Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Meb öncelikle allahım umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inş benimde dün yapıldı transferim muhtemelen senin test günün bugün yada yarındır benim de transfer gecesinde başladı kasiklarimda batmalar inş hayırlı haberdir cnm
ben keselerimi bile gördüm arkadaşım.ikiz inş.rahat ol dua et.allahım hayırlısından herkese nasip etsin

Selam herkese☺yaşım 27 polkistik overim. Eşimde de Sperm sayısı azligi var. 3. Denemem iz. 3 denemem izi de acibadem de yaptırdık. Cumartesi günü 5. Gün embriyosu transfer edildi. 19 Şubat test tarihim. Benide listeye ekler misiniz. Çok heyecanliyim. Bu sefer olmasi için dua ediyoruz sadece. Allahım herkese nasip etsin inş. :anneadayı:

Kullanıcı adı Test tarihi Sonuç Yaş Merkez sebep Kaçıncı deneme
syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31 ocak HAMİLE
halgan 4 şubat HAMİLE 28 Ankara başkent h tüpler tıkalı 2.deneme
sevecen86 5 Şubat HAMİLE 27 merkez emsey hospital pko ve Sperm hareketsizligi 1.deneme
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
halide25 6 Şubat HAMİLE
kelebekim33 9 şubat HAMİLE 26 mersin tüp bebek merkezi yumurta rezervi azlığı tek tüp kapalı
umuttttt 10 Şubat HAMİLE 25 novafertil pko 1.deneme
ilkgozagrim06 11 Şubat HAMİLE 25 özel ankara t b m sebepsiz infertilite 3.deneme
pamukelma 12 şubat
mirabebis 14 şubat
mekekusu 27 acibadem polkistik overim. Sperm azligi 3. Deneme

Kızlar dayanamadım kan verdim:nazar::anneadayı: 10.gün 73 değerim. çok şükür tutunmuş bebeğim .inşallah artis devam eder. sağlıklı hayırlı olsun sonû da.İİnşallah bekleyen arkadaşlarımıza rabbim nasip etsin hayırlısıyla..dua edecem her an..çok karışık duygulardayım sevinç heyecan korku ...:anneadayı::nazar: Rabbim hepimize melekelerimizi nasip etsin inşallah:KK19:
Amin insallah Hayirli olsun insallah tamamina ersin

Kizlarr ben cok usuyorummmmm. Ayaklarim ellerim isinmiyor var mi boyle olan? Birde cok fazla bacak agrisi cekiyorum aksamlari ozelllikle o kadar cok agriyor ki

Back
X