Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Nasil yaaa..ciddimisinn..sen nerde tedavi goordun..estrofem genelde tup bebek islemlerinde kullanilan bi ilacc...transferden 3..4 gun once basladim.. gunde 4 tane..transfer sonrasi gunde 3 tane... gunde 3 tanede progestan fitil var...1 corasprin...1 tanede folikasit..

Bakalim yarin bende kan veririm belkii..nasipte ne varsa onu yasicazz..
Acıbadem'de yaptırdım Tedaviyi.. Ilacın adını yazdım oda östrojen içerikli bi ilacmış, benim kullandığım bantta climara forte diye bise, o da aynı içerik. Sadece ben 3 günde bir değiştiriyorum. Progestanın yerinede crinone jel kullanıyorum günde bikez. Folik asit zaten 1 seneden fazladır benimle:)

Senin de 10. Gün dimi yarın.. Bence senin de cıkar sonucun ama eger beklemek istiyosan bekle gününü... Ben bugün cok kötü oldum gerginlik ve tedirginlik var baya üstümde.. Arada ağlama krizi olarak geliyo.. Korkuyorum yine olmazsa diye. Okadar Çaresiz Kaldığımız bi konu ki bu, sil baştan biseler yapmayı düşünmek yoruyo beni.. Sonra ya tuttuysa diye düşünüyorum bi heyecanla..... Allah sonumuzu hayıretsin hepimizin yüzüne baksın.

ben hiç pozitife ihtimal bile vermiyorum bu saatten sonra zaten yükselmez bence hakkımızda hayırlısı olsun çok yıprandım :KK43:
aynen cnm insan çok yıpranıyor. hem maddi hem manevi.
sende benim gibisin benimde dondurmaya hiç kalmıyor. bütün tedavi sil baştan başlıyor. iğneler ilaçlar maddi açıdan herşey çok daha artıyor. ama hakkımızda hayırlısı olsun cnm...
sonu iyi olsun sağlığımız yerinde olsun.
rabbim hayırlısını nasip etsin...

Acıbadem'de yaptırdım Tedaviyi.. Ilacın adını yazdım oda östrojen içerikli bi ilacmış, benim kullandığım bantta climara forte diye bise, o da aynı içerik. Sadece ben 3 günde bir değiştiriyorum. Progestanın yerinede crinone jel kullanıyorum günde bikez. Folik asit zaten 1 seneden fazladır benimle:)
merhaba cnm acıbademde yaptırdım demişsin acaba hangi doktora tedavi oldun?

Selam arkadaslar bende 15subatta ilk transferim gerceklesti..bu 3.tup bebek denememiz..digerlerinde tedavilerim hep yarida kalmisti..27subat test tarihim..hakkimizda hayirlisi insallah guzel haberler aliriz..bu arada bende estrofem,crinonel jel,coraspirin,folic ve oksapar igne kullaniyorum..progestan igney ve endol fitili transferden once kullanmistim..

aynen cnm insan çok yıpranıyor. hem maddi hem manevi.
sende benim gibisin benimde dondurmaya hiç kalmıyor. bütün tedavi sil baştan başlıyor. iğneler ilaçlar maddi açıdan herşey çok daha artıyor. ama hakkımızda hayırlısı olsun cnm...
sonu iyi olsun sağlığımız yerinde olsun.
rabbim hayırlısını nasip etsin...
Amin Allah`ım insallah bize de nasip eder anne olmayi...
Keşke dondurmaya kalsa yumurta o zaman daha kolay olacak hersey yumurta toplaya toplaya yumurtaliklarimizda zarar goruyor sonucta

Kizlarrr anlattiklarinizi okudumdaa...ohss olmus olabilirsinizz..bu agrilarinizi dr unuza iletinn...agrilar gece yatarken cogaliyorsa..ve wc de cogaliyorsa..ohss olma olasiligi yuksek aynilarini yasadim...yumurtaliklar su topluyor..ve karin boslugundada su oluyorr..ben 5 kg sistim ohss de...booollll suuu....bol protein tuketinn... dr unuza iletin bu durumu.ben ilk serum yedim sonra bool su ve proteinle atlattim sukurr..
Evet canım şimdi hastanedeyim serum taktilar kan aldılar falan... ohss demediler bende sormadim au toplamış vücut vede toplaayan çok minik yumurtalarım büyümüş onlardan olmuş tur dediler

Kızlar cok mutluyum muayene den çıktım. Cok şükür bi sorun cikmadi tedaviye basladik. Ben 23 yaşında yim 1 emriyo transfer edilecek diye biliyordum daha once ohss oldugum için 3 .deneme gözüküyor muş o yüzden 2 emriyo katacaklarmis martin 2 sinde. :)

kızlar Nasılsınız benim içime ümitsizlik düştü bugün 8.günüm korkuyorum olmazsa diye.evde yaptığım test negatif çıktı :(

canım Içimde bir his olmadı diyor:KK43: sen naptın?
O his hepimizin icinde var.. Ben kan verdim simdi sonuc bekliyorum ama Allah biliyor icimde tutmadığını düşünüyorum.. Hevesim umudum gitti, yataktan kalkmadan gunlerce yatasım var, bi yandan da düsünüyorum ya tuttuysa içimdeki cocuga Yazık degil mi üzülüyorum boyle diye ama elimden bise gelmiyo

O his hepimizin icinde var.. Ben kan verdim simdi sonuc bekliyorum ama Allah biliyor icimde tutmadığını düşünüyorum.. Hevesim umudum gitti, yataktan kalkmadan gunlerce yatasım var, bi yandan da düsünüyorum ya tuttuysa içimdeki cocuga Yazık degil mi üzülüyorum boyle diye ama elimden bise gelmiyo
evet Canım insan kötü oluyor bende yataktayım çıkmak istemiyorum boşluktayım sanki.inşallah pozitif çıkar

Senin de 10. Gün dimi yarın.. Bence senin de cıkar sonucun ama eger beklemek istiyosan bekle gününü... Ben bugün cok kötü oldum gerginlik ve tedirginlik var baya üstümde.. Arada ağlama krizi olarak geliyo.. Korkuyorum yine olmazsa diye. Okadar Çaresiz Kaldığımız bi konu ki bu, sil baştan biseler yapmayı düşünmek yoruyo beni.. Sonra ya tuttuysa diye düşünüyorum bi heyecanla..... Allah sonumuzu hayıretsin hepimizin yüzüne baksın.
aminnn...duygularinii aynen ama aynen yasiyorumm..dunden beri beynimm durduuu..dr mu degistirssemm..histeroskopimi yaptirsam..onumu yapsam bunumu yapsamm..osirada ufak bi sancim oluyorr...ayyy diyorumm yoksa benimlemiii...hemen susturuyorum dusuncelerimi ordaysa ona zarar vermesin diyee...

Evet canım şimdi hastanedeyim serum taktilar kan aldılar falan... ohss demediler bende sormadim au toplamış vücut vede toplaayan çok minik yumurtalarım büyümüş onlardan olmuş tur dediler
iste dedikleri o olaya ohss deniyor..vucut su topluyor ve yumoslar si toplayip buyuyorr..gebelik hormonuda tetikler onu..az bi ohss riski varsa gebelikte olusursa ohss ye ceviriyor..kacinci gunundu bugun baktilarmi kanda...baktirsaydin keske hazir hastanedeykenn..

Kalbimm seninlee..hala gelmedimi sonuc...biz yaptirmadik..esim kizdi delik desik oluyorsun gecen seferde aynisi oldu diye..persembeyi bekle ozaman varsada cikar yoksada cikar dedi..bende caresiz kabul ettim...

Back
X