Allah muvaffak etsin maşallah. Ben de devlette calisiyorum memurum. Şöyle serbest meslegim olsaydi senin gibi ne guzel olurdu. Bankaciydim onceden iyiki birakmisim. Simdi boyle rahat rapor alamazdim.Avukatım ben. Eşim de avukat. o yüzden 1 aya yakındır işler onun üzerinde . Ara ara gelip dilekçe yazıyorum bugün 2 duruşmaya girdim sadece . :)
Evet serbest mesleğin avantajını ve eşimle aynı işte olmanın avantajını ilk kez yaşıyorum:) Bankacılık çok zor iyi ki bırakmışsın, her meslek stresli ama bankacılık başlı başına stres. Rapor rahat alabilmen güzel yoksa nasıl tedavinin ilk zamanlarında kontrol vs..gidecektin. Allah'ın bildiği var .Her olan ve olmayan işin hayrı var.Allah muvaffak etsin maşallah. Ben de devlette calisiyorum memurum. Şöyle serbest meslegim olsaydi senin gibi ne guzel olurdu. Bankaciydim onceden iyiki birakmisim. Simdi boyle rahat rapor alamazdim.
cnm çoğu kişi yiyo okuduğum kadarıyla bişi olmuyo içini ferah tut bnm 3 gün dersim var da artık idare ediyom oturduğum terden anlatıyom düz taban ayakkabı giyiyorm filan da bnmde kasık ağrısı filan yok bazıları var diyo onları duyunca bnde korkuyorm ama bebeğin kalbi atmaya baslayınca belirtiler baslarmıs eşimde sn olumlu düşün diye kızıyo
ewt cnm aynen bnde öyleym inş ALLAH yüzümüzü güldürürBir an bende dusunuyorum iyi olcak tamam tuttu diyorum. Bir an geliyo yok ya pazr gunune kadar seviniyim nasolsa pazar gnu olumsuz alinca yeterince uzulcem fln diyorum psikolojimi bozdum iyice :)
ama bitek ben gel git yasamiyorum herhalde...
Canim dogumgunun kutlu olsun rabbim evladini kucagina almayi nasip etsin seneye evladinla kutlamani nasip etsin rabbimGünaydın yeni yasimin ilk.günü rabbim cok sukur en guzel hediyesjni gobisime birakti insalalh saglikla dogudugu buyuduhi gunleri gormekt nasip olur kasiklarim agriyo korkuyorum ama
Canim degerin insallah kat kat artsin seni hic birakmasin bebisinGünaydınlar herkese :)) bügün 3. Test günüm , inşallah hayırlısıyla bu sefer de artış düzgün olur , nolur dua edin , amin :)
Yoook emin ol bir tek sen değilsin, benim kafamdan neler neler geçti. Hala da geçiyor. bunun sonu yok, inşallah Allah bize evlatlarımızla uzun sağlıklı ömürler nasip eder. İçini ferah tut:)Bir an bende dusunuyorum iyi olcak tamam tuttu diyorum. Bir an geliyo yok ya pazr gunune kadar seviniyim nasolsa pazar gnu olumsuz alinca yeterince uzulcem fln diyorum psikolojimi bozdum iyice :)
Amin:) Hepimiz için inşallah hayırlısıyla meleklerimiz bizimledir.Canim degerin insallah kat kat artsin seni hic birakmasin bebisin
Ben keseyi gordum hala ayni gelgitleri yaşıyorum. Hiçbir hamilelik belirtim yok. Ne mide bulantisi ne kokulara hassasiyet.. hafif agri ve gogus hassasiyeti var. Sanki bir sonraki kontrolde hamile degilsin diyeceklermis gibi geliyor... cok fena..Bir an bende dusunuyorum iyi olcak tamam tuttu diyorum. Bir an geliyo yok ya pazr gunune kadar seviniyim nasolsa pazar gnu olumsuz alinca yeterince uzulcem fln diyorum psikolojimi bozdum iyice :)
AminnnnAmin:) Hepimiz için inşallah hayırlısıyla meleklerimiz bizimledir.
Canm benm de aynı hiç belirtim yok bakalım yarın doktora danışcam herseyi inş güzel haberler ile dönebilirim size valahi bazen hamile oldugumu unutup her işi yapıyorum sonra aklıma geliyor düşün o kadar yani :)Ben keseyi gordum hala ayni gelgitleri yaşıyorum. Hiçbir hamilelik belirtim yok. Ne mide bulantisi ne kokulara hassasiyet.. hafif agri ve gogus hassasiyeti var. Sanki bir sonraki kontrolde hamile degilsin diyeceklermis gibi geliyor... cok fena..
Canim 6. Haftaya girdik demissin ama benim hesabima gore 7. Haftaya girdik.. ben mi cok acele ediyorum acaba??Pozitif sonuç alan arkadaşlarımı kutluyorum allahim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin dilerim. Benm de doğum günü hediyem oldu bebeğim Rabbimin mucizesi allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah :) yarın kese görme zamanı ama geçmiyor bu gun bütün günü bu saate kadar uyuyarak geçirdim valahiinş bebeğim bana sürpriz yapar da kalp atışını da görürüm 6. Haftamiz a girdik bu gün şükürler olsun
Ay bende yarın gidicem inş güzel haberler ile döneriz bayram yeri olsun dilerimBen yarin allah izin veririse gidicem bakalim
Canm ben netten hesaplama yaptım bak sana gondereyim ekteCanim 6. Haftaya girdik demissin ama benim hesabima gore 7. Haftaya girdik.. ben mi cok acele ediyorum acaba??
Maşallah canm.degerin çok güzel sıra kese ve kalp atisina inş hersey yolunda gider tatlım dualarım sizinleKızlaaar 314,86:))) doktorum çok iyi dedi ve 16 Aralık ultrasona çağırdı . Inşallah herşey hayırlısıyla yolunda gider :))
gözünaydın cnm bizlerededua etKızlaaar 314,86:))) doktorum çok iyi dedi ve 16 Aralık ultrasona çağırdı . Inşallah herşey hayırlısıyla yolunda gider :))
Canim o tabloya gore tarihler haftalarin bitiş tarihi başlangic degil. Mesela 1. Hafta 5 kasimda bitiyor. 2. Haftanin sonu yumurtlama. Yani 6. Hafta bitiyor ayin 10'unda.Canm ben netten hesaplama yaptım bak sana gondereyim ektesanırım biraz acele ediyosun ama 14 Kasım transfer tarihine göre böyle çıkıyor sonuç canm
OolleeeeeyyyyyMaşallah canm.degerin çok güzel sıra kese ve kalp atisina inş hersey yolunda gider tatlım dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?