- 20 Kasım 2014
- 1.593
- 1.963
- 208
- 44
Benim transferin 7. Gunu 0.947 cikmisti. Hic belli olmaz com erken daha..Arkadaşlar benim transverimin bugün 5.günü dayanamadım kanda gebelik testi yaptırdım 1.20 çıktı normal mi yoksa olmadı mi yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim transferin 7. Gunu 0.947 cikmisti. Hic belli olmaz com erken daha..Arkadaşlar benim transverimin bugün 5.günü dayanamadım kanda gebelik testi yaptırdım 1.20 çıktı normal mi yoksa olmadı mi yine
Canım bende ayni gün transfer oldum herhangi birşey gelmedi ama Demek tahlil yaptirdinArkadaşlar benim transverimin bugün 5.günü dayanamadım kanda gebelik testi yaptırdım 1.20 çıktı normal mi yoksa olmadı mi yine
Belirti varmı kaçıncı gün embryosuMerhabalar bende beklemedeyim bugün 10.gün, çok zor beklemek. bir taraftan da çalışıyorum. Allahım sen büyüksün, bizleri de hayırlısıysa evlat sahibi yap. Bugün idrarda 2.çizgiyi silik gördüm ama o testlere güvenmeyin diyorlar.
Arkadaşlar benim transverimin bugün 5.günü dayanamadım kanda gebelik testi yaptırdım 1.20 çıktı normal mi yoksa olmadı mi yine
Merhabalar bende beklemedeyim bugün 10.gün, çok zor beklemek. bir taraftan da çalışıyorum. Allahım sen büyüksün, bizleri de hayırlısıysa evlat sahibi yap. Bugün idrarda 2.çizgiyi silik gördüm ama o testlere güvenmeyin diyorlar.
Belirti varmı kaçıncı gün embryosu
Ayy canım inşallah, evet idrar testlerine ne kadar güven olmasa da insan umutlanıyor yine de, yarın kan tahlili yaptırabilirsin bence
Bende çalışıyorum canin hakkında mizda hayirlisiMerhabalar bende beklemedeyim bugün 10.gün, çok zor beklemek. bir taraftan da çalışıyorum. Allahım sen büyüksün, bizleri de hayırlısıysa evlat sahibi yap. Bugün idrarda 2.çizgiyi silik gördüm ama o testlere güvenmeyin diyorlar.
Bende hic belirti yok![]()
Cnm benim bebeğimde 3.gün 9 hücreliydi tutmuştu inş tutmuştur içini ferah tut hayırlısıyla cnmYa hiç belirti yok, ne kasık ağrısı, ne bel ağrısı, ne batma, gayette turp gibiyim:) o yüzden hiç umutlanmak istemiyorum. canım 3.gün embriyosu 1.kalite 9 hücreli.
Üstelik sadece 5 yumurtam oluştu, 3 ü döllendi, 1 i olmadı kalan ikisinden en kalitelisini seçtiler. o yüzden pek umudum yoktu.
Hayırlı olsun maşallah maşallahHamileyim :) değerim 127 çıktı . Allahım isteyen herkese nasip etsin ...
aa niye öyle düşünüyosun hem 7. gün daha çook erken içini ferah tut lütfen daha önünde kocaaa 5 gün var neler olur neler bu zamanda...Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlısı yla kucaginiza alırsınız inşallah. .Bana gelince bugün transverimin 7.günü 5.ve 6.günü test yaptırdım 1.20 di.şuan adet olacakmış gibi ağrım var ...sanırım benim için buraya kadarmis bu 6.denememdi.
Benimde transferimin 5. Günü.bendemi yaptırsamki acaba.Canım bende ayni gün transfer oldum herhangi birşey gelmedi ama Demek tahlil yaptirdin
Ben transferi oldum hemen ayağa Kalktım.doktorum yatmak yok dedi.Normal hayatın neyse onu yaşa dedi.kabızlık çekersen ıkın bile dedi yani o derece cok şaşırdık.ilk denememde ise 2 saat yataktan kalkmamıştım altıma sürgü wermişlerdi hiç kıpırdamamıştım ama tutmadı işteMrb paartesi inss transferim olacak sizler transferden sonra yataga nasil gecirildiniz cevap verirseniz cok sevinirim simdiden tskkurler