- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
waw nasılsın bugün, kendini nasıl hissediyosun. yarın test günümüzYaaa ciddimisinnnn....rabbim hayirlisini versinn..hersey onun elindee isterse yoktan var ederr..
ben 2009 da uye oldum bu siteye pko yu arastirmak icin dile kolay...hamile kalanlari okuyarak umutlaniyordumm..ama artik zora kaldimm..ve dua ediyorum..rabbim sabir ver..serinlik ver yureklerimize...
Insallahh esmaaa...insallahhh...gecen ki tahlillerini biliyordumm..
Inan okumaktann arastirmaktan kafayii yedimm...neden kimyasal gebelik olurr onuda bulamadimm..
Yani herkezmi yasiyor bunuu...tup bebek ya tutar biliyordum ya tutmaz biliyordum..
Yani nedir olay ya kimyasal gebeliktir yada pozitiflikmidir..yani bize tutunuyor ama gelismemi olmuyorr...
Gecenki olaydan sonra genetik test yaptirdik az bisi kan pohtilasmasi cikti okadar..
Simdide histeroskopi isticem drumdann..ama sunu bilmiyorumm histeroskopi olan ay transfer yapabiliyorlarmiii...
Elimden geleni yapayim sonrasi allaha kalmis..elimizden gelen bisi yokk..rabbim ol derse olacakk..
Dis etkenleri dersen hic sormaa....hamile kalanlara alistim...ama ben kimseye pko oldugumu soylemedim tup bebegide bi esim biliyor bi ben..ama oo insanlarin sorularindan biktimmmm...yoruldummm...
waw nasılsın toparlandın mı biraz, yarın test günümüz dimi arkadasım, moraller yerinde miYaaa ciddimisinnnn....rabbim hayirlisini versinn..hersey onun elindee isterse yoktan var ederr..
ben 2009 da uye oldum bu siteye pko yu arastirmak icin dile kolay...hamile kalanlari okuyarak umutlaniyordumm..ama artik zora kaldimm..ve dua ediyorum..rabbim sabir ver..serinlik ver yureklerimize...
Insallahh esmaaa...insallahhh...gecen ki tahlillerini biliyordumm..
Inan okumaktann arastirmaktan kafayii yedimm...neden kimyasal gebelik olurr onuda bulamadimm..
Yani herkezmi yasiyor bunuu...tup bebek ya tutar biliyordum ya tutmaz biliyordum..
Yani nedir olay ya kimyasal gebeliktir yada pozitiflikmidir..yani bize tutunuyor ama gelismemi olmuyorr...
Gecenki olaydan sonra genetik test yaptirdik az bisi kan pohtilasmasi cikti okadar..
Simdide histeroskopi isticem drumdann..ama sunu bilmiyorumm histeroskopi olan ay transfer yapabiliyorlarmiii...
Elimden geleni yapayim sonrasi allaha kalmis..elimizden gelen bisi yokk..rabbim ol derse olacakk..
Dis etkenleri dersen hic sormaa....hamile kalanlara alistim...ama ben kimseye pko oldugumu soylemedim tup bebegide bi esim biliyor bi ben..ama oo insanlarin sorularindan biktimmmm...yoruldummm...
Canım moralini bozma, hep ileriye bakacagız. geriye donup uzulmek sagligina zarardan baska birsey saglamaz sana. iyi bakalım kendimize hayırlısıyla en iyisinden sagliksizindan embryolarımız tutunsun insallah. ben de 10. gun pembe akıntı bu sabah ise baya kırmızı lekelenme gordum adet gibi..bi var bi yok ama . jele devam ettim. zaten yarın kan testim var. olmassa bi haftasonu tatiline gidecegiz.
Nasilimm desemm...cok sukur bugunumuzee..waw nasılsın bugün, kendini nasıl hissediyosun. yarın test günümüz
waw nasılsın toparlandın mı biraz, yarın test günümüz dimi arkadasım, moraller yerinde mi
hicbir belirtim yok.. benim de 3. gün embriyosu transferim ama nedense 10.güne test verdiler.. şeffaf akıntım var okadar.. oda crinone jel kullanıyorum ona bağlıyorumNasilimm desemm...cok sukur bugunumuzee..
Yarin kan verecekmisin...bana dr um 14 gun sonra demisti net sonuc belli olur varsada yoksada diye..ben dinlemeyip 7. Gun yaptirdim 4 cikti iste..umidi kestim ama gel gor butun gebelik belirtilerini yasiyorumm...gecen seferde aynisi olmustu kimyasal gebelik olduu...
