Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcimız olsun benimde bugün 8 oldu.Aynı belirtiler 3 gündür bende de var. 6.denemem ...![]()
Slm benimde bugun 10 gunum goguslerimde şişlik arada bir kasiklarimda bacaklara vuran agri adet agrisi gibi ve azda bel agrilarim oluyo galiba tutmadi bunlar adet belirtilerim cunku benim bu 4 uncu((
ay süper, tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin canım, transferden kaç gün sonra yaptın uçak yolculuğunu? benim salı oldu transferim ve dün uçak yolculuğu yaptım bende, bir endişem yok aslında dr sorun olmayacağını söyledi zaten. transferden sonrasını nasıl geçirdiğini yazarmısın canım, çok ilaç iğne kullandığımız için belirti aramak doğru değil ama sende farklı birşey olmuşmuydu?
cnm tesekkurler cevap icin allah once keseyi sonra kalp atisini sonrada sagsalim kucagina almayi nasip etsin inss
teşekkür ederim darısı tez zamanda senin ve isteyen herkesin başına inşallah.
transferim pazartesi öğlen 12 de idi. 24 saat bile geçmeden salı sabahı italyaya gittim. 2 gün gezdim orda elimden geldiğince yorulmamaya çalıştım ama mümkün diil tabi yine de metroya bindim yürüdüm vs. 2 gün sonra döndüm türkiyeye. transfer günü transfer sonrası eve geldim yattım sabahına dek.
Türkiyeye döndükten sonra yani transferin 5. gününden 9. gününe dek yattım . belirtilerin ise 7 ya da 8. güne dek kasıklarımda batma - yumurtalıklarımda ağrı şeklinde idi. göğüslerim zaten hiç şişliği inmedi hep ağrıdı. transferin 8. gün göğüs dışında belirtilerim geçti. korktum hatta olmadı mı diye. transferin 9. günü apandistim patladı sandım şiddetli bir ağrı ile hastaneye gittim. bana ilaç vermesinler die beta hcg bakın hamile olabilirim dedim. normalde 10. günü test yaptırcaktım 5. gün embiryosu transfer edilmişti bana. 9. güne değerim 187.5 çıktı. yumurtalığım çok büyüdüğü için o ağrıyı hissetmişim.
tavsiyem belirti dinleme. hala bazen regl olcam kesin ben diorum öyle bi ağrım oluo kasık - karın bölgemde korkuorum. ama belirtiler birşey belirtmiyor sadece üzüyor bizleri. yüreğini ferah tut ve olumlu düşün hayırlısı ne ise o olsun de.
yarındı sanırım senin test günün. çok güzel olsun inşallah herşey senin için stres yapma birşey kalmamış artık . güzel haberlerini bekliyorum..Allah tamamına erdirsin, evet belirtilere takılmamam lazım transfer günüme kadar aynı şeyi tekrarlıyodum, buralarda belirti arayan arkadaşlara sürekli ilaçların etkisi olduğunu söylüyordum, transfere kadar aklımla mantığımla hareket ediyordum, şimdi hergün bir işaret bir emare arar oldum, bendeki tek farklılık da göğüslerimin acı ve şişliğinin devam etmesi. hakkımızda hayırlısıyla olsun inşallah
çok sağol canım, yarın değil test günüm pazartesi, bugün 7.günümyarındı sanırım senin test günün. çok güzel olsun inşallah herşey senin için stres yapma birşey kalmamış artık . güzel haberlerini bekliyorum..
Ne yaptın canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin, inşallah hamilesindir. Sonucun negatif ise biliyorsun yılmak yok yola devam...Benim yarın tahlil günüm.Merakıma yenik düşmeden bugüne kadar dayanabildim çok şükür
Sizleri bilmem ama benim şimdilik ilk hedefim adet olmadan yarına kavuşabilmek inşaallah.Uzun vadeli planlar yapamadım hiç bu macerada.
Ilk zamanlar arada kabızlık yaşarken son 3 gündür sürekli bağırsaklarımdan ses geliyor ve afedersiniz büyük tuvaletim şimdi de su gibi! Bunu yaşayan oldu mu hiç merak ettim?
Dudağım ucukladı falan.Karın ve bel ağrım devam ediyor ama eskisi gibi şiddetli değil.
Hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşaallah.Kalın selametle..,
inşallah yarın kanda pozitif çıkar canım, benimde 8. günüm ve hiiiiççbir belirtim yok, en ufak bişey yok, göğüslerimde acı ve şişlik vardı o da tamamen geçti, 1 haftadır çok pozitiftim ama iki gündür tedirgin olmaya başladımArkadaşlar kimse yazmaz olmuş buraya ..Bugün benim 11 .günum Test yaptirmadim. Idrar testi negatif..beklemedeyim. .inşallah hepimiz güzel haberler alırız. .
Sağol canım inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun..inşallah yarın kanda pozitif çıkar canım, benimde 8. günüm ve hiiiiççbir belirtim yok, en ufak bişey yok, göğüslerimde acı ve şişlik vardı o da tamamen geçti, 1 haftadır çok pozitiftim ama iki gündür tedirgin olmaya başladım
canım test yaptınmı bugün durum nedir merak ettim benim 6. gün bitti çok zormuş beklemekSağol canım inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Bugün de test yapmayıp bekleyecem cuma gününe kadar. .ta ki kırmızılar gelene kadar. ...canım test yaptınmı bugün durum nedir merak ettim benim 6. gün bitti çok zormuş beklemek
idrar da mi yapmadinBugün de test yapmayıp bekleyecem cuma gününe kadar. .ta ki kırmızılar gelene kadar. ...
Ne yaptın canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin, inşallah hamilesindir. Sonucun negatif ise biliyorsun yılmak yok yola devam...
Ne kadar üzme kendini desemde üzülüyor insan, yılmak yok canım benim, bak hepimiz savaşçıyız, içimizde az öyle bir denemeyle pozitife kavuşan, napalım çabalıycaz, araştırcaz, inşallah olacak canım bu sefer. Rabbim yardımcımız olsun, sevgiler..Negatif sonucum.Ilk denememdi ve onun getirdiği acemiliklerde vardı.Bekleme süremi en iyi şekilde geçirip belkide doktordan hastahaneye kadar daha doğru seçimlerle yoluma devam edeceğim inşaallah.Hakkımızda hayırlısı inşaallah.
Canim dayanamayıp idrar testi yaptım negatif ..idrar da mi yapmadin
İdrar testi hiçbir şeyi kanıtlamaz kan testi net sonuç kaçıncı gununkiCanim dayanamayıp idrar testi yaptım negatif ..
Canim dayanamayıp idrar testi yaptım negatif ..