Transferi beklerken

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
283
140
23
Kızlar 2. Adetle transfer için doktora gideceğim ama adetim 5 gün gecikti. Normal mi bu kadar gecikiyor mu? Kimi toplama sonrası geciktiğini söylüyor hani. Arada adet belirtisi oluyor ama goguslerde acıma filan olurdu normalde yok şuanda. İyice sıkıntı bastı. Gerginim. Kabızlıkta var 😮‍💨 sizce olur mu böyle

Kızlar 2. Adetle transfer için doktora gideceğim ama adetim 5 gün gecikti. Normal mi bu kadar gecikiyor mu? Kimi toplama sonrası geciktiğini söylüyor hani. Arada adet belirtisi oluyor ama goguslerde acıma filan olurdu normalde yok şuanda. İyice sıkıntı bastı. Gerginim. Kabızlıkta var 😮‍💨 sizce olur mu böyle
gecikiyor 2. adet maalesef
opu sonrası erken oluyor ama sonraki de gecikiyor :(

Öyleymiş yaa kliniği aradım betahcg baktır sonucuna göre ara dediler. Umitlendim belki pozitiftir diye negatif çıktı tabii :( yarın gel bı bakılsın dendi. Adet söktürücü verilcek muhtemelen. Boşuna bi beklentiye girdim saçma bı şekilde sonrada üzüldüm yani bugün :(

gecikiyor 2. adet maalesef
opu sonrası erken oluyor ama sonraki de gecikiyor :KK43:
Sen naptın candy_crush candy_crush trasfer oldunuz mu? Ben bu kadar stres olcagimi dusuuyordum. Gerçekten hem disiplin hem sabır gerektiriyor bu süreç. Çok saldım kendimi ve böyle sabırsız hissediyorum. Hemen başlanır diye düşünüyordum transfer için henüz 20 gün 1 aylık bı süreç varmış belki daha fazla

Benim ikinci adetim 4 gün gecikmişti, adet söktürücüye rağmen. Hiçbir belirtim yokken de adetim geldi ben daha en az birkaç gün gelmez diyordum

Öyleymiş yaa kliniği aradım betahcg baktır sonucuna göre ara dediler. Umitlendim belki pozitiftir diye negatif çıktı tabii :KK43: yarın gel bı bakılsın dendi. Adet söktürücü verilcek muhtemelen. Boşuna bi beklentiye girdim saçma bı şekilde sonrada üzüldüm yani bugün :KK43:
Benimde 2 adetim gecikmisti, adet söktürücü ile regl olmustim.
Şimdi yine transfer hazırlığı dayım, saat gibi olan reglim 4 gün gecikti 4 gündür De günde bir kez peceteye pembe geliyor. Transfer hazırlığına başlayacağım regl mi başladı, başlamadı mı belli değil.
Yarın doktora gideceğim, tüp bebek doktorum başka şehirde, burdaki doktora reglim başlayıp baslamamadigini öğrenip kendi doktoruma bildirecegim.

Transfer zamanları demekki stresli oluyoruz buda hemen regle yansiyor

Sen naptın candy_crush candy_crush trasfer oldunuz mu? Ben bu kadar stres olcagimi dusuuyordum. Gerçekten hem disiplin hem sabır gerektiriyor bu süreç. Çok saldım kendimi ve böyle sabırsız hissediyorum. Hemen başlanır diye düşünüyordum transfer için henüz 20 gün 1 aylık bı süreç varmış belki daha fazla
rahim dinlendirme yapılıyor şuan canım. beklemedeyim. 8 aralık regl görülüyor ama 2. regl gecikiyor da bilmiyorum. şuan regl olmayı bekliyorum. yaklaştıkça bende heyecanlanmaya başladım stres oldum.
beslenmeme dikkat etmeye başladım şimdilik.
senin nasıl durumlar ?

