Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Yumurta üretemezken, ne güzel bir sonuç yakalamışsın:) Bir sürü mucize olmuş. Şimdi karamsar olma vakti değil. Olumlu düşün, olumlu olsun. Ben negatif tedavi yoktur, vakti gelmemiş bebek vardır diye düşünüyorum.

Böyle güzel sonuçlar aldikca çok mutlu oluyorum inşallah hepimizin yüzü gulecek hepimizin anne olma vakti geldi ki Rabbim tek tek hepimize nasip ediyo , hayirli güzel haberlerinizi bekliyo olcaz

Seninle hemfikirim günlerce okudum araştırdım ve tüm doktorların transfer sonrası süreci ilahi takdir olarak nitelediğini gördüm. Tevekkülüm tam çok şükür ama sanırım biraz da imkansızdan buralara gelince insanda hem heyecan hem korku birarada oluyor. Senin kaç embriyocuğun var? Benim gibi ilk deneme mi?

Ben 37 yaşındayım. İlk denemem. 2 embriyo transfer edildi. Bugün 14. günüm. Benim doktor testi 15. gün istedi.

S sedef_can bunlar hep bahane Rabbim ol dedikteb sonra... benim cocugu olmaz raporlu kuzenim de dogurdu, arkadaşım da dogurdu.. senin de cicek gibi embriyondan bahce gibi rahminden hayirli bir evlar dunyaya gelir inşallah.

Harika bir cumle arkadaşım.. negatif tedavi yoktur vakti gelmemis bebek vardir.. cok cok doğru

S sedef_can bunlar hep bahane Rabbim ol dedikteb sonra... benim cocugu olmaz raporlu kuzenim de dogurdu, arkadaşım da dogurdu.. senin de cicek gibi embriyondan bahce gibi rahminden hayirli bir evlar dunyaya gelir inşallah.

Ne güzel yazmışsın arkadaşım gözlerim doldu mutluluktan. Bana 2 doktor asla anne olamazsın dedi ama hocamı buldum ve hocam benim ümidim oldu çok şükür, şuraya gelebilmek de benim adıma mucize inşallah devamı da gelir. Eğer yarın sonuç olumsuz olursa da pes etmeyeceğim vücudumu dinlendirip hemen tekrar başlayacağım. Çok doğru, Rabbim ol desin yeter ki..

Canımsınnn ... Bunu okurken ağlıyorum şu anda :) inşallah hepimix için güzel haberler bebekler olur:)

Ağlaman için yazmadım canımın içi ne olur ağlama zaten ben de bugünlerde her şeye ağlıyorum beni de ağlattın :) Dün arkadaşım çorba getirdi ona bile ağladım hormonlarım tavan yapmış durumda.. inşallah güzel sonuçlarla burayı bayram yerine çevireceğiz keselerimizi göreceğiz kalp atışlarını duyacağız daha :)

gözün aydın Allah cumartesi günü bana da bu mutluluğu yaşatsın yaaa senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
amiin canım inşallah. insan çok mutlu oluyo ama gene de endişeler bitmiyo :) bu seferde değer yükselecek mi, kimyasal gebelik olabilir mi falan gibi şeyler takılıyo insanın aklına. inşallah hayırlısıyla hepsini olumlu sonuçlarla geçiririz

hayırlı olsun.Allah tamamına erdirin inşallah.
doktorunuz kimdi.birde yaşınız kaçtı acaba.
BELİRTİLERİNİZ NELERDİ........

amin sağolun. 42 yaşındayım. istanbul brüksel tüp bebek merkezi. prof. dr. yücel karaman. gerçekten işinin ehli ve elinden geleni yapan bi doktor. belirtiler, çok sık acıkıyordum,yada açlığa dayanamıyordum. içim kazınıyodu açlıktan :) onun haricinde ilk günler 2-3 gün bacaklarım çok ağrıdı. bide 2-3 defa burnuma kokular geldi. üstelik aklıma gelmeyen 40 senedir 1-2 defa yediğim şeyler mesela bi kerede bebek kusmuğu kokusu geldi burnuma :))) çok tuhaf ama öyle. ha bir de biraz daha fazla uyumaya başlamıştım ama geceleri hiç uyanmak adetim olmadığı halde geceleri uyanıyordum bazen. gece sıcak basıyodu ve uyanıyodum.

ben 9. gün yaptırdım 40.32 çıktı değerim. aynı gün idrar testimde çok hafif silik çizgi çıktı

ewt cnm gaz sabahları oluyo bnde de ama dediğim gibi bgn hiç belirti yok ilk 2 gün kasık ağrısı vardı ama o da işlemden dolayıydı sanırm

ilk günden itibaren mi oldu bunlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…