- Konu Sahibi teleskop26
-
SLM ARKADAŞLAR 17 KASIM SALI GÜNÜ TRANSFERİM OLDU CUMA GÜNÜ GEBELİK TESTİ YAPTIM ÇIKMADI CUMARTESİ KAN TESTİ YAPTIRDIM ONDA DA NEGATİF ÇIKTI TRANSFERDEN 12 GÜN ÖNCESİNDE GEBELİK BELLİ OLMUYOR O YÜZDEN YAPTIRMAYIN.BENİM BUGÜN B6. GÜNÜM MERAKTAN ÇATLIYCAM AMA BEKLEMEK ZORUNDAYMIŞIMdelikafadulden
ya kızlar ne bilim ya çok panigim ve ilk denemem yaff eve falcı bilem getirttim olayı o boyuta getirdim valla.benimde normal şartlarda her ay adetim 3 gün beri gelir geçen ay ekimin 2 ne adet olmuştum zaten kan testim için verilen günde 28 kasım.çok dua ediyorum sizlerde edin nolurkafamçokkarıştı
SLM ARKADAŞLAR 17 KASIM SALI GÜNÜ TRANSFERİM OLDU CUMA GÜNÜ GEBELİK TESTİ YAPTIM ÇIKMADI CUMARTESİ KAN TESTİ YAPTIRDIM ONDA DA NEGATİF ÇIKTI TRANSFERDEN 12 GÜN ÖNCESİNDE GEBELİK BELLİ OLMUYOR O YÜZDEN YAPTIRMAYIN.BENİM BUGÜN B6. GÜNÜM MERAKTAN ÇATLIYCAM AMA BEKLEMEK ZORUNDAYMIŞIMdelikafadulden
Geçen sene de transferin 9. günü idrarda,10.günü de kan testinde öğrenmiştim hamileliğimi..
kızlar 7.günde test yaptım ikinci çizgi anlık çıktı ve kayboldu bugün 9.gün ve kasıklarıma arada bir çok fena kramp giriyo sizce nedir bu ya zaman durdu 9 gün ömrümden sanki 9 seneyi aldıakannehir
liyadoraa bende idrarda poziitifi görseydimm iyiki yapmışım derdimmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?