rahim dinlendirme yapılıyor şuan canım. beklemedeyim. 8 aralık regl görülüyor ama 2. regl gecikiyor da bilmiyorum. şuan regl olmayı bekliyorum. yaklaştıkça bende heyecanlanmaya başladım stres oldum.
senin nasıl durumlar ?
Hemen hemen aynı tarihlerde regl bekliyoruz bende 7-8 aralık bekliyorum, ona göre transfer için konuşacağız, hangi hastanede tedavi görüyorsunuz? İlk tranferiniz mi olacak

Son düzenleme:
senin nasıl durumlar ?
Bende bugün 2. Regli oldum. Çok ağrılı geçiyor. Yarın gidicem bakalım ne dicekler? Takip edilecek sanırım rahimin kalınlaşması

Benimde 2 adetim gecikmisti, adet söktürücü ile regl olmustim.
Şimdi yine transfer hazırlığı dayım, saat gibi olan reglim 4 gün gecikti 4 gündür De günde bir kez peceteye pembe geliyor. Transfer hazırlığına başlayacağım regl mi başladı, başlamadı mı belli değil.
Yarın doktora gideceğim, tüp bebek doktorum başka şehirde, burdaki doktora reglim başlayıp baslamamadigini öğrenip kendi doktoruma bildirecegim.

Transfer zamanları demekki stresli oluyoruz buda hemen regle yansiyor
Evet bende aynısını düşündüm. Stresten daha da gecikti bence. Bugün oldum çok ağrılı bi şekilde

Hemen hemen aynı tarihlerde regl bekliyoruz bende 7-8 aralık bekliyorum, ona göre transfer için konuşacağız, hangi hastanede tedavi görüyorsunuz? İlk tranferiniz mi olacak
klinik benim. bursa da özel bi klinik.
iki kere opu oldum. ilkinde embriyo oluşmadı. 3 ay arayla 2. opu da oldu çok şükür
evet ilk transfer olacak. bakalım heyecanla bekliyorum.
8 aralık ama 2. regl geç oluyor ya umarım geç olmaz.
senin ilk transfer mi ?

klinik benim. bursa da özel bi klinik.
iki kere opu oldum. ilkinde embriyo oluşmadı. 3 ay arayla 2. opu da oldu çok şükür
evet ilk transfer olacak. bakalım heyecanla bekliyorum.
8 aralık ama 2. regl geç oluyor ya umarım geç olmaz.
senin ilk transfer mi ?
Evet benimde ilk olacak 🥲 29 ekim opu oldum embriyolar donduruldu. Dinlenme için 2 reglin geçmesini istedi doktorum. Benim diğer konuda yazdığım gibi ilaçla adet olduğum için bir gecikme olmuyor ilaç bitince günü belli hep reglin. İnşallah sorunsuz ilerler bu sürecimiz. Lütfen stres yapmayın oda çok etkiliyor regl döngüsünü

6 Kasım Opu oldum 5 gün sonrasıda regli olmuştum yani 11 Kasım gibi geldi 4 gün falan sürdü normal regli döndü tarihimde her ay 20-25 arası gelir ve şuan aynı ay içerisinde regli oluyor gibiyim ufaktan kanama geliyor normal mi sizce başına gelen oldu mu.
Normalde Aralık'ta gelir kontrole giderim diye tahmin etmiştim burda herkes gecikme falan oluyor diye yazıncada merak ettim.

6 Kasım Opu oldum 5 gün sonrasıda regli olmuştum yani 11 Kasım gibi geldi 4 gün falan sürdü normal regli döndü tarihimde her ay 20-25 arası gelir ve şuan aynı ay içerisinde regli oluyor gibiyim ufaktan kanama geliyor normal mi sizce başına gelen oldu mu.
Normalde Aralık'ta gelir kontrole giderim diye tahmin etmiştim burda herkes gecikme falan oluyor diye yazıncada merak ettim.
Transfer de olmadım rahim dinlendirmesi yapıyoruz doğum kontrol hapı içiyorum her gün aynı saatte 21 günlük kullanım.

Back
X