Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

Evet aynen dediginiz jel, ay inş ama sanmıyorum, sizin nasıl hamileliginiz
O jelden ben de hala kullanıyorum. Topak topak geri geliyor bi süre sonra görürseniz endişelenmeyin :) benim şimdilik iyi gidiyor henüz kese kalp atışı görmedim 16 sında randevum var umarım herşey yolundadır

İnş, hersey gönlünüzce olsun, Topaktan ziyade işemiş gibi geliyor ,hayırlısı , 4 gun sonra belli olur benimki

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de 9.günüm 4.embriyosu erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı yalnız idrarım çok açık renkti ve bi saat önce su içmiştim Yani siz sabah mı yaptınız ?? şuan durduk yere kendime dert edip ağlayıp duruyorum elimde olmadan birsürü de belirti var bel ağrısı kasık ağrısı böyle kaşığımın içinde etim çekiliyor gibi değişik arada ateş basması sanırım ilaçlardan da oluyor

cnm aksam yapmistim ben benim transfer in 5 gunu hayalet cizgi cikmisti cok Erken tuttugunu anlamistim o yuzden bence sabah ilk idrarla tekrarla ins pozitif sonuclanir rabbim yuzunuze gulsun

cnm aksam yapmistim ben benim transfer in 5 gunu hayalet cizgi cikmisti cok Erken tuttugunu anlamistim o yuzden bence sabah ilk idrarla tekrarla ins pozitif sonuclanir rabbim yuzunuze gulsun
Anladım canım sağol tekrar idrar yapmicam ctesi kan verim pişman oldum zaten idrar yaptığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…