Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Evet canim 26 da oldum 5.gün embriyosuydu 7.gün 61 9.gün 122 11.gün 287 cikti artık baktirmaya gerek yok dedi doktorum işte ayin 18 ne randevum..senin kaç çıktı ayin kacinda gideceksin
Benim 17 sinde gidicem ,benim tek transfer ve 5. Gün embriyosuydu,9.gün 257 11. Gün 547 biraz yüksek çıkti,ikiz olur mu acaba.ama sanirim 5.gün embriyosu da bölunmuyormus,hadi bol şans ikimize de

o kadar çok test yaptım o kadar çok bekledim ki ben. gerçekten günde 3 defa tekrarliyorum bugün evde bir sürü test varken başka markada aldım inanamıyorum çünkü. 8. gün idrarda negatif ken kan verdim 4 cikti. dünden beri idrarda silik çıkıyor. bugün 10. günüm yarın kan vercez canım yukselsin iyice. normalde salı test gunum
3.gün embriyosu ise normal canım inşallah sevinç gozyaslari dokersiniz hep beraber seviniriz yarin

:KK45::KK45:
o kadar çok test yaptım o kadar çok bekledim ki ben. gerçekten günde 3 defa tekrarliyorum bugün evde bir sürü test varken başka markada aldım inanamıyorum çünkü. 8. gün idrarda negatif ken kan verdim 4 cikti. dünden beri idrarda silik çıkıyor. bugün 10. günüm yarın kan vercez canım yukselsin iyice. normalde salı test gunum
Maşallah canım, inşallah dahada güzel haberlerini alırız. Bende bu gebelik testini yapmaktan bıktım, hep negatif
görmekten, eğerki şimdiki tedavimde pozitifi görürsem, sen gibi günde bir kaç kez yaparım herhalde:KK45:bu çift çizgi nasıl bir şeymiş merak ediyorum, hatıra olsun diye saklarım yada yok yok çerçeveletirim:KK45: şimdiye kadar sayısız yaptım, tüp tedavilerindede yaptım, inşallah yakındır artık anne olmam:KK46:

Benim 17 sinde gidicem ,benim tek transfer ve 5. Gün embriyosuydu,9.gün 257 11. Gün 547 biraz yüksek çıkti,ikiz olur mu acaba.ama sanirim 5.gün embriyosu da bölunmuyormus,hadi bol şans ikimize de
Benimde tek canım dört tane donduruldu..İkiz olsa daha yüksek olurdu sanırım...banada 17 18 dedi 17 de eşim nöbete denk geliyor diye 18 ne aldik..hadi inşallah goruruz kuzularimizi

Maşallah canım, inşallah dahada güzel haberlerini alırız. Bende bu gebelik testini yapmaktan bıktım, hep negatif
görmekten, eğerki şimdiki tedavimde pozitifi görürsem, sen gibi günde bir kaç kez yaparım herhalde:KK45:bu çift çizgi nasıl bir şeymiş merak ediyorum, hatıra olsun diye saklarım yada yok yok çerçeveletirim:KK45: şimdiye kadar sayısız yaptım, tüp tedavilerindede yaptım, inşallah yakındır artık anne olmam:KK46:
Amin amincanim o o cift çizgiyi görmek bile bilemuthis kucagına almayi tahmin edemiyorum. aynı aynianlattigin durumda yim yim rabbim hepimize nasip etsin

Bende çok merak ediyodum nasıl birsey diye esimde gitmiş üç tane almis silik olani sakliyorum şimdi annemdeyim eve ggeçince diğerinide yapıcam kıpkırmızı ikinci cizgi olsun diye :))) ne durumlardayüz işte :)) sende tadarsin inşallah canım

Bende çok merak ediyodum nasıl birsey diye esimde gitmiş üç tane almis silik olani sakliyorum şimdi annemdeyim eve ggeçince diğerinide yapıcam kıpkırmızı ikinci cizgi olsun diye :))) ne durumlardayüz işte :)) sende tadarsin inşallah canım
Hani insan çok defa test yapıp hiç pozitfi göremeyince doğal olarak merak ediyor. Hatta tüp tedavilerimde hiç yapmak istemiyorum direkt kan da çıksın diye, eşim ısrar ediyor yoksada alıştırırız kendimizi diye, yine negatifi görünce tiksiniyorum valla bu testlerden.Hamile kalırsam defalarca bakar, yaparım herhalde insan inanamaz, test yanlışmı der:KK45:
Bu arada maşallah canım:nazar: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, eve gidince yap tabi, tadını çıkar, artık pozitif diye:KK46:

Arkadaslar bends tup bebekle hamile kaldim.ben 8. Gunden itibaren silik 2. Cizgiyi gormustum.test gunumde bile silikti.kan degerim 183 olmasina ragmen.bence eger silikte olsa ust uste pozitif ciktiysa hamilesinizdir

bence iyi tabi doktorlar bilir :-) rabbim tamamına erdirsin Cnm sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah[/QUOTE]

Back
X