• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Selam ben de bekleme sürecindeyim çikolata kistim var iki yumurtalığımda da bu üçüncü denememiz 2 embriyo transfer edildi ☺️ Bugün dördüncü günüm karnım şiş ve sürekli gazım var vakit hiç geçmiyor

gaz konusu ilaçlardan galiba eşimin agzına sakız oldum çünkü umarım hayırlısıyla bu son denemeniz olurda çocuklarını kucagına alırsın artık :)

Gaz azaldı biraz Siz tekrar idrar testi yaptınız mı inşallah bekleyen herkes alır bebeğini bebeklerini kucağına

yarın sabah tekrarlıcam sabah ilk işim o :) sabırsızlanıyorum :) 10. günümüz yarın :) bitti inşallah tüm sıkıntılarımız son bulucak rabbimin izniyle hepimizin hemde :)

Beklemede olanlar neler yapıyorsunuz neler hiSsediyorsunuz.? Ben transfer sonrası gece ağrı yüzünden doktora gitmiştim antibiyotik başlamıştık. Bugün tekrar gittik transferin 6. Günü tam kan sayımı yapıldı her şey normal ilacı bırak derdi doktor gebelikle ilgili bir bilgi yok beklicez dedi Heyecan tüm hızıyla devam ediyor

Negatif cikti cnm bilmiorum hangisi yanlis 7. Gunu pozitifti bugun negatif cikti

Kan yapmadın daha üzme kendini günümüz erken aslında tahlil için bana bugün doktor 10. Gün kanda çıkmazsa 12. Gün tekrar yaptır dedi bu kritik bir süreç bak geçiyor günler az daha sabredelim

Merhabalar transferin 9. Günü bugün 12.günü kan testi yapılacak birtakım arkadaşlar gebeligim kan testinde olumsuz çıktı yazmış merak ettiğim düşük yapmadan sadece teste bağlı sonucmu bu düşük yapmadan nasıl negatif olurki lütfen fikri olanlar

Canim bende dusuk yapilio saniodum sadece de yok bir suru sebebi varmis ben kanamam olmadigi surece hamileyimdir saniodum ama biraz arastir yazio zaten internette suan tam hatirlamiyorum

kızlar bugun testi yaptım 16.9 çıkıştı kritik bi sayı dediler 2 gün sonra yukselmezse negatifmiş benim gibi olanlar varmı bide test yaptırmaya giderken canım çok sıkkındı onun bi etkisi olmusmudur sizce ?

kızlar bugun testi yaptım 16.9 çıkıştı kritik bi sayı dediler 2 gün sonra yukselmezse negatifmiş benim gibi olanlar varmı bide test yaptırmaya giderken canım çok sıkkındı onun bi etkisi olmusmudur sizce ?
Onun etkisi yoktur bence ya
İnş yükselir canim

Kaçıncı günün Can'ım bugün

Back
X