Transferden sonra neler hissettiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben normalde 1.70 boyunda ve bugüne kadar 52 kg yu geçmeyi beceremeyen biriyim. Transferden sonra oldum 57 kg. Yemek yedğim halede açtım. Okadar çok yiyodumki artık nefes alamaz duruma geliyordum. Tıkanıp kalıyordum onar rağmen açtım :roflol: daha 10 haftalık hamileyken 5 aylık gibi duruyorum. 7 aylık hamile bi arkadaşım var şirkette onla yarışıyoruz resmen :roflol:
Beklemek zor biliyorum ama sen sabrını ve ümidini yitirme. Sonuç alana kadar hamilesin keyfini çıkart a.s.

Ben sizden bir 10 cm daha uzun ve 62 kg ımkaydirigubbakcemile3 Zayıfım yani.. Yemek yediğim halde bende kendimi aç hissediyorum..Allahtan ekmek yemiyorum..yoksa kendimi tutamam..Ekmek,abur cubur vs yememeye gayret ediyorum..Karnımda şişlik yok ama gaz oluyor bazan:utangac:

Kullandığım ilaçlar, ginoferrasanol ( kan ilacı)
Climara ,Crinone vajinal jel,prednol ve coraspin

estrofem 3 kez gunde
clımara
bide jel kullanıyorum

hem cok ter basmalarım oluyor hemde hep acım gozum ac daha dogrusu oturunca cok yiyemiyorum ama hep ac hıssedıyorum

2 denemem temuzda yaptımilk 3 gün evimde dinlendim somra günlük hayatıma döndüm ağir işler yapmadan her gün sabah akşam iğnelerim vardı çok yakın bir yerde onları yaptırdım yürüyerek gittim pskolojim gayet iyiydi sonuç negatif oldu ama üzülmedim çünki biliyordum içime doğmuştu ve inanıyorumki hayırlısı boyle gücümün yetiği yere kadar tekrar deneyeceğim

benim kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bu gün..4 ..günüm...

Merhaba arkadaşlar,
Transferi gerçekleşmiş olan arkadaşlarım transfer sonrası kendilerinde fiziksel ve psikolojik olarak neler hissettiler..? Ne gibi değişiklikler oldu..?

Gelin burada paylaşalım..

Önce ben başlayayım..Psikolojik olarak gayet rahatım..Elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum..Eğer olumsuz sonuç alsamda fazla üzülmemeye çalışacağım..Menapoz oluncaya dek deneyeceğim azimle..kaydirigubbakcemile3

Fiziksel olarak biraz sersem gibiyim açıkçası..benneyaptımki Sanırım kullandığım ilaçlardan..Hafif ateşim var gibi..Belimde hafif ağrı var..Biraz da halsizlik,kırıklık,olduğum yerde başım dönüyor gibi..Biraz da iştahım arttı..Bunları hamişlik olarak düşünmüyorum çünkü buna karar vermek ve emin olmak için erken...Daha dün oldu transferim..Hayırlısı olsun inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sizler neler yaşadınız,neler yaşıyorsunuz..???:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ya ben neler yaşadığımla ilgili hissetiklerimi yazdım ama mesaj nereye gitti anlamadım

ya ben neler yaşadığımla ilgili hissetiklerimi yazdım ama mesaj nereye gitti anlamadım

Canım gene sorun var demek kk debenneyaptımki

benim kasıklarda biraz batma oluyor arada..birde ayaktayken belim ve sırtım ağrıyor...

bu sabah hiç bir ağrım yok..belki günün ilerleyen saatlerinde ...ancak yürürken sol bacağımın arkasında bi yer sızlıyor..eşim o siyatik siniri..dikkat et üşütme dedi...kaydirigubbakcemile

kizlar bende cok korkuyorum bana yardimci olurmusunuz ilk defa tup bebek denedim dun transferim yapildi simdiden sonra nelere dikkat etmem lazim 4 yumurtadan sadece bi tane kalmisti onu da koydular cok endiseliyim ya olmazsa diye kasiklarimda agri var rabbim hepimizin gonlune gore versin benim bi kizim var darisi tum isteyenlere olmazsa yapacak bise yok biliyorum ama napiyim bende kizimla geciririm omrumu allah yardimcimiz olsun

kimse yokmuu bana fikir verebilecek karnim sisti goguslerim aciyor kasiklarim agriyor bunlar ne demek anlamina geliyor eger tutmazsa kacgun sonra adet olucam transferim dun oldu bana bunu konuda bilgi verirseniz sevinirim

kimse yokmuu bana fikir verebilecek karnim sisti goguslerim aciyor kasiklarim agriyor bunlar ne demek anlamina geliyor eger tutmazsa kacgun sonra adet olucam transferim dun oldu bana bunu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Canım bunlar kullandığımız hormon ilaçlarının etkisindemiş...

ya bugün 9. günüm bi idrar testi yapsammı diyorum ama negatif sonuçtanda çok korkuyorum kesin sonuç verirmiki idrar testi

canım idrar testi bence daha belli olmaz benim kanda çıktığı halde idrarda çok çok silik çıktı boşuna morelini bozarsın ne kalmış şurda bi iki gün daha sabret çok zor biliyorum ama yapcak bişey yok malesef bende yeni atlattım o stresli günleri allaha şükür güzel haberi aldım darsı senin ve bütün bkleyen arkadaşlara

Fiziksel olarak kasıklarımıda ilaçlarında etkisiyle hafif sızı vardı onun haricinde psilikolojik olarak çok umutluydum yani içimden bi ses hamilesin dedi yani o gün eve gelice zaten annemlere dedim anne ben 1 günlük hamileyim güldüler böyle işteee sizede başarılar..... arkdaşlar

ya sikintidan patlicam ya valla benim transferimin 3. gunu bugun eger bebek tutmazsa ben ne zman adet olucam turkiyede ilac veriyolarmis tranferden sonra ama burda bana hicbise vermediler sadece fitil kullaniyorum hem transfer edildikten 5 dk sonra eve yolladilar ve dr dediki normal hayatiniza geri donun tabi okadar agrim varki kasiklarda donemem normal hayatima ama yinede kizimi okula goturup geliyorum kizlar sorumu cevabini bilen varsa beni bilgilendirsin lutfen ok allaha emanet olun hersey gonlumuzce olsun (amiiiiiiiiiiin)

merhaba canım bende sadece vajinal jel kullanıyorum herhangı bı ilaç kullanmadım transferden sonra belkıde hastaya gore verıyordur doktorlar.okuduklarıma göre hala ilaç kullanan arkadaslar var ama bende sadece sabah aksam jel kullanıyorum bıde zaten içmemiz gereken folıkasıt içiyorum.inşallah birazda olsa içini rahatlatmışımdır ama kafana takma morallı ol bu cok önemlı

sagol cnm benim ama napiyim dayanamiyorum iste ne zman adet olucam diye her an tuvalete gidiyorum bu ilk denemem galiba bu kadar stresim de bundan

Back
X