Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ya o an aklıma o geldi benim de:)ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum kaç gündür bunu düşünüyorum. Zaten çok samimi de değilim o an öyle bi şey söyledim
Bisey olmaz hamileyken kist aldiranlar da var baskilar dediler filan dicem ben gebelik ortaya cikarsa ondan aldirdim dicem :)

Samimi olduğum kişiler de değiller zaten normalde dönüp muhabbet etmezler bunu soracaklari tuttu.

Kızlar benm bi allah bi esim bi hastanede tanistigim arkadaşlar bi de siz biliyorsunuz yani aileden kimse bilmiyor bende soylemeyenlerdenim o yüzden zaten 12 gün bekleme süreci zor geçti allah hepimizin yardımcısı olsun valahi çok zor anlatamayanlari çok iyi anlıyorum...

Ben geçen sene aşılama yaptirirken ilan ettim rapor alırken aşılama tutmayinca vah vah kiyamam takma diye aci dolu bakislarla bi dönemi geçirdim ondan dolayi çok yıprandim bu yil karar verdim kimseye söylemicem diye dediğimi de yaptim rahat bi tüp bebek süreci geçirdim

Bisey olmaz hamileyken kist aldiranlar da var baskilar dediler filan dicem ben gebelik ortaya cikarsa ondan aldirdim dicem :)
Serap sanirim sen de öğretmenin. Ne yapmayı düşünüyorsun rapor falan alacak misin?benim şimdilik ikiz görünüyor. Ve bulantılazım başladı sanki.bulunduğum yer de sıkıntılı. Eşim falan Dr rapor verecek olursa alalım riske atmayalım diyo.ben de çok kararsız kaldım. Gerçi daha kalp atışını duymaya gidince netleşecek her şey.

Ben de daha önce calistigim yerde herkes biliyordu ve beni o kadar baskı altında bıraktılar ki sürekli ağlıyordum falan ben de o yüzden bu çalıştığım yerde kimseye söylemedim ve inan çok rahat geçti. Zaten dediğim gibi samimi olduğum kimse yok.

Aynen cnm ben de öğretmenim, benim de ikiz olma durumu var daha kese baktirmadik zaten iğneler mahvetti yürüyemiyrm , eğer kalp atışını filan duyarsam riskli gebelik diye heyet raporu filan düşünüyorum

Canim anlayınca herkes soruyor tamam iyi niyetli olabilirler ama ben çok etkileniyor ben de o yüzden bu sefer söylemedim. Bi de bir şeyi çok dinlendirme iyi değil diye bi nasihatte bulunmuştu biri bana.böyle daha rahat bi süreç geçirdim

Canim anlayınca herkes soruyor tamam iyi niyetli olabilirler ama ben çok etkileniyor ben de o yüzden bu sefer söylemedim. Bi de bir şeyi çok dinlendirme iyi değil diye bi nasihatte bulunmuştu biri bana.böyle daha rahat bi süreç geçirdim

Ayni duyguları yasamisiz bi okulda fesat çok kötü niyetli çok herkes dost değil ben de çok yiprandim ina bu keZ Rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin

Aynen cnm ben de öğretmenim, benim de ikiz olma durumu var daha kese baktirmadik zaten iğneler mahvetti yürüyemiyrm , eğer kalp atışını filan duyarsam riskli gebelik diye heyet raporu filan düşünüyorum
Ben de aynı fikirdeyim heyet alabilirsem birinci dönemi kapatmis olacağım riskli dönemi de biraz olsun a
atlatrip olurum

Gerçekten çok zor bi süreç. Şöyle düşününce o kadar çok şey yasamisiz ki.inş bundan sonra her şey sorunsuz bir şekilde devam eder ve inş Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip eder.

Kizlar heyet raporu alirsaniz haberim olsun.dun benim doktorum 5. Aya kadar heyet veremiyoruz, 10 gun 10 gun vericem dedi.. 5. Ayda veririm heyet dedi. Bana sacma geldi ama ustelemedim..

5 aya kadar nasıl veremiyorMuş ki.ilk 3 ay en riskli dönem zaten.ben alabilirsem yazarım burdan sana.
Tamamdir canim. Akli 1 karis havasaydi doktorun ilk kez gittim. Sinir oldum ama bulundugum ilcede bu adami cok övdüler. Tasinali 4 ay oldu buraya. Basladik bakalim simdilik. Böyle devam ederse degistirim ama alternatif pek yok.

Kizlar heyet raporu alirsaniz haberim olsun.dun benim doktorum 5. Aya kadar heyet veremiyoruz, 10 gun 10 gun vericem dedi.. 5. Ayda veririm heyet dedi. Bana sacma geldi ama ustelemedim..
Asil ilk 3 ay verilir bazen bu doktorlar da gariplesiyo doktorun ne ictiyse ondan istiyorum :) özel geçerli mi onu iyice bi öğrenmek lazim özelden almasi daha basit devlettekiler rapor vermeye korkuyo

Asil ilk 3 ay verilir bazen bu doktorlar da gariplesiyo doktorun ne ictiyse ondan istiyorum :) özel geçerli mi onu iyice bi öğrenmek lazim özelden almasi daha basit devlettekiler rapor vermeye korkuyo
Onu arastirmistim ben. Sgk ile anlasmasi varsa ozel hastane heyet raporu gecerli. Sgk ile anlasmasi yoksa devlet hastanesinden onaylatinca gecerli oluyor.

Geçerli canım bi arkadaşım heyeti özelden aldı hiç bir sorun olmadi

Heee tamam o zaman ben özel hastaneye gidiyorum Acıbademd oldum tüp bebegi ama ozel başka bi hastanede muayene oldum işbirliği içindeler Bülent tirasla ,orda bir sürü kadın doğumcu var patlatirim o zaman bi heyet raporu , yalnız okuldaki bebeler nolcak daha 2. Yaziliyi bile olmadilar

Heyet raporu alırsan görevlendirme yapıyorlar diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…