Merhaba Arkadaşlar.
Şubatn 28 inde ilk tüp bebek denememiz için transfer işlemim yapıldı. (3 adet)
Şu an çok heyecanlıyım. Mart'ın 11 inde test yaptırıcam hayırlısıyla. Sanki adet olcakmışım gibi ağrılar var belimde ve karnımda ve bugün idrarımı yaparken yanma oluyor. Bunlar normalmi bilmiyorum.
Arkadaşlar benim merak ettiğim konu şu; bazıları transferden sonra 12 gün yatıyor, ama benim doktorum normal yaşamına dönebilirsin dedi ağır iş yapmamak kaydıyla. Bende şu an işyerindeyim çalışıyorum. Çünkü işim masabaşı. Sizler ne yapıyosunuz merak ediyorum.CADIARZU
hayırlı olsun canım
inşallah pozitif sonuçlar alırsın
merhaba canım hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar
bir sorum olacak niye 3 tane transfer ettiler ben 35 yaş altında olanların enfazla 2 diye biliyordum.cevap verirsen sevinirim.
burada sibel benim ilk kinde senin gibi oldu. dr hemen ara ve idrar testi yaptır. bir enfetsiyon olabilir. bunun için sana bir ilaç önerecek geçikmesen iyi olur.
şimdi bile benim hafif yaman var bunun için ilaç ve bol miktarda su alıyorum.tüp denemne öncesi bu olasılıga karşı antbi. kulanmıştım ağrıların sebebi vücudunun daha fazla suya ihtiyaçı olduğunun belirtisi. ılık su dene yumurtalıklarının içi boş bir sıvı ile doluyo efn olma riski büyük düzensiz ve yetersiz su alıyorsun. burasını ancak su temiz tutuyo. bilğin olsun.
ayrıca aşağı ve kendini fazla dinleme tutuya yada tutmuyo diye tüp bebek garati değil hiç birimiz için sadece şamsımızı arttırıyorlar . bunu unutma normal yaşa hareket yoğunluğu yaşama , ıstıray et. çalışa bilirsin önemli olan ağır kaldırmaman bebek hayli kurma başka şeyler düşün çünkü bu dömemde beyinni fazla bebekle yormamalısın ki hormonların düzenli çalışsın. canımöpüldün.
ayrıca hep yazdım bebekler gelecekleri zamanı bilirler biz onlar için biraz sırarlıyız ve onlara yardımcı oluyoruz.
Merhaba Arkadaşlar.
Şubatn 28 inde ilk tüp bebek denememiz için transfer işlemim yapıldı. (3 adet)
Şu an çok heyecanlıyım. Mart'ın 11 inde test yaptırıcam hayırlısıyla. Sanki adet olcakmışım gibi ağrılar var belimde ve karnımda ve bugün idrarımı yaparken yanma oluyor. Bunlar normalmi bilmiyorum.
Arkadaşlar benim merak ettiğim konu şu; bazıları transferden sonra 12 gün yatıyor, ama benim doktorum normal yaşamına dönebilirsin dedi ağır iş yapmamak kaydıyla. Bende şu an işyerindeyim çalışıyorum. Çünkü işim masabaşı. Sizler ne yapıyosunuz merak ediyorum.CADIARZU
merhaba dileklerin için çok saol öncelikle.
bana 3 tane koydular çünkü embriyolarımı dondurmuşlardı. dondurulmuşlarla şans azaldığından 3 tane transfer edildi. benim transfer işlemim aslında bayramın 2. günü yapılacaktı. ama ben bayramın 2. günü hastaneye yattım. yumurtalarım çok fazla gelişti, ilaçlara çok tepki verdi. o yüzdende OHSS diye bi rahatsızlık geçirdim( en şiddetlisini). karnım şişti. 2 günde 10 kilo aldım, nefes alamıyordum, kalp atışlarlarım düzensizdi kısacası kabus gibiydi. karnımdaki suyu çektiler, 3 gün hastanede yatırdılar, 6 kg serum yedim.... ama neyseki yumurtalarım toplanmıştı 7 tane sağlıklı embriyom dondurulmuştu. Sık sık kontrollere gidiyordum hastaneye nihayet transfer günü gelmişti. o günde 28 şubattı. allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
bu arada sendemi tüp bebek tedavisi görüyorsun?
sibelce hayırlı olsun canım.
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
bu dilekleri hepimiz için , bizimkisi uzun bir süreç temeli sabır ve umut
arada bir arıza olmuyor değilim ama insanız ve elimizden birşey gelmiyor.
sibel ce 11 mart da senin günün seninde olacak bende nedense bunu hissettiyorum.
sen benden de zahmetli atlanmışın yumurta toplamayı,ama seninkiler bak annelerine kavuşmayı geçikmelide olsa kavuşmuş.
şampiyonların gayet iyiler.
özel olmazsa senin inf durumun nedir?
öptüm.
İnşallah güzel haberler alırsın 11 martta canım.
canım çok geçmiş olsun inşallah alacağın mutlu haber bu yaşadıklarını unutturur.bende tüp bebek tedavisindeyim.3 gündür gonal f kullanıyorum. bir aksilik çıkmazsa inşallah haftaya yumurtalarım toplanacak.kendene iyi bak hayırlı haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?