- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
Tam test gününde belli oldu 12. Günde. Ondan once ne idrar testi ne de kan testi yaptım.Amin ins. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Kaçıncı gününüz belli oldu mu☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam test gününde belli oldu 12. Günde. Ondan once ne idrar testi ne de kan testi yaptım.Amin ins. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Kaçıncı gününüz belli oldu mu☺
Hemsireyi aradik. Tebrik etti.biz öyle bekledik gerçekten canım doktorda demişti bu süreçte gelen herkes öğretmen diye. birde doğum da güzel zamana denk geliyor. ekim de doğum olursa ocak sonuna kadar izin var 2 3 kez rapor alsak 2 ayda ücretsiz izinle bebekleri büyütürüz rabbim izin verirse. allah ım hepimize nasip etsin yaaaaaa:))) canım doktorunu aradn mı değerle ilgili ne dedi? hangi ilaçları kullanıyorsun sen şuan?
canım sorma 5 10 dk kaldı geçmiyor zamannnnCanım benim. Ben internetten bakmıştım. Ben negatif diye dusunuyordum lekelenmeden dolayı o kadar uzgundum ki esim bak dedi ekrana, ne var, kaç dedim pozitifi görunce nasıl ağladim nasıl. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahım kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inşallah. Yükselince de aynı heyecan, hep heyecan... Sıra sende canım hadi al güzel haberini.
inşallah canlarım dua edin banaRabbim yüzünüzü güldürsün ins☺eminim pozitif cikacak☺
Canım Allah kolaylık versin. Ben de ikinci denememde gordum pozitifi. Ne desek boş. Kısa zamanda toparlanman dileğiyle.Benim negatif kızlar... Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün
ARTAR CANIM sen stres olma boşaHemsireyi aradik. Tebrik etti.oysa ki bn hala bilmiyorum hamile miyim.
yarin doktorla goruscez. Tekrarlanacak galiba testim.aslinda moralim vok bozldu topiklerde gezdikce ama insallah artar. Suan folik asit ve progestan kullaniyorum.
Bnm bgn 12.gunum.dune kadar agrim vadi. Telaslanma. Hatta bn pedle geziyrdm adet olcm diye o derece fazlaydi.Ben de öğretmenim :) 6. günüm adet ağrısı gibi ağrım var çok kötü
İnsallh cnm.tek tesellim 11.gun yapmis olmak bir de 2. Gun embriyosu olmasi. Yani kendi kndimi teselli ediyorum 5. Gun embriyosu yaptrmis biri olsaydim daha 8. Gunumdu die. Sacma sapan mantiklar yurutuyorum anliycagin.ARTAR CANIM sen stres olma boşa
Canim 14 subatta belli olcak benimdeGUNCEL LISTE
syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31ocak HAMİLE
melalseda 3 Şubat (NEGATİF )
halgan 4 Şubat HAMİLE
gdd 4 Şubat
ecrinnaz42 4 Şubat
sevecen86 5 Şubat HAMİLE
pares66 6 Şubat
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
qaraqiz 6 Şubat
Ilyelizll 6 Şubat
halide25 6 Şubat HAMİLE
tebessumcu 8 Şubat
Hayrolsun 9 Şubat
umuttttt 10 Şubat
ilkgozagrim06 11 Şubat
pamukelma 12 şubat
kızlar liseteyi düzenleyelim eksikler yazsın bana :)
Artar canim ben 49la basladım, 141 oldu sonra da 377. Artar insallah. Kalbini ferah tut ve dua et.İn
İnsallh cnm.tek tesellim 11.gun yapmis olmak bir de 2. Gun embriyosu olmasi. Yani kendi kndimi teselli ediyorum 5. Gun embriyosu yaptrmis biri olsaydim daha 8. Gunumdu die. Sacma sapan mantiklar yurutuyorum anliycagin.![]()
allahım sabr versin canım en kısa sürede nasip etsin inşallah sanırım benmde negatif çıkacakBenim negatif kızlar... Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün
Allah allah sakin bekle canım hata olabilir. Inşallah güzel olacak her şey.kızlar yaa normlde 1 saate çıkan sonuç 2 saat oldu çıkmamış. labaratuara çıktım kritik değer çıktı tekrarlıyorum 1 saate gel dedi. nedir bu kritik değrr ya((((((
inşallah canım ya inşallahAllah allah sakin bekle canım hata olabilir. Inşallah güzel olacak her şey.