Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hayirlisi inşallah güzel haberler verirsin...kacta cikacak sonuçerken olmasına ve idrarda cikmamasi na rağmen bende iğne olmaya gitmisken verdim kan az da olsa inşallah cikar☺☺☺
normalde 1 saate veriyordu ama öğle arası ya geç çıkabilir demiş hastane evimin karşısında birazdan gidicemCnm hayirlisi inşallah güzel haberler verirsin...kacta cikacak sonuç
illa belirti olacak diye bir kural yok inan kasikLarin agrisa kesin adet olucam ondan agriyor diye dusunecektin belirti olsa bir dert olmasa bir dert sen duani et moralini bozma insallah pozitif sonuc alirsinBende belirti de yok,vakit de geçmiyor,sanırsam bebegimeme kavuşmak başka bahara kaldı hayırlısı..cümleten hayırlı bol dualı cumalar arkadaşlar güzel haberlerle dönün İnşallahİnşallah yuvalariniza
![]()
hemen moralini bozma daha 8.gun benim 12.de cikan 5 e bile olabilir dedi doktor iki gun daha bekle cnm pazar gün bir test daha yaptirirsin acilde artis olur inş...Malesef beklenildigi gibi negatif 4 çıktı sonuc. 8. gündü bugün
Cnm belki erkendir hem öyle olmasa niye 12.gün diyorlar dr lar .belki arkadaşlar daha iyi bilir ama bence moralini bozma stres olacağıda etkiliyor ne zor ya beklemek rabbim sabır versin.ben idrarda baktigimadapisman oldumMalesef beklenildigi gibi negatif 4 çıktı sonuc. 8. gündü bugün
pazartesi falan yaptircaz tekrar canım katlarsa zaten pazartesi idrarda çıkması lazım bakalım hayırlısıhemen moralini bozma daha 8.gun benim 12.de cikan 5 e bile olabilir dedi doktor iki gun daha bekle cnm pazar gün bir test daha yaptirirsin acilde artis olur inş...
hayırlısı canım ya eşim doktora göstermiş. o da ne negatif ne pozitif 2 3 güne tekrarlayın demiş stres olmadım eşim ilk defa 0 dışında çıktığı için çok mutlu☺Cnm belki erkendir hem öyle olmasa niye 12.gün diyorlar dr lar .belki arkadaşlar daha iyi bilir ama bence moralini bozma stres olacağıda etkiliyor ne zor ya beklemek rabbim sabır versin.ben idrarda baktigimadapisman oldum
hayırlısı canım ya eşim doktora göstermiş. o da ne negatif ne pozitif 2 3 güne tekrarlayın demiş stres olmadım eşim ilk defa 0 dışında çıktığı için çok mutlu☺
Keske acele etmeseydin daha 8. Gun benim kizimda 12. Gun degerim 26 cikmisti erken yapsaydim degerim negatif cikacakti insallah seninde daha kanda degerin yukselmwmistir moralini bozma daha test gunune varMalesef beklenildigi gibi negatif 4 çıktı sonuc. 8. gündü bugün
Benimde 8. Gun adet olacak gibi cok agrim oldu belimde agrimisti ama cok sukur pozitif sonuc aldim bu agrilar normal bebek yerlesiyo annesi onun agrilaridir insallahKizlar selam, hamile olanlar hayirli olsunn sonuc bekleyenler insallah pozitiftir
Benimde bugun 8. Gunum adet olcak gibi his var cok moralim bozuk
Boyle olan varmii![]()
Benimde 8. Gun adet olacak gibi cok agrim oldu belimde agrimisti ama cok sukur pozitif sonuc aldim bu agrilar normal bebek yerlesiyo annesi onun agrilaridir insallah
Tebrikler canım rabbim sağlıkla büyütsün versin kucağına inşallah maşallah ya umut oldu şimdi bize.hemen sorayim belirtilerin nelerdi ?Kizlarrrr inanamıyorum şimdi aradılar...10.gün değerim 383.6 çıktışimdi hastaneye gidiyoruz sanırım hamileyimmmm!bigün hep bunu yazmayı dilemistim..Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...GÜN bekleyen, değerlerin katlanmasını bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberler diliyorum
Oh ya maşallah darısı başımıza hamisler dua edin bizekızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin