Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canım benim doktorum 28 Şubat a gün verdi...aslında çok uzun bi süre ama o gün heyecandan sormak aklıma gelmedi. .sanırım hem kese hem de kalp atışını beraber duymak için canım..
Ben sınıf öğretmeniyim senin branşın ne canım
Ben de türkce canım. Işe başlayacak mısın?

kızlar merhaba bende varım sınıf öğretmeniyim. transferimin 6 . günü bugün. hakkımızda hayırlısı olsun hepsini okuyamadım sizin pozitif sanırım. inş.

Evet canım şükür şimdilik bir sıkıntım yok..bi de 1.sınıf şuan..mecburen gideceğim
Benim yol uzun kasabadayım 35 km. Insallah bir sıkıntı olmaz. Gerçi bütün hamile arkadaşlarım gelip gidiyor ama işte ne bileyim. Zor bulduk ya korkuyoruz ondan sanırım.

Benim yol uzun kasabadayım 35 km. Insallah bir sıkıntı olmaz. Gerçi bütün hamile arkadaşlarım gelip gidiyor ama işte ne bileyim. Zor bulduk ya korkuyoruz ondan sanırım.
Allah yardımcımız olsun canım..bebeklerimize de Allah a emanet..inşallah hayırlısı ile kucagimiza alırız

E

Evet:KK66: yeni doneme bebislerimle gircez insallah. :KK66:
Canim bunu o kadar çok cok istiyorum ki psikolojim bozuluyor okulda birileri hamile birilerini n n çocuk var konusuyorlar kuzu gibi bakıyorum öyle. ogarip yüzden test icin yarını bekleyemedim okula artık rahatca gideyim istiyorum

Canim bunu o kadar çok cok istiyorum ki psikolojim bozuluyor okulda birileri hamile birilerini n n çocuk var konusuyorlar kuzu gibi bakıyorum öyle. ogarip yüzden test icin yarını bekleyemedim okula artık rahatca gideyim istiyorum
Ayni seyleri yasiyoruz. 5 tane hamile var okulda. İnan ogretmnler odasinda duramiyorum bazen.

GUNCEL LISTE
syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31ocak HAMİLE
melalseda 3 Şubat (NEGATİF )
halgan 4 Şubat HAMİLE
gdd 4 Şubat
ecrinnaz42 4 Şubat
sevecen86 5 Şubat HAMİLE
pares66 6 Şubat
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
qaraqiz 6 Şubat
Ilyelizll 6 Şubat
halide25 6 Şubat HAMİLE
tebessumcu 8 Şubat
Hayrolsun 9 Şubat
umuttttt 10 Şubat
ilkgozagrim06 11 Şubat
pamukelma 12 şubat
kızlar liseteyi düzenleyelim eksikler yazsın bana :)

Ayni seyleri yasiyoruz. 5 tane hamile var okulda. İnan ogretmnler odasinda duramiyorum bazen.
bizim okul geçen yıl öyleydi allah tan herkes doğum yaptı tayinleri çıktı. bu dönem rahattım ama yeni tayinler geldi şimdi gene aynı durum olur muhtemelen. okuldan ve ağlayarak döndüğümü yada lavobaya saklandıımı çok biliyorum canm. birde öğrencilern yorumları var tabi sürekli dedikodu çıkarıyorla hamile falan diye. Allah ım yüzümüze baksın da artık o sıkıntıyı yaşamayalım

Canım benim doktorum 28 Şubat a gün verdi...aslında çok uzun bi süre ama o gün heyecandan sormak aklıma gelmedi. .sanırım hem kese hem de kalp atışını beraber duymak için canım..
Ben sınıf öğretmeniyim senin branşın ne canım
ne çok öğretmen var topiğimizde maşallah herkez ara tatili beklemiş gibi görünüyor bende matematik öğretmeniyim :)

benmde kasaba canım 30 km. benm tek iyi yanı eşimle gidip geliyoruz arabamızla.

Back
X