Dun 8. Gunumdu kahverengi lekenenmem oldu..cok sancim vardi...ayaklarim buzz isinmiyor..ama vucut isim iyi 37 ...persembe kan vericem yine 12. Gunn...
Yarin sen cok guzel haberlerle gell...sancin varmi hicc..ben 2 gundur adet olucam gibi belim de kasiklarimda sanci var adet olucam gibi dun lekelenmeyi gorunce adet basladi sandimm..ama durdu...
Kızlar benim 4.günü bile 9 kusur çıktı halen anlamış değilim ya acaba dustumu ciktimi hamilemiyim acaba
5. Gün emriyosu ise cikmis olmasi normal ama yinede 10 günü bekle.Kızlar benim 4.günü bile 9 kusur çıktı halen anlamış değilim ya acaba dustumu ciktimi hamilemiyim acaba
Yok 4.gün embriyosu5. Gün emriyosu ise cikmis olmasi normal ama yinede 10 günü bekle.
Y
Yok 4.gün embriyosu
Aaaa o zaman sonuc umut vericii...3 gun embriyosuysa degerinin yukselme ihtimali varr..benim 5. Gun embriyosuydu ondan umitsizligimm..yinede umit varr...rabbimden umit kesilmez..yarin guzel haberlerle gell..hicbir belirtim yok.. benim de 3. gün embriyosu transferim ama nedense 10.güne test verdiler.. şeffaf akıntım var okadar.. oda crinone jel kullanıyorum ona bağlıyorum
Umut hepimiz icin.. Bugün tuhaf bi sakinlik var Üzerimde.. Kurbanlık koyun gibi bekliyorum yarını:) yarın icin beklemedeyim. Senin vücudunda değişiklik umut verici bi hareket var mı, bende hicbise yok aynen devamAaaa o zaman sonuc umut vericii...3 gun embriyosuysa degerinin yukselme ihtimali varr..benim 5. Gun embriyosuydu ondan umitsizligimm..yinede umit varr...rabbimden umit kesilmez..yarin guzel haberlerle gell..
Sen estrofem kullanmiyormusunn....Umut hepimiz icin.. Bugün tuhaf bi sakinlik var Üzerimde.. Kurbanlık koyun gibi bekliyorum yarını:) yarın icin beklemedeyim. Senin vücudunda değişiklik umut verici bi hareket var mı, bende hicbise yok aynen devam
Olsun bak yine soyluyorum kötü tecrübenle kıyaslama..Sen estrofem kullanmiyormusunn....
Benim sancim var adet olacakmisim gibi dun bi lekelenme oldu adet olucam sandim ama olmadim..yaa ben oncekindede aynilarini yasadigim icinn..dustu degerim sonraa..yine ilk testte 40 la felan baslasaydimm yine bi tik daha umut vericiydii..ama simdi zor..
Merhaba arkadaşlar benimde 2. tüp bebek denememin 10. gnü 5. günü 2 embry transferi yapıldı bugün rapor almak içim doktra gittim ve test yapabilir miyiz dedim o da daha erken 2 gün daha beklemelisin dedi ama ben ısrar edince hem e2 ne bakalım o zaman dedi e2=141 beta hcg= 0.1 çıktı çok mutsuzum doktor e2 çok iyi çıkmış 2 gün sonra tekrarlayın dedi ama benim tabiki bütün umutlarım bitti bu saatten sonra sizce de yükselmez demi birde bu e2 nin hamilelikle alakasını bilen var mı?
ben hiç pozitife ihtimal bile vermiyorum bu saatten sonra zaten yükselmez bence hakkımızda hayırlısı olsun çok yıprandımcnm benimde 2. tüp bebek denemem. benimkide 5.gün transferi. benim 9.gün kanamam başladı. kan verdim benimde 1.2 çıktı..
negatif yani... ama senin e2 nede bakılmış.onunla kıyaslanınca belki iyidir... üzme canını.. sağlığın yerinde olsun..
umarım iyi sonuçlar alırsın.. aama herşeye hazırlıklı oll sen yinede..
Nasil yaaa..ciddimisinn..sen nerde tedavi goordun..estrofem genelde tup bebek islemlerinde kullanilan bi ilacc...transferden 3..4 gun once basladim.. gunde 4 tane..transfer sonrasi gunde 3 tane... gunde 3 tanede progestan fitil var...1 corasprin...1 tanede folikasit..Olsun bak yine soyluyorum kötü tecrübenle kıyaslama..
Estrofem nedir bilmiyorjm ben bi crinone jel bide 3günde bir kalçaya bi bant takıyorum. Baska ilacım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?