Transferden sonra merdiven çıksam bişey olur muuuuuuuuu???

bence cok faydası bıle dokunabılır
yavas yavas cık spor olur kanlanma artar (vucudun dogal kanlanması) hareketsız kalmak ıyı degıl cunku
ustelık kendı evın gıbısı olmaz

canım sakın korma bişey olmaz öyle devamlıda yatma ilk gün yat sonra kalk evinde yavaş yavaş yürü

Cnm benim evimde 3.katta, Allahın izni ile dikkat ederek çık bi şey olmaz,

Ben aynı gün akşam 20-25 dk. mesafeye yürüyerek iğneye bile gittim:emir_bebek:

gozdem hıc korkma canım

bende 5. katta oturuyorum dr um yavaş yavaş dınnenerek cık demıştı

ınş hakkında hayırlısı olurrr

Gozdemm yarın mı transferin? kaçıncı gün transferi olacak? şimdiden hayırlı olsun...merdiveni yavaşca cıkarsan bence birşey olmaz ben de yola gideceğim,biraz durup... birşey olmaz sağlıkla bebişlerimize kavuşacağız inşallah...sen önce mutlu haberi söyleyeceksin ki bana moral olsun iyice..

cnm hiç korkma çık yavaş yavaş ben transfer olduğum gün istanbuldan denizliye yolculuk yaptım hiç bişiycik olmaz sen kalbini ferah tut bende sen gibi korkuyordum bak şimdi iki tane dünyalar güzeli bebişlerim varrr :emir_bebek: kaydirigubbakcemile5

Gozdemm yarın mı transferin? kaçıncı gün transferi olacak? şimdiden hayırlı olsun...merdiveni yavaşca cıkarsan bence birşey olmaz ben de yola gideceğim,biraz durup... birşey olmaz sağlıkla bebişlerimize kavuşacağız inşallah...sen önce mutlu haberi söyleyeceksin ki bana moral olsun iyice..

Sağol canım.. Cuma toplandı. Yarın 5. gün oluyo heralde.. İnşallah güzel haberler veririm yakında..

Sağol canım.. Cuma toplandı. Yarın 5. gün oluyo heralde.. İnşallah güzel haberler veririm yakında..

Insallah gozdem guzel haberlerini aliriz canim, bende'de ayni bu merdiven konusuna takildim ama benim durum farkli biraz, ben dubleks evde yasiyorum odam asagida ama mutfak ihtiyaci icin merdiven cikmam lazim, kara kara dusunuyom transferden once ust katta bi yer ayaralyip orda'mi kalsam, yoksa asigadamii... Sen ucuncu kata cikdinmi iki uc gun allah izniyle disari cikmiyon ebn mutfaga gunde en az 10 kez cikiyom, bisey olmaz diyom ama kafam karisiyo yine... Ben ne yapam?

Insallah gozdem guzel haberlerini aliriz canim, bende'de ayni bu merdiven konusuna takildim ama benim durum farkli biraz, ben dubleks evde yasiyorum odam asagida ama mutfak ihtiyaci icin merdiven cikmam lazim, kara kara dusunuyom transferden once ust katta bi yer ayaralyip orda'mi kalsam, yoksa asigadamii... Sen ucuncu kata cikdinmi iki uc gun allah izniyle disari cikmiyon ebn mutfaga gunde en az 10 kez cikiyom, bisey olmaz diyom ama kafam karisiyo yine... Ben ne yapam?

Canım seninki ayrı sorunmuş valla...Herşeyini al yanına ,suyunu falan her dakka çıkma yukarı...Mefta gibi de yatamayız bütün gün:))))

Bence transferden sonra yapmamanız gereken tek şey stres....ben sadece transfer olduğum gün yatmıştım sonrasında normal hayatıma geri dönmüştüm...ağır hareketler hariç hiç bişeyden kısmadım kendimi çünkü rahat ve hareketli olmak vücudumuz için en iyisi...çok şükür ilk denememde hamile kaldım darısı sizlerin başına

kızlar yeni geldim opudan.çıktığımda biraz ağrı olmuştu ağrı kesici verdiler geçti.26 tane yumurtam toplanmış.yarın arayacaklar.biraz kanamam var sizlerde olmuşmuydu

iç rahatlığıyla söleyebilirim ki hiç ama hiç bişey olmaz ben transfere arabayı kendim sürerek gittim 35 dakikalık yoldu sadece hastanede 1 saat yattım ordan 4 katlı bi yere merdivenle çıktım yarım saat falan oturdum tekrardan arabaya binip 35 dakikalık yolu araba sürerek geri geldim akşamına sinemaya gittim ertesi günde 250 kmlik yol geldim yine ben sürdüm arabayı ilk denememdi şimdi ikizlerimi bekliyorum:))
sadece stres yapma merdivenden falan bişey olmaz...

gozdemcim sakinan goze cop batarmis cok fazla takma kafana tatlim. ama tabiki kendini cok yorma agir kaldirma bir yerlere uzanma da...benim arkadasim America da transfer yapilir yapilmaz Turkiye`ye gitti uc ucak degistirdi. ve inanilmaz yorgunluk oluyor buradan Turkiye`ye gitmek.. ve simdi 8 aylik hamis.. Allahin izniyle saglikli bir sekilde dogum nasip etsin insallah... Umarim sana tutunurlar ve en kisa zamanda guzel haberlerini yazarsin buraya... saglicakla kal...

Cok haklisiniz arkadaslar, merdiven cikmak, yatmak surekli, sanmiyorumki sonuc degistirsin.. STRES olmiycak onun disinda allah kerimm, senmi demedin gozdecim mefta degiliz. bende THE BACK UP diye sinema filmi var JEnnifer Lopez'in o filmde izledim sakayla karisik gercek oda transfer oluyo iki tane embriyo, sonucu alana kadar spor, gezme tozma yapmadi kalmiyo, ikiz'e hamile kaliyo.. cok komik film birazda duygusal tavsiye edebilirimmm...

Back
X