- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Ay maşallah canım çok sevindim adına 1 tane derken 2 olmuş süper yaa :) inş. Sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin hiç canını sıkma sen Rabbim verdiyse bi bildiği vardırKizlar dun ilac yazdirmaya gitmistim dr yine bakti ultrasonla.benim iki gibi gozuken kese olmus uc.biri daha kucuk ama hepsinin icinde yoltuk kesesi olusmus dedi.ne dusunecegimi sasirdim.su pazartesi gelse de kendi druma gitsem rahatlasam
Canm zeynep kamilde 1 embriyo koyuyorlar diye biliyorum ama 2. Deneme de ancak 2 embriyo diye duydum ben benm 2. Deneme olmasina ragmen bana 1 tane koydular zaten rahmim yarım benm biraz da ondan koymadilar sanırım ama şükürler olsun tutuldu ya kuzum daha ne isterim şimdi okuyunca şaşırdım 1 embriyo 2 ye bolunebiliyormu yaaAy boyle bir supriz bana da yaparlar mi ki?? Iki embriyo tranferi oldu tek kese var dedi doktor ama karindan bakti.. benim icimden hep ikiz geciyo..
Canim sagol iki degil uc.netten baya bi okudum sanki moralim bozuldu ya bilmiorum kafam cok karisik.ne hissettigimi bilmiorum.bebekler acisindan dusunuorum.neyse bakalim zaten daha netlik yok kalp atislari var mi bakalim.hayirlisiAy maşallah canım çok sevindim adına 1 tane derken 2 olmuş süper yaa :) inş. Sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin hiç canını sıkma sen Rabbim verdiyse bi bildiği vardır
Benimde dun oldum persenbe oLucam oyle ded hemsireCnm 3 gunde birdi benim cuma oldum sali olcam mesela
Aaa tatlım inş kalp atışlarini duyarsın umarım sorun olmaz Rabbim yardimcin olsun dilerim ; )Canim sagol iki degil uc.netten baya bi okudum sanki moralim bozuldu ya bilmiorum kafam cok karisik.ne hissettigimi bilmiorum.bebekler acisindan dusunuorum.neyse bakalim zaten daha netlik yok kalp atislari var mi bakalim.hayirlisi
Benim pozitif sonucundan sonra 1 e düşürdü. 3 olan bantları da 2 ye düşürdü. Vitamine devam.Aynen.. acaba 2 den 1 e duşen var mi merak ettim. Ben tup bebeği yapan doktora gitmedim ya kontrole. O bakimdan.
Benim de öyle bir korkum var. Kan değerlerin kaçtı senin 15 ve 17. günlerde?Vallahi tepkisizim saskinim:) Allah hepimizin yardimcisi olsun sorunsuz bi hamilelik gecirelim sag salim bebisleri kucagimiza alip buyutelim.
1554-3589 en son da > 5000Benim de öyle bir korkum var. Kan değerlerin kaçtı senin 15 ve 17. günlerde?
Benim de 15.gün 2066 17.gün 40791554-3589 en son da > 5000
Sen kese icin gitmedin mi dahaBenim de 15.gün 2066 17.gün 4079
Sen kese icin gitmedin mi daha
Ben de daha kendi druma gitmedim ulac yazdirmaya gidince burdaki dr bakti.ya iyi hos uc tane ise ama riskli bebekler bakimindan.hakkimizda hayirlisi olsun ya.Yok direk kalp atışı için gideceğim. 19 Aralık ta. Kese görmeye gerek yok dedi doktorum. Önemli olan kalp atışı dedi.
Canm kacinci haftanda gitmiş oluyorsun yani transfer sonrası kaçıncı güne denk geliyor ben bu perşembe gitcem ama kalp atışı da olurmu merak ediyorum da benm doktorum da geç çağırmış beni diğer arkadaslara göre bilgin var mı bu konuda ?Yok direk kalp atışı için gideceğim. 19 Aralık ta. Kese görmeye gerek yok dedi doktorum. Önemli olan kalp atışı dedi.
Bana sabret başka doktora gitme dedi. Bakalım ben sabırlıyım zaten testi de 15. gün yaptım:)Ben de daha kendi druma gitmedim ulac yazdirmaya gidince burdaki dr bakti.ya iyi hos uc tane ise ama riskli bebekler bakimindan.hakkimizda hayirlisi olsun ya.
Canm kacinci haftanda gitmiş oluyorsun yani transfer sonrası kaçıncı güne denk geliyor ben bu perşembe gitcem ama kalp atışı da olurmu merak ediyorum da benm doktorum da geç çağırmış beni diğer arkadaslara göre bilgin var mı bu konuda ?
Hmm benm 14 Kasım transfer tarihim canım o zman ben bu perşembe 6 hafta 1 günlük oluyorum kalp atışı da olur mu ki acaba tatlım nette çok araştırdım ama kişiye göre değişik zamanlar yazıyorTransfer 21 kasım- Randevu 19 Aralık 1 aya yakın ayni. 6 haftalık gibi oluyor. Transfer öncesine 2 hafta ekliyoruz ya.
Şansına artık:) istersen 1-2 gün daha bekle.Hmm benm 14 Kasım transfer tarihim canım o zman ben bu perşembe 6 hafta 1 günlük oluyorum kalp atışı da olur mu ki acaba tatlım nette çok araştırdım ama kişiye göre değişik zamanlar yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?