- Konu Sahibi mylittlemiracle_
-
İnan bana kalp atısını duyunca bitmiyor bende ter diye düşünmüştüm amaSağolasın arkadasım
Ben de değer arttıkça duygulanmaya basladım
Sanki sessiz sessiz ben burdayım diyor
İnsallah kalp atışı ve kese işini de halletsek rahatlayacağım bi nebze
İnsan kaybedeceğim diye endişe duyuyor zor kavuşunca
Amin canım hepimiz için
Evet az önce cok sinirlendim birşeyeİnan bana kalp atısını duyunca bitmiyor bende ter diye düşünmüştüm ama
Her zaman düşünüyorsun olumsuz bişey yasadım o etkilendi mi acaba normal süresinde gelişiyor mu kalbi atmaya devam ediyor mu
Yok bırakmaz bende de öyle oldu ama duruyorduEvet az önce cok sinirlendim birşeye
Birine baya yüksek sesle konuştum sonra da sinirimden ağladım
Suanda korkuyorum etkilendi mi acaba
Ya beni birakıp giderse diye
Ciddi misinYok bırakmaz bende de öyle oldu ama duruyordu
Sadece aglaman onu daha çok üzer keyfine bak sinirini bozma bişeylere gül moralın yerine gelsin o da iyi olur
Ben birine sinirlenip agladıgımda saatlerce ertesi sabah kanamam olmustu hemen acile gitmiştim
Senin kaçıncı deneme idiYok bırakmaz bende de öyle oldu ama duruyordu
Sadece aglaman onu daha çok üzer keyfine bak sinirini bozma bişeylere gül moralın yerine gelsin o da iyi olur
Ben birine sinirlenip agladıgımda saatlerce ertesi sabah kanamam olmustu hemen acile gitmiştim
Senin kaçıncı deneme idi
Yasın kac?
Sorununuz neydi
Ciddi misin
İnsallah olmaz öyle birsey benim daha cok yeni çünkü
Gecmıs olsun sana da
Benim doktorum çift embriyoyu hiç önermediBenim 2.denemem ilkinde cift embriyo transfer edildi ama tutmadı 3ay sonrasında da bir tane dondurulmus vardı o transfer edildi
Yasım 28 sperm sayısı yetersiz
Bende o zman daha 6 haftalıktım sorunu yasadıgımda su an 11.haftanın içindeyim
Merak etme bişey olmaz annesi bebeğine
Bende istemezdim doktor sormadı zaten konduktan sonra ögrendim keske bir tane koyulsaydı simdiye bir tane dondurulmusum daha olurduBenim doktorum çift embriyoyu hiç önermedi
Tek olsun bizim olsun DEDİ
Benden 10 yas küçüksün :)
Sormaması da garipmiş ciddenBende istemezdim doktor sormadı zaten konduktan sonra ögrendim keske bir tane koyulsaydı simdiye bir tane dondurulmusum daha olurdu
Allahin izniyle hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alacağız
Evet dediğin çok doğru. Hiç görmeden bu kadar endişelendiğimiz bir canlıyı bi de dünyaya geldikten sonra bizim halimizi düşünemiyorum :)Ya galiba anne olmak böyle birşey . O endişeyi kalbimizde hep taşıyacağız. Bende de hep var , haftaya doktor kontrolüm var , büyüdü mü ? Gelişiyor mu ? Biraz daha geçsin , sağlıkla doğacak mı ? Doğduktan sonra türlü türlü endişeler . Sanırım bundan sonraki hayatımız böyle . Hiç bilmediğimiz bir yönü ile bizi bekliyor . Birbirimize yine burda böyle yardımcı olalım
Canım bende transfere kadar göğüs ağrısı hep vardı. Sanıyorum ilaçların etkisi bu. Transferden sonra göğüs ağrısı azalarak bitti diyebilirim.merhaba arkadaşlar
yeni pozıtıf sonucu alan arkadaslara soru sormak istıyorum
acaba transferin ilk zamanlarında gogus ve ucları acıdımı
benim acıyordu ancak yarın test gunum ve hiç agrı hissetmıyorum
agrılar bı anda kesıldı
sizede öle oldu mu
ve çamasırımda ıslaklık oluyordu o da sanki kesilmeye başladı
belirtiler ne zaman azalıyor
Maşallahhh cnmm çok güsel ilerlio bebişşşselam nasılsın?
verdim verdim
10. gün verdim 147 cıktı
bugun 12. gün 345 çıktı şükür
Teşekkür ederimMaşallahhh cnmm çok güsel ilerlio bebişşş
Bende sadece transfer sonrası 3-4 gün ıslaklık oldumerhaba arkadaşlar
yeni pozıtıf sonucu alan arkadaslara soru sormak istıyorum
acaba transferin ilk zamanlarında gogus ve ucları acıdımı
benim acıyordu ancak yarın test gunum ve hiç agrı hissetmıyorum
agrılar bı anda kesıldı
sizede öle oldu mu
ve çamasırımda ıslaklık oluyordu o da sanki kesilmeye başladı
belirtiler ne zaman azalıyor
hadi yaKızlar sonucum çıktı negatif, açıkcası üzülmedim çok şaşırdım ndn sorucaksnz 7.gün erken gebelik testinde bile çıkmıştı silik bile olsa, adetimde 4gün geciktiki bnmki 1gün şaşmaz onca tedavi olmama ragmen ilaca ragmen hep erken olurum adet ama adet olmadım, ve aşırı tiksinmem var hala, saglık ocagı bgn kesinlikle çıkmaz dedi ama sonuç çıkmış sistemde...
Slm hamileliginiz hayırlı olsun, benim tüp değil ama bir şey sormak istiyorum ,bende 3 gündür falan su gibi bir şey geliyor , klomen ve 10 gün önce catlatma iğnesi yapıldı,çamaşırı islatiyor resmen, bir de bebek oluşurda tedbir amaçlı vajinal jel verdi dr, bu iyiye mi kötüye mi işaret bilmiyorumEvet batmalar var dünden beri. O su gibi akıntı bende de var ya altıma yapıyorum sandım :)))
Az kaldı sabret bigün daha bitti bak
Su gibi akıntı iyi birşey :) crinone mu jelin adı ?Slm hamileliginiz hayırlı olsun, benim tüp değil ama bir şey sormak istiyorum ,bende 3 gündür falan su gibi bir şey geliyor , klomen ve 10 gün önce catlatma iğnesi yapıldı,çamaşırı islatiyor resmen, bir de bebek oluşurda tedbir amaçlı vajinal jel verdi dr, bu iyiye mi kötüye mi işaret bilmiyorum
Evet aynen dediginiz jel, ay inş ama sanmıyorum, sizin nasıl hamileliginizSu gibi akıntı iyi birşey :) crinone mu jelin adı ?
İnşallah tutunmuştur bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?