Kaçıncı günün yarın? 3. gün embriyosuysa 10.gün falansa çıkan değer canını sıkabilir. Gününü bekle derim.
Olumlu düşün, herşey güzel olacak:)
Yumurta üretemezken, ne güzel bir sonuç yakalamışsın:) Bir sürü mucize olmuş. Şimdi karamsar olma vakti değil. Olumlu düşün, olumlu olsun. Ben negatif tedavi yoktur, vakti gelmemiş bebek vardır diye düşünüyorum.Ay inşallaahhhh
Benim ilk denemem ve doktorum tedavinin başında senin ihtimalin diğer hastalara göre daha düşük vücudun yumurta üretemiyor üretilen de kaliteli olmaz demişti ama transfer günü benden daha heyecanlı ve mutluydu çünkü kendince çiçek gibi bir bebek adayım vardı. Embriyoluğuma göre rahimin de embriyonun da durumu süper kendi deyimiyle hamile kalmamam için hiç bir sebep yok ama ben umutlanmak istemiyorum :)
Yumurta üretemezken, ne güzel bir sonuç yakalamışsın:) Bir sürü mucize olmuş. Şimdi karamsar olma vakti değil. Olumlu düşün, olumlu olsun. Ben negatif tedavi yoktur, vakti gelmemiş bebek vardır diye düşünüyorum.
Ben 37 yaşındayım. İlk denemem. 2 embriyo transfer edildi. Bugün 14. günüm. Benim doktor testi 15. gün istedi.Seninle hemfikirim günlerce okudum araştırdım ve tüm doktorların transfer sonrası süreci ilahi takdir olarak nitelediğini gördüm. Tevekkülüm tam çok şükür ama sanırım biraz da imkansızdan buralara gelince insanda hem heyecan hem korku birarada oluyor. Senin kaç embriyocuğun var? Benim gibi ilk deneme mi?
Harika bir cumle arkadaşım.. negatif tedavi yoktur vakti gelmemis bebek vardir.. cok cok doğruYumurta üretemezken, ne güzel bir sonuç yakalamışsın:) Bir sürü mucize olmuş. Şimdi karamsar olma vakti değil. Olumlu düşün, olumlu olsun. Ben negatif tedavi yoktur, vakti gelmemiş bebek vardır diye düşünüyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz..Yarın inş özlemin diner canım.Ben 37 yaşındayım. İlk denemem. 2 embriyo transfer edildi. Bugün 14. günüm. Benim doktor testi 15. gün istedi.
Canımsınnn ... Bunu okurken ağlıyorum şu anda :) inşallah hepimix için güzel haberler bebekler olur:)İçimden bi ses sen hamilesin diyo haberin olsun :))
Canımsınnn ... Bunu okurken ağlıyorum şu anda :) inşallah hepimix için güzel haberler bebekler olur:)
amiin canım inşallah. insan çok mutlu oluyo ama gene de endişeler bitmiyo :) bu seferde değer yükselecek mi, kimyasal gebelik olabilir mi falan gibi şeyler takılıyo insanın aklına. inşallah hayırlısıyla hepsini olumlu sonuçlarla geçiririzgözün aydın Allah cumartesi günü bana da bu mutluluğu yaşatsın yaaa senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
hayırlı olsun.Allah tamamına erdirin inşallah.
doktorunuz kimdi.birde yaşınız kaçtı acaba.
BELİRTİLERİNİZ NELERDİ........
evet herkese yayın yaptım vallaHerkese Günaydın. Kızlar cevrenizekilere tup bebek yaptirdiginizi söylediniz mi?
inşallah harika haberlerle dönersin :)Yarın test günüm, heyecan dorukta:)
ewt cnm gaz sabahları oluyo bnde de ama dediğim gibi bgn hiç belirti yok ilk 2 gün kasık ağrısı vardı ama o da işlemden dolayıydı sanırmBENDE de pek belirti yoktu hatta burda okumuştum kasık ağrısı falan yapmışlardi tutmadı benim demiştim. Sonra normal adet tarihime 2_3 gün kala bacaklarımla belim ağrıdı zaten normal adet zamanında da bunlar oluyordu.o yüzden belirti arama herkesin farklı oluyormuş demek.hem 4.gün daha erken zaten.ha bir de Afedersin gaz olmuştu bende.
ilk günden itibaren mi oldu bunlar cnmBen çok halsizdim ama benim bünye zayif hemen disimde leke oluştu midem kötüydü afedersin idrarim çok koyu oldu hissettim açıkçası 7 günü test yaptım çift çizgi çıktı ama herkeste belirti olmuyo, benim bünye zayıf olunca hemen farkettirdi kendini
Yok gün geçtikçe arttı ama kullandığımız ilaçlar da çok ağır bunlar da yapıyo zatenilk günden itibaren mi oldu bunlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?