- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Ay valahi dayanamiyorum artık Bebeğimi görmek istiyorum çok geç çağırdı diye düşünmüştüm ama normal mis anladigim kadari ile :)Şansına artık:) istersen 1-2 gün daha bekle.
Benimde dun oldum persenbe oLucam oyle ded hemsire
Uzulme simdiden canim olabilir belki 12.gun sen yaptir ve umudunu kaybetme sakin.Bu güzel msjları nız arasına bendende 0.1 10.gün değeri perşembe bi mucize olmayacağına göre negatif
kaçıncı günün bugün hiç öyle umutsuzğuga kapılma 2 gün var daha dur bakalımmBu güzel msjları nız arasına bendende 0.1 10.gün değeri perşembe bi mucize olmayacağına göre negatif
Anladim sen nelere dikkat ettin evde kacgun yatmistinBenim 3 gunde bir bende anlamadim ali osman beye sormustum 3 gune bir demisti sali oldun cumartesi olcaksin
Canm öyle hemen kötüyü düşünme daha 2 gün var geç tutunma olabiliyor yani umarım güzel sonuçlarla dönersinBu güzel msjları nız arasına bendende 0.1 10.gün değeri perşembe bi mucize olmayacağına göre negatif
Tamam canim bende aradim simdi 3 gunde bir dedi hemsire bana 2 gunde bir dediBenim 3 gunde bir bende anlamadim ali osman beye sormustum 3 gune bir demisti sali oldun cumartesi olcaksin
Anladim sen nelere dikkat ettin evde kacgun yatmistin
Ya belli mi olur. Allah'in isi yani 2 gun dur ilaclarinida sakin kesme.. devam et iki gun sonra bir daha yaptir test bakalim..İyı de 3 değil 5 değil 0.1 birdenbire artarm ıacaba
Sagol canim insalh herkesin hakkinda hayirlisi olsun evet 5. Gün yani dun e2 ve progesteron tahlili istedi progs degeri 10 cikti ve biraz dusuk dedi progestan igne verdi takviye bidaha bu braz korkuttu beni ama bakalim bilmiyorumHadi bakalim sende pazartesi yaz sonucunu insallah hayirlisi olacaktir.
ben hep hayirliysa olsun diye dua ediyorum. Yalniz merak ettigim tranaferden sonra kan degerlerinize mi baktilar? Beni hic cagirmadi doktorum ya. Git 12 gun sonra kan ver dedi okadar. Seni arada mi cagirdi?
Yani tabii degerler ne anlama geliyo bilmiyorum kiSagol canim insalh herkesin hakkinda hayirlisi olsun evet 5. Gün yani dun e2 ve progesteron tahlili istedi progs degeri 10 cikti ve biraz dusuk dedi progestan igne verdi takviye bidaha bu braz korkuttu beni ama bakalim bilmiyorum
Canim hadi hayirlisi olsun. Agrin sizin sisligin var mi? Opudan sonra ? Ilk denemen mi ? Merkezin neresi doktorun?Kizlar merhabalar. Benim bugun transferim oldu. 1 embriyo 3. Gun embriyosu 2. Kalite 6 hucreli. Rahim kalinligim 13. Benim gibi olan var mi aranızda beklemek zor olcak
cnm bnmde 8.gün bnde bi belirti bişi yok sende nsl? doktorum bana ananas kesinlikle yeme dedi ndn bilmiyorm nar maydonoz çikolata da yasakCanim hadi hayirlisi olsun. Agrin sizin sisligin var mi? Opudan sonra ? Ilk denemen mi ? Merkezin neresi doktorun?
Benimde ilk denemem 1 embriyo transfer oldu 3.gun embriyosu 8 hucreli ama tranferimin 7.gunu bugun.
Yat dinlen bol bol 3 gun en azindan ama hareketsizde kalma. Ananas yiyinnn bide ananas kabizliga da iyi geliyo tutunmayada etkisi varmis diye forumdan okudum.
ne duysam yapiyorum bende
Insalah guzel sonuc alirsin canim benimde Test gunum pazartesi ama ben pazar gunu yaptircam test ya transfer oldugumz gunu birinci gun sayarsak pazar 12. Gun oluyo degilsede 11. Gun ama olsn yaptircam geneYani tabii degerler ne anlama geliyo bilmiyorum kiama doktorun en iyisini biliyodur hic korkma kafana da takma pazartrsi sonucu alcan hayirlisiyla ben simdi hayirliysa olsun diye dua ediyorum uzulucem evet olmazsa da yine deneriz.
Benim.ilk denemem oldugu icin pek de terminoloji bilmiyorum doktorum aret kamar ona guvendim ve ne derse onu yapiyorum insallah sen de bende bizim gibi bekleyen herkes hayirlisiyla bebislerimizi once karnimiza sonra kucagimiza aliriz
Canim bu benim 3. Tup bebek tedavim. Ilkini Antalya ivf de yaptirdim negatif sonuc aldim. 2. Sini Antalya memorial ve 26 aylik bi kizim var. Simdi de kizima kardes icin çıktım yola ama bu sefer yumurta gelisimim iyi olmadi 2 tane olgunlasti. 1 tanesi dollendi. Doktor 2. Kalite dedi Allahtan umit kesilmezCanim hadi hayirlisi olsun. Agrin sizin sisligin var mi? Opudan sonra ? Ilk denemen mi ? Merkezin neresi doktorun?
Benimde ilk denemem 1 embriyo transfer oldu 3.gun embriyosu 8 hucreli ama tranferimin 7.gunu bugun.
Yat dinlen bol bol 3 gun en azindan ama hareketsizde kalma. Ananas yiyinnn bide ananas kabizliga da iyi geliyo tutunmayada etkisi varmis diye forumdan okudum.
ne duysam yapiyorum bende
Benim 6. Gunum benimde pek bi belirti yok sadece bazen hareket ettikce ozellike regl agrisi gibi oluyo hayirlisi bakalimcnm bnmde 8.gün bnde bi belirti bişi yok sende nsl? doktorum bana ananas kesinlikle yeme dedi ndn bilmiyorm nar maydonoz çikolata da yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?