Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Anladim sen nelere dikkat ettin evde kacgun yatmistin

Cnm ben hicyatmadim desem yeridr ama ilki 3 gun uzandim tv falan izlerken sagolsun esim yapti hersyi onume koydu onumden aldi 4. Gun kizkardesim dusu yaoti demiştim hep ayaktaydum onun yaninda ama sukur rabbim nasip etti bide kabal cekirdegi yemistim burda duydum 1 avuc hergum banyo 4. Gun yapmistim les gibi dursamda valla o kadar cnm

[QUOTE ="esma _kavak1907, post: 38219767 , member: 554021"]Tamam canim bende aradim simdi 3 gunde bir dedi hemsire bana 2 gunde bir dedi[/QUOTE]

Aynen canim bende bugün olcam bakalim

Sagol canim insalh herkesin hakkinda hayirlisi olsun evet 5. Gün yani dun e2 ve progesteron tahlili istedi progs degeri 10 cikti ve biraz dusuk dedi progestan igne verdi takviye bidaha bu braz korkuttu beni ama bakalim bilmiyorum

Kizlar merhabalar. Benim bugun transferim oldu. 1 embriyo 3. Gun embriyosu 2. Kalite 6 hucreli. Rahim kalinligim 13. Benim gibi olan var mi aranızda beklemek zor olcak

Sagol canim insalh herkesin hakkinda hayirlisi olsun evet 5. Gün yani dun e2 ve progesteron tahlili istedi progs degeri 10 cikti ve biraz dusuk dedi progestan igne verdi takviye bidaha bu braz korkuttu beni ama bakalim bilmiyorum
Yani tabii degerler ne anlama geliyo bilmiyorum ki ama doktorun en iyisini biliyodur hic korkma kafana da takma pazartrsi sonucu alcan hayirlisiyla ben simdi hayirliysa olsun diye dua ediyorum uzulucem evet olmazsa da yine deneriz.
Benim.ilk denemem oldugu icin pek de terminoloji bilmiyorum doktorum aret kamar ona guvendim ve ne derse onu yapiyorum insallah sen de bende bizim gibi bekleyen herkes hayirlisiyla bebislerimizi once karnimiza sonra kucagimiza aliriz

Kizlar merhabalar. Benim bugun transferim oldu. 1 embriyo 3. Gun embriyosu 2. Kalite 6 hucreli. Rahim kalinligim 13. Benim gibi olan var mi aranızda beklemek zor olcak
Canim hadi hayirlisi olsun. Agrin sizin sisligin var mi? Opudan sonra ? Ilk denemen mi ? Merkezin neresi doktorun?
Benimde ilk denemem 1 embriyo transfer oldu 3.gun embriyosu 8 hucreli ama tranferimin 7.gunu bugun.
Yat dinlen bol bol 3 gun en azindan ama hareketsizde kalma. Ananas yiyinnn bide ananas kabizliga da iyi geliyo tutunmayada etkisi varmis diye forumdan okudum.
ne duysam yapiyorum bende

cnm bnmde 8.gün bnde bi belirti bişi yok sende nsl? doktorum bana ananas kesinlikle yeme dedi ndn bilmiyorm nar maydonoz çikolata da yasak

Insalah guzel sonuc alirsin canim benimde Test gunum pazartesi ama ben pazar gunu yaptircam test ya transfer oldugumz gunu birinci gun sayarsak pazar 12. Gun oluyo degilsede 11. Gun ama olsn yaptircam gene

Canim bu benim 3. Tup bebek tedavim. Ilkini Antalya ivf de yaptirdim negatif sonuc aldim. 2. Sini Antalya memorial ve 26 aylik bi kizim var. Simdi de kizima kardes icin çıktım yola ama bu sefer yumurta gelisimim iyi olmadi 2 tane olgunlasti. 1 tanesi dollendi. Doktor 2. Kalite dedi Allahtan umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…