yani???

Canım 104 çıkmıştı 2 gün önce buugn yine ver demişti gayet iyi dedi artış çok sağol inşallah böylr devam eder 😍
Ay hiç usenmiyonuz da 😂 hadi bakalım sonucu güzel olsunda. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin guzel anne🥰🤗

Benimde 3.gun emriyosu ilk kızımda sadece 11.gun yaptım çıkmıştı o gün kan 323.80 di 2.kizimda 8.gun çıkmamıştı 9.gun silikti 11.gun başka marka testle yaptım yok gibiydi kan değerim 24 çıkmıştı yani o dollenmeye bağlı üzme kendini daha çok erken
2 kızınızda kan testiniz kaçıncı gün 24 çıkmıştı ve süreç nasıl ilerlemesi benim 5 gün embriyosu 12 gün 18.32 16 gün 30 çıktı yarın 18 gün tekrar baktiracagim doktorum umut yok gibi konuştu. Yükselişe devam eder mi acaba?

2 kızınızda kan testiniz kaçıncı gün 24 çıkmıştı ve süreç nasıl ilerlemesi benim 5 gün embriyosu 12 gün 18.32 16 gün 30 çıktı yarın 18 gün tekrar baktiracagim doktorum umut yok gibi konuştu. Yükselişe devam eder mi acaba?
Beta değeriniz yeterli katlanmamış 2 günde 1 en az %60-%70 oranında artması lazım inşAllah diğer kan testinizde bir mucize olur

İkisinde de 11.gun test yaptırdım ilk kızımda 323.80 ikinci kızda 24 çıkmıştı ikiside 3.gun emriyosu ikiside 3kat artarak devam etti ama ikinciyi suyu bittiği için kaybettim

Back
X