Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Himm hayirlisi olsun canim benim ilki tutmadi canim oda mart ayindaydi simdikide 28nde test gunum dktrn kim cnm belkide karsilasmisizsir seninle
mehmet hoca canım doktorum. mutlaka karşılaşmışızdır. hayırlısı artık inşallah pozitifleri görürürüzkeseleri kalp atışları sonra da hayırlı sağlıklı doğum inşalllaahhh...

Merak ettim canım neden kaybettiniz..benim ilk denemem tüp bebekte tuttu..ama çevremdeki insanlar çok tedirgin sürekli yatırıyorlar beni..ilk aşılama ile ikiz erken doğum yaptım 24 haftalık idi.iki kez de doğal hamile kaldım bebekler gelişmedi kürtaj oldum..kalp atışlarını filan duyamadik..O yüzden bu sefer tüp yaptıracam sağlam olsun dedim..ama içimde gene bir korku var :KK43:
canım bende kalp atışı duyulmadı boş gebelik oldu kürtaj ile aonuçlandı malesef. Rabbim birdaha yaşatmasın o acıları hiçbirimize....

Merak ettim canım neden kaybettiniz..benim ilk denemem tüp bebekte tuttu..ama çevremdeki insanlar çok tedirgin sürekli yatırıyorlar beni..ilk aşılama ile ikiz erken doğum yaptım 24 haftalık idi.iki kez de doğal hamile kaldım bebekler gelişmedi kürtaj oldum..kalp atışlarını filan duyamadik..O yüzden bu sefer tüp yaptıracam sağlam olsun dedim..ama içimde gene bir korku var :KK43:
canım sakin ol vesvese yapma üzülme keyfini çıkar mutlu ol. benim durumum 15 gebelikte 1 olabilcek bir durum ama nasibim sınavım buymuş. hamdolsun kürtajdan sonraki adette tekrar başlayabildim. hep tedirgindim tedavim boyunca transfer sonrası ama dün ve bugün daha rahatım. hayırlısı Allahtan... şimdi 2 haziranı bekliyorum. büyük ihtimal o günü bekleyemem ama;) inşallah bu defa nasip eder Rabbim....

canım bende kalp atışı duyulmadı boş gebelik oldu kürtaj ile aonuçlandı malesef. Rabbim birdaha yaşatmasın o acıları hiçbirimize....
Amin canım..vücudun da durdurmuş olabilir mutlaka bebek vardır fakat bazı problemli sağlık sorunu olan embriyoda vücut kendini durduruyor..fetüs varken birden dağıtmaya başlıyor ben geçen hamileliğimde öyle oldu her hafta ultrasona girdigim için birebir yaşadım..sorunlu vücudum olduğu için sık sık kontrol edilmişti..sonuçta tüp bebekte embriyonun olmaması gibi durumu olamaz..hayırlısı olsun sağlıklı olsun artık inşallah..benim ilk aşılamam da 6 kese tuttu..biri boş çıktı 5 atan kalp vardı sonra birinin kalbi de kendi durdu..4 bebekten 2 sini doktorum yok etti..2 bebeğim kalmıştı ama gebelik koleastazi geçirdim çok erken kimse anlamadı erken normal doğum yapmak zorunda kaldım:(

canım sakin ol vesvese yapma üzülme keyfini çıkar mutlu ol. benim durumum 15 gebelikte 1 olabilcek bir durum ama nasibim sınavım buymuş. hamdolsun kürtajdan sonraki adette tekrar başlayabildim. hep tedirgindim tedavim boyunca transfer sonrası ama dün ve bugün daha rahatım. hayırlısı Allahtan... şimdi 2 haziranı bekliyorum. büyük ihtimal o günü bekleyemem ama:KK66: inşallah bu defa nasip eder Rabbim....
İnşallah canım..inşallah nasip eder..

Insallah canim aynen devam bende hayirlosiyla bi ogreneydim bnimlemi diilmi pozitifi bi duysaydim persembe ye kadar sabretmek zor sen evde test yapmismiydin yaptisan kacinci gun yaptin

İnşallah güzel haberleri alırsın yakında. Ben kan testinden önce idrar testi yapmıştım evde. 8, 10. günlerde. Farklı markalarınki denemiştim. İkinci çizgi çok silik çıkıyordu, hele son yaptığımda iyice silikti. Moralim bozulmuştu. Bence hiç yapma,tam sonuç vermiyor erken aşamalarda. Ama biliyorum insan dayanamıyor. Yapacaksan da sabah ilk idrarın olsun,yoksa gün içinde çok su içiliyor ve sonuç çıkmıyor. Umarım güzel haberini alırız :-D

İnşallah güzel haberleri alırsın yakında. Ben kan testinden önce idrar testi yapmıştım evde. 8, 10. günlerde. Farklı markalarınki denemiştim. İkinci çizgi çok silik çıkıyordu, hele son yaptığımda iyice silikti. Moralim bozulmuştu. Bence hiç yapma,tam sonuç vermiyor erken aşamalarda. Ama biliyorum insan dayanamıyor. Yapacaksan da sabah ilk idrarın olsun,yoksa gün içinde çok su içiliyor ve sonuç çıkmıyor. Umarım güzel haberini alırız :-D
Sagol canim yarin sabah yapim diyorum ama onada karar veremiyorum aslinda dunde bugunde yapicaktim sozde ama cesaret edemiyorum cokda merak ediyorum bilemiyorum coooookkkk kararsizimmmm ama galiba yarin sabah bi denicem gibi

Canim bende ilk defa bugun banyo yaptim ilik suyla ve korkuyorum bana 2 tane 5. Gun embriyosu kondu
Canım korkma böyle şeylerle bişey olmaz. Bana doktorum ilk günden itibaren alabilirsin sadece sıcak Olmasın dedi. Kendini yormadan çık gez hava al dedi. Bugüne kadar zor dayandım artık çıktım ama ;)) Allah'ın izniyle bebişler bizimledir inşallah.

