Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

bende bilgilerimi yazayım. Yaş 28 2.deneme sebepsiz infertilite Acıbadem hastanesi 3.gün embriyosu 17şubat test tarihi.. Sizleri uğraştırıyorum ama cok heyecanlı bir bekleyiş bu, bol hamileli listeye girersek belki bizde hamile oluruz
eve gidince eklerim canlar şimdi okuldayim

Kızlar dayanamadım kan verdim:nazar::anneadayı: 10.gün 73 değerim. çok şükür tutunmuş bebeğim .inşallah artis devam eder. sağlıklı hayırlı olsun sonû da.İİnşallah bekleyen arkadaşlarımıza rabbim nasip etsin hayırlısıyla..dua edecem her an..çok karışık duygulardayım sevinç heyecan korku ...:anneadayı::nazar: Rabbim hepimize melekelerimizi nasip etsin inşallah:KK19:
Amiiiin canim rabbim kat kat arttirsin degeeini rabbim bizede nasip etsin insallah

Kizlarrr acillll bi bakinnn
12. Gunum bugun kan verdim 7.89
Ne bu sizce :(((

canim doktoru ara bi sor istersen ben de kan verdimm ogleden sonra cikacak sonuc bugun 8.gunum

Ilaclarina aynen devam edip iki gun sonra yine kan ver dedi
Insallah senin degerin yuksektir gerci erken senin hayirlisi ile guzel sonuclansin

Kullanıcı adı Test tarihi Sonuç Yaş Merkez sebep Kaçıncı deneme
syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31 ocak HAMİLE
halgan 4 şubat HAMİLE 28 Ankara başkent h tüpler tıkalı 2.deneme
sevecen86 5 Şubat HAMİLE 27 merkez emsey hospital pko ve Sperm hareketsizligi 1.deneme
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
halide25 6 Şubat HAMİLE
kelebekim33 9 şubat HAMİLE
umuttttt 10 Şubat HAMİLE 25 novafertil pko 1.deneme ilkgozagrim06 11 Şubat HAMİLE 25 özel ankara t b m sebepsiz infertilite 3.deneme
pamukelma 12 şubat
mirabebis 14 şubat
bulduklarımı yazdım kızlar
yaş 29 kayseri memorial tüp bebek merkezi polikistik over sendromu 1.deneme çok şükür pozitif:)))

benim hala batmalarım oluyor.ümidini yitirme sabret.
Meb öncelikle allahım umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inş benimde dün yapıldı transferim muhtemelen senin test günün bugün yada yarındır benim de transfer gecesinde başladı kasiklarimda batmalar inş hayırlı haberdir cnm

Back
X