Transferden sonra rahim cikacak gibi ağrır mı?

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
Merhaba KiZlar dün transferim oldu bugün az once iki buklum kaldım göbek deliğinden 4 parmak aşağısı cok kötü ağrıdı sanki rahmim vajinandan cikacak gibi oldu hastahaneyi aradım minoset iç dedi ictim ağrım hafifledi acaba yerleşmedi dustumu mercimeklerimmmm suanda cok umutsuzum bukdr şiddetli agri neden olurki

korkma canım,ilk günden umutsuzluğa düşme hemen..ağrılar olabilir,dayanacaksın biraz,benimde çok ağrım olmuştu

korkma canım,ilk günden umutsuzluğa düşme hemen..ağrılar olabilir,dayanacaksın biraz,benimde çok ağrım olmuştu

Agri kesici alınacak kdr agri olurmuki cok üzüldüm bsy oldu diye su günler hemen geçsin bu ağı cok kötüydü sırf kasilmamdan dolayı bsy olmamıştır ins minnoslarima (

Agri kesici alınacak kdr agri olurmuki cok üzüldüm bsy oldu diye su günler hemen geçsin bu ağı cok kötüydü sırf kasilmamdan dolayı bsy olmamıştır ins minnoslarima (

ewet canım bende ağrı kesici almıştım,parol içmiştim ben,minosetle ikisi aynı zaten..üzülme sakın ,,çok normal o ağrılar,ben ağladığımı biliyorum ağrıdan,,sen bol bol dinlen yat,ilk günler önemli zaten,duş alma bu ilk 3 gün falan,,dikkat et kendine,stres yapma sakın,

Yaaa normalmi herkes hafif ağrı sancı olur dedi ama bu agri kesiciyle bile geçmedi hafifledi sadece benim gibi olupta pozitif olanlar yazsın nolur
Yemek ve wc icin kalkıyorum bide arada cok yoruluyorum yatmaktan 5 dk oturup geri yatıyorum.5. Gun Banyo yaparım hemşire ilk 4 gun banyo yapma demişti

Son düzenleme:
minikgelin agrilaron tam olarak nerde?? Bende Transfer oldukdan sora cok kasik agrilarim vardi hatta gece uykudan uyaniyordukmk kivranarak sanki cik wc ihtiyacim varmis gibi . Sonradan bende minoset aldim arada gecdi . Bugun Transferimin 11 günü yarin test yapicam hayirlisi bakalim ....
Gönlünü ferah tut sen canim

Cnm tam göbek deliğimden 4 parmak altı ağrıdı suanda ağrıdan dolayı şişmiş elimi degdirince ağrıyor tuvaletimi yaparken vajinamdan rahmin çıkacak sanıyorum suanda umutsuzum

Cnm tam göbek deliğimden 4 parmak altı ağrıdı suanda ağrıdan dolayı şişmiş elimi degdirince ağrıyor tuvaletimi yaparken vajinamdan rahmin çıkacak sanıyorum suanda umutsuzum

Canimm Transfer sirasinda agri varmiydi peki ??? Umutsuzlaga kapilma sakinn daha yeni . Bende daha cok kasiklarimda agri vardi ve zaman zaman göbegimin altida hayira yoralim olumlumu olumsuzmu neyasiki bisey yazamiyorum yarin benim kan testim var Rabbim ikimizede hayirlisini nasip etsin . Sen nerde yapdirdin ??

Cnm transfer sırası asırı sıkışıktim onun agrisi cok oldu vajinadan yapılanı cok hisettmedim
Sabah kasıklarım ağrıyordu hafifçe sonrasında göbeğimin alt kısmı cok kötü ağrıdı suanda kasıklarımda hafif agri var ins tutunuyor dur. Yarın guZel haberle gelirsin ins buraya yaz olurmu:)

merhaba canım yazali 4 yil olmus ama merak ettim sonucun ne oldu? insallah dogmustur bebegin? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…