Amin canım..vücudun da durdurmuş olabilir mutlaka bebek vardır fakat bazı problemli sağlık sorunu olan embriyoda vücut kendini durduruyor..fetüs varken birden dağıtmaya başlıyor ben geçen hamileliğimde öyle oldu her hafta ultrasona girdigim için birebir yaşadım..sorunlu vücudum olduğu için sık sık kontrol edilmişti..sonuçta tüp bebekte embriyonun olmaması gibi durumu olamaz..hayırlısı olsun sağlıklı olsun artık inşallah..benim ilk aşılamam da 6 kese tuttu..biri boş çıktı 5 atan kalp vardı sonra birinin kalbi de kendi durdu..4 bebekten 2 sini doktorum yok etti..2 bebeğim kalmıştı ama gebelik koleastazi geçirdim çok erken kimse anlamadı erken normal doğum yapmak zorunda kaldım:(
senin sınavında zormuş arkadaşım. şimdi ikimizde bu kötü olayları düşünmeyelim. bak hamdolsun gebelik oluşmuş. bu defa inanarak bebeğini kucağına alacağına inanarak dua ederek devam et. inşallah bu defa ikimizde o kötü günleri geride birdaha hatırlamamak üzere bırakırız. yeni yepyeni umutlarımızla devam ederiz inşallllaaahhhh....

Canım korkma böyle şeylerle bişey olmaz. Bana doktorum ilk günden itibaren alabilirsin sadece sıcak Olmasın dedi. Kendini yormadan çık gez hava al dedi. Bugüne kadar zor dayandım artık çıktım ama :KK66:) Allah'ın izniyle bebişler bizimledir inşallah.
Sagol canim insallah sali günü hersey belli olcak Rabbim mutlu sonuçlar nasip etsin

senin sınavında zormuş arkadaşım. şimdi ikimizde bu kötü olayları düşünmeyelim. bak hamdolsun gebelik oluşmuş. bu defa inanarak bebeğini kucağına alacağına inanarak dua ederek devam et. inşallah bu defa ikimizde o kötü günleri geride birdaha hatırlamamak üzere bırakırız. yeni yepyeni umutlarımızla devam ederiz inşallllaaahhhh....
İnşallah canım bu sefer sağlık la alırız bebeklerimizi..

Arkadaslar meraba ben de bu ay tüp bebek tedavisi gördüm dün Blast transferinin 9. günüydü ve kan sonucun 20,23 çıktı. Sevinmelimiyim bilemedim değer bana düşük geldi 9. Güne göre sanki. Sizce?
Yarın tekrar bakilacak umarım sağlıklı şekilde artar bu benim 2.denemem çok tedirginim

Arkadaslar meraba ben de bu ay tüp bebek tedavisi gördüm dün Blast transferinin 9. günüydü ve kan sonucun 20,23 çıktı. Sevinmelimiyim bilemedim değer bana düşük geldi 9. Güne göre sanki. Sizce?
Yarın tekrar bakilacak umarım sağlıklı şekilde artar bu benim 2.denemem çok tedirginim
Canim ama yukselebilir iyi bence bende 10. Gun yaptircam testi dr oyle istedi transferi 1 sayarsak 11. Gününe ddenk geliyor

Kizlar aranizda clexane 0.4 kullanan varmi ben transferden sonra basladim ve hic bole kanamazdi iki gundur baya bastirmasam kaniyo ve ben korkmaya basladim yardimci olurmusunuz normalmi bu acaba

Her zaman gobegimden yaptım. Biraz saga biraz sola :) hem bana mutlaka gobekten yapmamı söylemişlerdi hastanede daha etkili oluyormus. Takilma böyle şeylere moralin yüksek tut. Gobeginin çevresinde dene. Batirdiktan sonra azicik cek igneyi kan yoksa damara gelmemiştir devam et.

Her zaman gobegimden yaptım. Biraz saga biraz sola :) hem bana mutlaka gobekten yapmamı söylemişlerdi hastanede daha etkili oluyormus. Takilma böyle şeylere moralin yüksek tut. Gobeginin çevresinde dene. Batirdiktan sonra azicik cek igneyi kan yoksa damara gelmemiştir devam et.
Cok sagol cnm rahatlattin beni banada kol ve gobekten yapilabilecegini soyledi hemsirem ama kol yanlizken zor aslinda igne izleride cok belirgin ust ustede yapmiyorum ama hayirlisi bakalim bir gun sag tarafima birgun sol tarafima yapiyorum aslinda ama hayirlisi bakalim bide pozitifi gorebilseydim Allahin izniyle son 4 gun

Back
X