Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canlarimm yaa cok sagolun allah ebeden razi olsun...rabbimin mucizesi olur...o ol derse olmaycak yoktur bakalim persembe gün ne cikacak...rabbimden gelen hepsi kabulüm...belki hiç nasip etmeyecek belkide nasip edecek bilemeyiz...rabbim her türlü sunde hepimizin yardimcisi olsun...

Arkadaslar hepiniz sagolasin inşallah sizler güzel haberler alırsınız...olmadi rabbim nasip etmedi...ne diyelim hayırlısı...
Canım üzülme benim de ilki 19du deger düştü kimyasal oldu tutunma savası olmuştu fakat ben aşırı takmış gün saymıştım eger öyle yapmasam olurdu belki de 2.de asla takma kafana biraz dinlen donmuşun varsa dene onlar kolay tutuyor..

Kızlar bugün transferimin 8. Günü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif sanırım tutunamadı bebiş

Kızlar bugün transferimin 8. Günü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif sanırım tutunamadı bebiş
8. Gunde cikmayip aslinda hamile olan cok kisi var keske acele etmeseydin moralini bozma test gununde tekrar yap insallah hamilesindir

Arkadaslar hepiniz sagolasin inşallah sizler güzel haberler alırsınız...olmadi rabbim nasip etmedi...ne diyelim hayırlısı...
canım geçmiş olsun sıkma canını ama ben derim ki başka bir merkezde daha beta HCG baktır.çünkü ben biliyorum ki bebeği 5 haftalık olupta sonucu negatif diyen merkez.Rabbim den asla ümidinide kesme O ki kuru dala can verir Oki kayanın başında demet demet çiçek çıkartır.Rabbim seninde hepimizin de yardımcısı olsun inşalllahhhhhhh.....

P pares66 kızzz ben de dayanamadım biliyosun ya 28 ocak transfer. 6 şubat test günü. bu sabah bi idrar testi yapayım dedim. tabi bişey çıkmadı. önce dedim ki bişey çıkmazsa üzülmiyicem ama tabiki snora baya üzüldüm... tabi o üzüntüyle uyuyunca rüyamda da doktorlar diyor gebelik yok..aman Allahım nasıl üzülüyorumm anlatamam...o üzüntüyle uyandıydımmm, eşim de kızdı ki niye test yapıyosun..işte merak ediyo insan. hele de gün yaklaştıkça korku heyacan gerilimmmmm
evet halideciğim insan merak ediyor ya belki silik çıkar diye ümit işte ...canını sıkma bence çünkü daha erken canım...

Canım üzülme benim de ilki 19du deger düştü kimyasal oldu tutunma savası olmuştu fakat ben aşırı takmış gün saymıştım eger öyle yapmasam olurdu belki de 2.de asla takma kafana biraz dinlen donmuşun varsa dene onlar kolay tutuyor..
cnm sagolasin uzulmemeye çalışıyorum ama olmuyor:(...donmuslarim var ama maddi olarak bunda çok acildik toparlanmamiz biraz zaman alacak...:( dondurulmuslarin transferinde tedavi süresi ne kadar oluyor...bizimsehir disinda gittigimiz merkez ne kadar gidip geliriz tahmini...birde maddiyati nasil bilgi verebilir misin arkadaşım?

cnm sagolasin uzulmemeye çalışıyorum ama olmuyor:KK43:...donmuslarim var ama maddi olarak bunda çok acildik toparlanmamiz biraz zaman alacak...:KK43: dondurulmuslarin transferinde tedavi süresi ne kadar oluyor...bizimsehir disinda gittigimiz merkez ne kadar gidip geliriz tahmini...birde maddiyati nasil bilgi verebilir misin arkadaşım?
yani sadece rahim duvarı ilacı verip 1hafta sonra bakıyo ve transfer gününü söylüyo 1300 ödedik biz...ilaçlar da 50tl yi geçmez..zaten 3 ay bekle toparlan ama şansın yüksek donmuşlarda..kaç tane vardı canım kalite nasıldı

cnm sagolasin uzulmemeye çalışıyorum ama olmuyor:KK43:...donmuslarim var ama maddi olarak bunda çok acildik toparlanmamiz biraz zaman alacak...:KK43: dondurulmuslarin transferinde tedavi süresi ne kadar oluyor...bizimsehir disinda gittigimiz merkez ne kadar gidip geliriz tahmini...birde maddiyati nasil bilgi verebilir misin arkadaşım?
Üzülme demek yanlış oldu haklısın üzül ağla açıl zaten en iyi öyle geçiyo yaşadığım için biliyorum arkası pozitif olur inş..

Kızlar ne alemdesiniz? Negatifler üzmein kendinizi vardır bir hayır. Hele ilk kez deneyenler hiç üzülmesin. İlkleri vücud yabancı madde diye çoğu zaman kabul etmiyor. Bol bol dua edelim. Benim bugün çok midem bulandı. Çok terleyip çok üşüyorum. Bunlar belirti mi yoksa hasta mı oluyorum bilemedim

Kaçıncı günündü canım 0 mı çıktı kaç çıktı 3.gun embriyosıysa belki erkendir..bi de transfer günü sayılmaz..
Canım 5. Gün embriyosu transferimde 8. Günü o Yüzden moralim bozuk zaten 5.gün embryosunun belli olması gerekmez miydi olsaydı eğer diyip duruyorum

Back
X