Transferi olan arkadaşlar gebelik testi yapmayın....

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
SLM ARKADAŞLAR 17 KASIM SALI GÜNÜ TRANSFERİM OLDU CUMA GÜNÜ GEBELİK TESTİ YAPTIM ÇIKMADI CUMARTESİ KAN TESTİ YAPTIRDIM ONDA DA NEGATİF ÇIKTI TRANSFERDEN 12 GÜN ÖNCESİNDE GEBELİK BELLİ OLMUYOR O YÜZDEN YAPTIRMAYIN.BENİM BUGÜN B6. GÜNÜM MERAKTAN ÇATLIYCAM AMA BEKLEMEK ZORUNDAYMIŞIMdelikafadulden

yavrum sakin ol panik yok
ilk denemen galiba
acele etme ben 14 gun baktirdim bhcg
12 gun baksam cikmazdi dusuktu cunku deger
kiz 3 4 gunde cikarmi o
en az 12 gun bekle dayanamazsan 11 gun idrarda bak silikte olsa ikinci cizgi ciktimi tamamdir/
cok dua et bu gunlerde
ALLAH heyecaninin bosa cikarmasin lmaz:lmaz:lmaz:sakin sakin

Ben transferimin 4.gününden itibaren her sabah idrar testi yaptım.taa 8. güne dek hep negatifti..8. günden itibaren ikinci çizgi gün geçtikçe koyulaşmaya başladı..adetime 6 gün varken idrar testinde öğrendim hamileliğimi..transferin 11. günü beta hcg 230 du.14. gün sabahtan 676 öğlene doğru 800 küsur olmuştu...Transferimin 14. günü adetimin geciktiği 1. güne denk geliyordu...

Geçen sene de transferin 9. günü idrarda,10.günü de kan testinde öğrenmiştim hamileliğimi..

ya kızlar ne bilim ya çok panigim ve ilk denemem yaff eve falcı bilem getirttim olayı o boyuta getirdim valla.benimde normal şartlarda her ay adetim 3 gün beri gelir geçen ay ekimin 2 ne adet olmuştum zaten kan testim için verilen günde 28 kasım.çok dua ediyorum sizlerde edin nolurkafamçokkarıştı

Falcı olayını baya bir abartmışsın canım...Onun yerine dua oku daha mübah...Ben transfer gününden itibaren her akşam meryem suresini okumuştum...

Teleskopcugum cok panıksın ya sen.Falcı ne demek bol bol arkadasın dedıgı gıbı dua et.Rabbım sana ewlat verecek olan falcı degıl canım benım yaratan O dur.Bizler yaratamayız.Hakkında hayırlısı olsun canım.İnş.HAMİŞSİNDİR:CüvCüv::dance:

canım sen zaten cok erken test yaptırıp panıge kapılmıssın oyle erken cıkmaz en dogrusu kan testı senınle aynı gun transfer gunumuz beklıcez baska care yok hayatım panıkleme sakın olman lazın bebeklerını dusun stres olma

mrb benide heyecanlandırdın.lütfen sonuncun çıktığın da bilgilendir.ağrı sızı gibi belirtilerin varmı.allahım gönlüne göre versin..

kızlar 7.günde test yaptım ikinci çizgi anlık çıktı ve kayboldu bugün 9.gün ve kasıklarıma arada bir çok fena kramp giriyo sizce nedir bu ya zaman durdu 9 gün ömrümden sanki 9 seneyi aldıakannehir

kızlar 7.günde test yaptım ikinci çizgi anlık çıktı ve kayboldu bugün 9.gün ve kasıklarıma arada bir çok fena kramp giriyo sizce nedir bu ya zaman durdu 9 gün ömrümden sanki 9 seneyi aldıakannehir

Az sakin ol canım yaa, yerinde duramıyon valla.. idrar testinde benim 12.gün dahi çıkmamıştı.. Ben bekleyin ve yapmayın derim.. İnanın moral olarakda çok etkiliyorr. Göbüşle beyin arasındaki baglantıyı kesmek gerekk.. başka şeylerle ugraşmaya çalışın çok zor biliyorum bende yaşadım fazlasıylaa ama biraz daha sabırrr kaydirigubbakcemile5

bencede idrar testi yapmayınn ben 13.günde dahi idrarda pozitifi görmedim.....aynı gün kanda pozitifi görmüştüm...benim değer sonradan düştüüü...fakat bende her idrar testi yaptırdığımda daha fazla ağladımm hiç gerek yokk...bende biliyorum ne kadar zor olduğunu fakatt moral çok önemlii...negatifi görüp ağlayıp kendini yıpratmaktansa merakla beklemek daha iyidir.....ben diğer denememde idrar testi yapmayı kesinlikle düşünmüyorum......

liyadoraa bende idrarda poziitifi görseydimm iyiki yapmışım derdimmm:))))

Canım benim geçen sene transferin 7. gününden itibaren acaip kanamam oldu..Çok moralim bozuldu,sabahlara dek ağladım..kesin bitti artık dedim..aradık dr a adet başlamış dedi..ama şeytan dürttü netten aldığım idrar testini denedim pozitif çıktı..şok oldum..belki 5-6 test yaptım o gün..hep pozitifti..ilaçlara bağlı değildi çünkü öyle olsa 3 gün önce yaptığım test negatifti..kan tahlili yaptırdım 10. gün 34 çıktı..12. gün 144 tü..normal tek gebeliğe göre bile düşüktü değerlerim..Ama ikizlere hamileydim..hemen dr tavsiyesi ile günde 2 kez progynex iğnelere başladık ve kanamam durdu..eğer idrar testi yapmamış olsaydım yaşadığım kanamaya inanıp adet oldum sanım ilaçlarımı kesecek ve hamileliğimi anlayamayacaktım..hem öyle böyle kanama değil..ufak bir lekelenme de değildi..baya adet gibi kanıyordum..

Benim ve bı arkadaşımın test gunünden önce ogrdik gebelikleri idrar testinde herkezde bir olmaz net bis yok bu onuda beklemek zorundasin çünkü bazı kisilerde değişiyormuş birde erken yapica gebelik var cikipp test gunünde cart diye ngatif alanlarda var o yüzden bı takım sikitilara gimemek için esasen 12.gün yapılmalı

sonucum negatif çıktı dün akşam yani 11.gün toprak rengi bir akıntı başladı hastaneyi aradım normal kan gelmedigi taktirde bir sorun yok dedi ama sabah 10 gibi normal kana döndü sonucumda negatif çıktı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…