Transferden sonra kan tahlili

Hamile olma ihtimalim varmı?

• Negatif

OY: 0 0,0%
  • Pozitif

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Betul30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
2
1
1
37
Daha yeni uye oldum cok zor buldum nasil mesaj yazicagimi cuma gunu embriyo transfer yapildi 6.gun embriyosu dayanamiyip bugun test yaptim kanda 2.70 cikti cok uzuldum cumartesi test gunum acaba ilaclarimi kullanmaya devam etsemmi hamile kalma ihtimalim varmi

Tabii ki ihtimal var . O test günlerini boşuna vermiyorlar . Bebek önce tutunacak ve sonra hcg hormonu salgılamaya başlayacak . Stress yapıp , size tutunmaya çalışan bebeğinizin işini zorlaştırmayın. Cumartesi gününe 3 gün var. Gününüz geldiğinde tekrar yapın ;)
Hakkınızda hayırlısı olsun :dua:

Daha yeni uye oldum cok zor buldum nasil mesaj yazicagimi cuma gunu embriyo transfer yapildi 6.gun embriyosu dayanamiyip bugun test yaptim kanda 2.70 cikti cok uzuldum cumartesi test gunum acaba ilaclarimi kullanmaya devam etsemmi hamile kalma ihtimalim varmi
benimde 6. gün acayip heycan yapiyorum arada gelip gidiyor heycanim yapsam mi bugun kan testi sen hamile kaldin mi cnm

Bende enteresan bir rahatlık vardi tüp bebek denemem de ne test yaptım idrar da ne kanda.
Lutfen bu şekilde strese girmeyin ve üzmeyin kendinizi bu kadar erken pes edilir mi?
Stresin ne kadar olumsuz etkiledigini biliyorsunuzdur nitekim

Back
X