Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Heyet raporu alırsan görevlendirme yapıyorlar diye duydum
Müdür beni vurcak onu biliyorum sadece ama napiyim ya bu an için ne kadar cabaladik 3 yıldır her ay kaç kez doktorda geçti ömrüm , okulda çocuklarıma sarıldım çocuk hasretimi gidermek için, hiç ister miyiz onları yari yolda birakmayi ama bebeğimin benimle birlikte olmasi için bu durum sartsa yapabilecek biseyim yok

Yaa bişey sorcam , çok erken ama bende kalsiyumda sıkıntı var dolayısıyla daha ilk haftadan disimde lekeler oluştu, sizde de oldu mu disciye gitsem hamileyken biseyler yapılabilir mi sanırım çok hızlı etki etcek ve çürücek dişlerim

Benim de dişlerim o kadar bakmaya ve küçükken beri süt içmeye rağmen problemli.hamilelikte dış ağrısından korktuğum için şimdiye kadar ki tedavilerden önce d işçiye gitanıştım. Ama bu sefer gidemedim.lekelere için bi şey yaparlar mi bilmiorum ama ilk 3 ay hiç bi şey yapılmıyor anca 4.5. Ve 6.aylarda yapiliyor son 3 ay da yapılmıyor demişti onceden gittiğim dış hekimi.süt içiyor musun içmiy orsan başla bence

cnm çooook haklısın bnde anlatmadm hiçkimseye 2 hafta okula gelemedm öğretmen buarada annemelere de hep gittim dedim dersimin olmadığı günler bile toplantı filan var bahane buldm şimdi transfern 4.günündeym okula bgn basladm ama hiç belirti bişi yok sizde nasıl bişi hissediyo musunz

Içiyorum cnm transferden beri hergun süt ve ayran içiyorum yumurta yiyorum muhakkak ,sıkıntı yaratcani biliyodum da bu kadar erken olmasi korkuttu beni , temizletmede zaten ilaç kullanilmiyo onu yaptirabilirim sanırım

Ben çok halsizdim ama benim bünye zayif hemen disimde leke oluştu midem kötüydü afedersin idrarim çok koyu oldu hissettim açıkçası 7 günü test yaptım çift çizgi çıktı ama herkeste belirti olmuyo, benim bünye zayıf olunca hemen farkettirdi kendini

BENDE de pek belirti yoktu hatta burda okumuştum kasık ağrısı falan yapmışlardi tutmadı benim demiştim. Sonra normal adet tarihime 2_3 gün kala bacaklarımla belim ağrıdı zaten normal adet zamanında da bunlar oluyordu.o yüzden belirti arama herkesin farklı oluyormuş demek.hem 4.gün daha erken zaten.ha bir de Afedersin gaz olmuştu bende.

Yarın test günüm çok sakin hatta biraz hissizdim ama heyecan basmaya başladı korkuyorum sanki..
Al bende de o kadar. Benim de yarın. Heyecanlıyım ama korkmuyorum. Az önce klinikten aradılar. Sonucunuz ne oldu, haber vermediniz diye. Test gününü 6 Aralık verdiniz, yarın geliyorum dedim. Kendi verdikleri tarihten bi haber hemşire:)

Benim 8 Aralık ama ben yarın kan testi yaptırıcam . İnşallah güzel sonuçlarla gelicez :)

Benimkiler fazla titiz hemşirem yarın gün içinde sonucu bekliyor ama ben yarın olur mu ben o arada bir yere düşer kaır mıyım hiç bimiyorum. Hal bu ki bu sabaha kadar çok sakindim kalbim ağzımda atıyor sanki, kendimde belirti aramaya başladım :) İnşallah yarın ikimizde güzel haberler alabiliriz. Benim tek embriyocuğum var o yüzden tutmamıştır gibi geliyor ama Rabbim bilir tabi :))

Benim 8 Aralık ama ben yarın kan testi yaptırıcam . İnşallah güzel sonuçlarla gelicez :)

Kaçıncı günün yarın? 3. gün embriyosuysa 10.gün falansa çıkan değer canını sıkabilir. Gününü bekle derim.

Olumlu düşün, herşey güzel olacak:)

Alahin izniyle yarin burda şenlik var desenize.. hadi bakalim annişler güzel haberler verin bize inşallah hayirlisiyla..

Ay inşallaahhhh
Benim ilk denemem ve doktorum tedavinin başında senin ihtimalin diğer hastalara göre daha düşük vücudun yumurta üretemiyor üretilen de kaliteli olmaz demişti ama transfer günü benden daha heyecanlı ve mutluydu çünkü kendince çiçek gibi bir bebek adayım vardı. Embriyoluğuma göre rahimin de embriyonun da durumu süper kendi deyimiyle hamile kalmamam için hiç bir sebep yok ama ben umutlanmak istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…