Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Benim çok bel ağrım var kasiklarimda ağrıyor ve ateş basıyor ayaklarım yaniyo resmen siz neler yasiyosunuz

esunge 38982606 .!.:
Benim çok bel ağrım var kasiklarimda ağrıyor ve ateş basıyor ayaklarım yaniyo resmen siz neler yasiyosunuz

Cok feci adet sancılarım var bugun 9.gunum beni de iki gündür geceleri sicak basiyo

ii akşamlar arkadaşlar.....
benimde tedavim 13 ocakta oldu... test tarihim 25 ocaka ta ...
bugün daha 7. günümdeyim .... 5.gün embriyosu transfer edildi.... normalde 5. gün embriyoların da 10 gün kan testinde çıkıyormuş benimde 10 gün cuma günü test yaptırmak istiyorum ama eşim 12. günü beklemek istiyor.... gizli gizli test yaptırsam mı acaba ...:KK53::rolleyes:

bugün daha 7. günümdeyim .... 5.gün embriyosu transfer edildi.... normalde 5. gün embriyoların da 10 gün kan testinde çıkıyormuş benimde 10 gün cuma günü test yaptırmak istiyorum ama eşim 12. günü beklemek istiyor.... gizli gizli test yaptırsam mı acaba ...:KK53::rolleyes:

Nadya

benimde 23 ocakta belli olacak. Erken yaptirma bence . Ben dayanamayip idrar testi yaptim ve sonuc negatif . En azindan beklersen kaygilanmamis olursun. Degerlerin yukselene kadar beklemeni tavsiye ederim.
bol sanslar

Bide beni dusun Benim dr 15. Gun istedi testi nasil beklicem o kadar bende 12. Gun yapsammi diye dusunuyorum

Valla benim 15'i transfer oldu doktorum 25'inde kan ver dedi ama ben cts vereceğim. Bir daha pzts tekrarlarım diye düşündüm. Benim hastanenin pazar labaratuvarı çalışıyormuş ama biraz uzakta o yüzden evimin karşısında özel bir hastanede sabahtan vericem.

Canım benim de blast 9. gündede çıkar herhalde demi kan versem?

Nadya

benimde 23 ocakta belli olacak. Erken yaptirma bence . Ben dayanamayip idrar testi yaptim ve sonuc negatif . En azindan beklersen kaygilanmamis olursun. Degerlerin yukselene kadar beklemeni tavsiye ederim.
bol sanslar
bende bundan önceki tedavimde erken gebelik testi ile 10. gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı.... çok üzülmüştüm sonra 12. gün kan vermiştik sonuç gene negatif ti....bidaha idrar testi yapmam demiştim .....ama beklemek çok zor 10. gün kan versem o zaman çıkar bence bebiş varsa... ama onuda eşim istemiyor ....offfffffff sabır sabır sabır

bende bundan önceki tedavimde erken gebelik testi ile 10. gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı.... çok üzülmüştüm sonra 12. gün kan vermiştik sonuç gene negatif ti....bidaha idrar testi yapmam demiştim .....ama beklemek çok zor 10. gün kan versem o zaman çıkar bence bebiş varsa... ama onuda eşim istemiyor ....offfffffff sabır sabır sabır

Icin rahat edecekse yaptir o zaman. Umarim hamilesindir .lutfen bizimlede paylas.

Gunaydin guzel anne adaylari bugun nasilsiniz? Insallah iyi olun huzurlu ve mutlu olalim bebeklerimiz bu duygulari hissetsin

Back
X