Transferi olan arkadaşlar gebelik testi yapmayın....

1 erken test asla yaptırmayın bu sizin moralini bozar ve tutunmakta olan bebeğinizi etkiler hormon seviyeleriniz düşer

2 transferden sonra put kesil asla hareket etme transfer edildiği gibi kal sakın bacaklarını kalçanı oynatma 45 dk

3 sigara içiyorsan bırak sigara dumanında asla durma

naçizane tavsiyem Allah bir şeye ol derse o şey hemencik oluverir.

unutmayın...hepinize allah evlat nasip etsin..inşallah dualarım sizinle

Canım transferden sonra dümdüz yatmanın bir faydası olmadığını söylüyor dr lar..Yani ister sırt üstü ister yan ister yüz üstü yatın deniyor..Rahimde kan devranı olması lazım ki kan akışı sayesinde embriyo tutunabilsin..Ayrıca diğer mesajlarına baktım.Değerin gayet güzel ancak beta hcg yanıltıcı oluyor kaç embriyo tutunduğu konusunda..kesin tanı ultrason görüntüleri...

Benimde 6. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif çıktı gerçi daha erken ama şansımı denemek istedim

B Bitter cikolataa

Cok şaşırdım benimde öyle olur mu acaba bana umut oldun canım Allah razı olsun
Canım bi kaç tane gördüm bu şekilde o yüzden inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın umutsuz olma ilk denemense olmasada(inşallah Bebeğin sana tutunur ) şansın var ki tüp bebek deneyebildin

Canım bi kaç tane gördüm bu şekilde o yüzden inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın umutsuz olma ilk denemense olmasada(inşallah Bebeğin sana tutunur ) şansın var ki tüp bebek deneyebildin
İlk denemem canım haklısın hiç yumurtam da olmayabilirdi şükür etmek lazım benim genetik bi problemim var sadece 1 tane sağlıklı embriyom vardı ngs yaptirmistim embriyoya oyüzden üzülüyorum eğer olmazsa yeni baştan tedavi ondan dolayi stres yaptım inşallah benim de öyle olurda bende birilerine umut olurum

İnşallah canım dualarım seninle

Merhaba ngs sunucunuzu merak ettim benimde 1 tane ngsye gönderildi geri dönüş bekliyorum

Ngs mi yaptılar size de inşallah sağlıkla tutunur ikisi de eğer genetik sıkıntınız yoksa başarı şansı bence tabi bu benim düşüncem
ngsye gerek görmüyor doktorum inşallah da gerek kalmaz ikinci seferdir pgt yaptırıyoruz hepsi hasta gelip transfer iptali bile yaşadım

Malesef genetik sıkıntım var.
Pazartesi gitti 3 hafta içinde çıkıcak.bahcecide

iyi düşün sağlıklısını buldun bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…