Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

pazartesi transferim oldu; bugun 5. gunum. kasiklarim cok agriyo bacagimada vuruyo sanki. Baskada birsey yok. Ama gecen defada agrim vardi negatifti. Off ne bileyim bir yandan umutlanmak istemiyorum bir yandan her seyi hamilelige yoruyorum. Senin nasil geciyo canim?

valla bende bılmyorum cnm 6.gunum bugun her hangı bı agrı fln yok ıste bılmıyorum dusunmek ıstemıyorumda artık allahım bılıyor hayırlısı ıns. bızde anne oluruz cnm.ıns. pozıtıf sonuc alırız.benım 11 nısan test gunum .senın ne zaman.yani ay suram agrıyor fln dıyebılecegım ınan hıc bısey yokk oyle bısey bılmıyorum hayırlısı dıyorum .

kızlarr Allahım ya r ve yardımcıısı olsun inşaallah....bn daha test beklemıorummm pazartesi toplaama sonra inşaallah aksılık olmassa transferr...ama çok agladım okurkenn hmde cokkk..hele maiinin soncuunu ıgrenmek ıcın o sayfaya kdr hepsını tektek okduum..Allahım isteyıpte olmayan herkesiii coluklu cocuklu aıle yapsınnn ...AMİN:emir_bebek:

kızlarr Allahım ya r ve yardımcıısı olsun inşaallah....bn daha test beklemıorummm pazartesi toplaama sonra inşaallah aksılık olmassa transferr...ama çok agladım okurkenn hmde cokkk..hele maiinin soncuunu ıgrenmek ıcın o sayfaya kdr hepsını tektek okduum..Allahım isteyıpte olmayan herkesiii coluklu cocuklu aıle yapsınnn ...AMİN:emir_bebek:

Canım öncelikle ilgine çok ama çok tşk ederim...Sonrada sana bir tavsiyem olucak...Sakın ağlama en mutlu günlerin bugün senin...Ne kadar pozitif olursan bu süreçte bebeğine o kadar çabuk kavuşursun:16::16:Şükürler olsun benim bebeğim 9. haftaya girdi teyzeleri :nazar::nazar::nazar:Allahım hepinize nasip eder inş. bütün kalbim ve dualarım sizlerle:16::16::16:

valla bende bılmyorum cnm 6.gunum bugun her hangı bı agrı fln yok ıste bılmıyorum dusunmek ıstemıyorumda artık allahım bılıyor hayırlısı ıns. bızde anne oluruz cnm.ıns. pozıtıf sonuc alırız.benım 11 nısan test gunum .senın ne zaman.yani ay suram agrıyor fln dıyebılecegım ınan hıc bısey yokk oyle bısey bılmıyorum hayırlısı dıyorum .

Benim test gunu 9 nisan. hayirli haberler aliriz insallah.

sizleirn baya olmş kızlar maaşallh bende bi 8.9.günlere gelebilsem aahhhh daha 1.günüm:49:

hayırlısı olsun cnm.benımde 8.gunum bugun sende gelırsın cabuk gecıyor zaman.sonuclarımız guzel olsun ınsalah arkadasım allahım yardımcımız olsun .ınsallah buraya hepımız guzel haberlerımızı yazarızz cnm.

ilk 2 denememde zaman su gibi akıp geçiyordu ama sanki zaman durdu..
bu farklı olacak galiba
galiba kuzularım içerde yerleşiyor
ahhh canım yavrularım geldiniz mi annenize
ahhh bir gelseniz çok şanslı olcaksınız biliyuormusunuz
:49:

merhaba arkadaşlar ben de ikinci tüp bebeğimi deniyorum ilki negatif sonuçlandı. İkinci transferim yapıldı ve bugün üçüncü günüm ama adet sancısı çekiyorum ve arada kramp giriyor. umarım bu kez negatifle sonuçlanmaz, hepimize hayırlı evlatlar inşallah

merhaba

bende aranıza yeni katıldım dün transferim oldu 01/05 bekleyeceğim heyecenlıyım tek embriyom var
7 tane dondurdular 12 gün geçermi napacağım

Merhaba kızlar,ben topige yeni katilıyorum.benım tup bebek denememde ilki yasiyorum.bugun transferımın 9. Gunu.ama kanamam oldu.yani leke gıbı.cok uzuldm,agladm.sızler yasadnz mı,lekelenme devam ettı mı?yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba bende ilk tüp bebek denememi yaptım.9.günümde pozitif sonucumu aldım.Doktorum 15.günü bakmamız gerekiyor dedi ama ben dayanamadım ve kan tahlili yaptırdım ve 33,8 2 gün sonra 143,3 çıktı çok mutluyum doktorum ve ekibinden inanılmaz memnunum çok pozitiftiler ve benim stresimi oldukça azalttılar.şimdi bebeğimin kalp atışlarını bekliyorum sabırsızlıkla..............

İlk bebeğimi ilk denememde tutmuştu.çok şükürki yavrum şimdi 2 yaşında.kardeşsiz olmaz dedik korunmasız 1 yıla yakın denedık ama olmadı.yasım 35 dedim ve yine tüp bebek denemesı yaptık.2 embrıyo transfer edildi. Transferımın 4. Gunü.pazar gunü test günüm.umutla beklıyorım.ilkinde kasık ve bel ağrım olmuştu.ama çok şiddetlı değildi.ve hamıleydım.aralık 2010 da meleğim kucagımdaydı.umarım Allahım dıleyen herkese tattırsın bu duyguyu.test günümü heyecanla beklıyorum.

Bu topik hep uğurlu gelmiş:) herkes hamile kalmış bende yazıyım dedim.. 19 martta 5.gün blast 2 a kalite transferim oldu test tarıhım1 nisan:) günler geçmiyoooooor bugün 5. Günüm hiç ama hiçççç belirtim falan yook... Umarım bende hamiş olabilrimmmmmmmmmm

Bu topik hep uğurlu gelmiş:) herkes hamile kalmış bende yazıyım dedim.. 19 martta 5.gün blast 2 a kalite transferim oldu test tarıhım1 nisan:) günler geçmiyoooooor bugün 5. Günüm hiç ama hiçççç belirtim falan yook... Umarım bende hamiş olabilrimmmmmmmmmm
evet canim bende okudum bayagi hamile kalan var bizede ugurlu gelir insallh:)))

Arkadaslar bende butopigi yenifarkettim insan cok guzel vakitgeciriyo guzelhaberlerle benim transferim 15 martta yapildi ben 7.gunu sabah kalktim ve test yaptim ikincicizgi silikti ama 5 dakikada cikti bayabelliydi sonra 8.gun jelden sonra sabah aksam ve ertesi sabah kahverengi leke geldi korktum 8.gun aksam tekrar yaptim testi gene silik ama daha belirgin cikti boyle olan varmi aranizda mevlam utandirmasin bizede o guzel duyguyu tattirsin

Back
X