transferden sonra

evte dayanamadım idrar testi yaptım sonuç yarın kanda amam NEGATİV yani 20mg/u altında kasıklarımda adet ağrılarım var karar verdim kan testi yaptırmayacagım. birgünde şu test 2 çizgi çıksın ya olmaz kader ne diyeyim.
Bak senin dinlenmiş bir rahimin var bu tutması için büyük bir fırsat ben böyleyim diye seninde böyle olmayabilir.
belli olmaz gökten 3 elmadan biri senin başına düşmüştür.

diğer sefere bende dondurulmuş emb.şansımı denemek istiyom.

darkinlife çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bebeğini yada bebeklerini kucağına almayıda kısmet ersin sende burdan bizlere duyur. darısı başımıza benimde önümüzdeki hafta opu ve transferim var. bende senin gibi müjde vermek istiyorum.

AKTÜEL bak olumlu sonuçlarda alınıyor ne güzel. bence sen yarın kan testini yap olumluda olabilir olumsuzda. İsrar testleri hemen çıkarmazki sonucu çıkarırsa yarın bende yapıyım çünkü benim jelde geri çıkıyor ve dediğin gibi lekenlenmeler oluyor, adet ağrısı var karnımda.

hadi hayırlısı olsun sibelcim kan verecen galiba inşallah güzel değerler çıkar
bende gün sayıyorum 14 marta az kaldı

Arkadaşlar Merhaba,

Heyecanım artıyor. Sonuç yarın belli oluyor. Dualarınızı bekliyorum.

canım heyecanını anlıyorum inşallah yarın pozitif sonuçla heyecanın 10 kat artar duam seninle ve bebek isteyen herkese
inşallah yarın sende buraya hamileyiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm diye bir başlık açarsın canıma.s.

Arkadaşlar Merhaba,

RABBİM gönlüne göre verir inşallah hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum kader arkadaşım. :teselli:sizleri okudukça bende sabırsızlanıyorum şu iğneler hayırlısı ile bi başlasa

:dance:
Arkadaşlar Merhaba,

:dance:yarın inşallah aynı böyle gülüceksin bu arada ben yeni üye oldum yarın mutlaka haber bekliyorum dualarım seninle bu haberi beklemenin nasıl birşey olduğunu çok iyi bilirim çünkü bende çok bekliyorun bebeğimin olmasını 5 senedir hala bebeğim yok ama senden bu güzel haberi duyacağımdan çok eminim benim olmuş gibi sevinicem bundan hiç şüpen olmasın bebek beklemenin ne demek olduğunu gayet çok iyi biliyorum yarın acele cevabını bekliyorum uzun süredir bebeği olmayan arkadaşlarımdan bebek haberini duyunca çok ama çok sevinyorum senden bunu duyacağıma.s.a.s.

Arkadaşlar sonucu aldım ve HAMİLEYİMMMMMM. Çok mutlu oldum. Hala inanamıyorum sonuca. Allahımdan dilerimki isteyen herkesin çocuğu olur. Sizler için çok dua ediyorum.

canım benım hayırlı olsun allahım tamamına erdırsınn bizde dua ett olurmuu :teytey:

canım çok sevindim...hayırlı olsun..allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah...

bu ay gerçekten bereketlimidir ne.... allahım bzilerde nasip et inşallah...

Arkadaşlar sonucu aldım ve HAMİLEYİMMMMMM. Çok mutlu oldum. Hala inanamıyorum sonuca. Allahımdan dilerimki isteyen herkesin çocuğu olur. Sizler için çok dua ediyorum.
canım tebrik ederim seni allah tamamına erdirsin bak dualarımız kabul oldu :dance:şimdide sen bize dua et :teytey:

hayırlı olsun canım kucağınada almak nasip olur inşallah amiiiiiiin ne güzel gerçekten bu ay çok bereketli bizlerede dua et canım

hayırlısı olsun inşallah allah tamamına erdirir ve kucağına almayı nasip eder.

--------------------------------------------------------------------------------

tebrikler sibelll,

bu ay maşallahımız var. ardı ardına haberleri alıyoruz.
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

bana da dua et bende bugün yarın test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…