Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin guzel anne adaylari bugun nasilsiniz? Insallah iyi olun huzurlu ve mutlu olalim bebeklerimiz bu duygulari hissetsin
Valla hiç belirti olmayınca insan üzülmeye başlıyor canım ya.
Üzülecek yer mi geziyorsunuz , vallahi kızcam ::) Umudunuzu yitirmeyin nolur. Herşeyin bir zamanı var. İnşallah rabbim nasip etmiştir ve bebeğin senin ve transferi olan tüm arkadaşlarladır. Belirtin zaten olsa bile şüpe duyacaksın canım ilaçlardan mı diye yani net olmayacak hiç bir şey o yüzden lütfen relax ol ve bu süreci en güzel şekilde geçir.
Pozitif olun kızlar :))))
İlla belirti olacak diye bişey yok ki buna takılma belirti dediğimiz şeyler ilaçların etkisinden sen rahat ol inşallah bebeklerimiz bizimle benim belim kasiklarim agriyodu bugün hiç bişey yok bunlara takilmicam Rabbim insallah nasip etmiştirValla hiç belirti olmayınca insan üzülmeye başlıyor canım ya.
İlla belirti olacak diye bişey yok ki buna takılma belirti dediğimiz şeyler ilaçların etkisinden sen rahat ol inşallah bebeklerimiz bizimle benim belim kasiklarim agriyodu bugün hiç bişey yok bunlara takilmicam Rabbim insallah nasip etmiştir
Başlarda öyleydim ama hiç gebe gibi hissetmeyince üzüldüm bir kaç gündür.
canım şuanda ilk düşüncemiz hissimiz oldu mu olmadı mı korkusu.. Bu korkudan dolayı olumlu düşünemiyor olabilirsin. Benim başarısız 2 aşılamam ve 1 tüp bebeğim var. Şimdi yeniden tedavideyim ve inşallah bu sefer rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz ve güzel haberleri alırım diye dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Ben transferden sonra 12 gün işten izin alacağım ve bu 12 günü nasıl değerlendireceğimi günlük şimdiden planlıyorum. Sende zihnini boşaltmaya çalış , uyu dizi izle örgü ör dekorasyon dergisi al kendine vs vs.. ama acaba oldu mu olmadı mı belirti var mı yok muyu çok düşünürsen bu işin içinden çıkamazsın guzum ..
Canım ben transfer günü dahil 4 gün evdeydim. Gerçi 2. günü iğne olmaya çıktım. 3. ve 4. gün nikaha ve yemeğe falan katıldım ayrı ayrı şimdide işe başladım oyalanmaya çalışıyorum. Hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah.
benimde test tarihim cuma bende bu sabah test yaptım ve negatifi aldım senin belirtiler nelerNadya
benimde 23 ocakta belli olacak. Erken yaptirma bence . Ben dayanamayip idrar testi yaptim ve sonuc negatif . En azindan beklersen kaygilanmamis olursun. Degerlerin yukselene kadar beklemeni tavsiye ederim.
bol sanslar
benim beklenmeyen adet tarihim 26 sıKızlar sizin regllar ne zaman benim beklenmeyen adet tarihim 28'i. :)
Kızlar sizin regllar ne zaman benim beklenmeyen adet tarihim 28'i. :)
Bidaha beklenen 9 ay sonra olacak o kadar
hahahahh sen 12 gün evde izinliyken görcem ben seni deme sakın :) O zaman da siz beni teselli edersiniz muhtemelen :))
Canım benim iş yerim çoook sakin sadece yolum biraz uzak ama ona rağmen izin alayım diye tutturdum. daha ben yolun çok başındayım bana konuşmak kolay dimi :) Çok yatmak doğru değilmiş senin yaptığın daha doğru aslında. İnşallah güzel haberlerini de alacağız canım :)
benimde test tarihim cuma bende bu sabah test yaptım ve negatifi aldım senin belirtiler neler
idrar yaptım canım 4.gün embriyosu. çıkmayacağını biliyordumda umut işteCanım idrar testiyse erken yapmışsın çıkmaz. Kanı bile blast embriyolarda 10. gün, normal 2. gün 3. gün transferlerinde 12. gün istiyorlar.
idrar yaptım canım 4.gün embriyosu. çıkmayacağını biliyordumda umut işte
Canım 12 gün izin almasan keşke. Benim doktorum tutunmanın transfer günü ya da sonraki gün olduğunu söyledi. Ondan sonraki günler tutmadıysa ağzınla kuşta tutsan faydası yokmuş. İki güne dikkat et dedi ama kesinlikle yat demedi. Ben dinlenmek için yattım ama mecbur wc kalkıyorsun, yemek yemek için kalkıyorsun, iğne için hastaneye gittim. Zaten transferden sonra bile çok tuvaletin geliyor ben olduğum yerde bir kere transferden sonra 4 saat odamda yattım hastanede 3 kere ayağa kalkıp wc gittim. Yatmak iyi değil yani gündelik hayatına dön, vücudunda kan akışı olsun. İlaçlarını da ihmal etme destek oluruz hepimiz merak etme.