Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canim o tabloya gore tarihler haftalarin bitiş tarihi başlangic degil. Mesela 1. Hafta 5 kasimda bitiyor. 2. Haftanin sonu yumurtlama. Yani 6. Hafta bitiyor ayin 10'unda.
Ay belki de ben yanlış biliyorum canm.simdi ben mesela transfer sonrası 26. Gunumdeyim bebek transferde 2 haftalik oluyor diyorlar bu hesaplamaya göre de 6 haftalik oluyor ama sanırım senin dediğin doğru olabilir 6. Hafta bitip 7. Haftaya girdik yani ohhhh daha iyi

Arabadayim kese görmeye gidiyoruZ çok heyecanlıyım. Bende de hiç belirti yok ya korkutorum
Canm.hayirli haberlerini bekliycez burdan hiç birimizde belirti yok emin ol kafana bunu takma umarım bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günleri de görürsün dualarım sizinle öpüyorum tatlım

asmakilit vala kafam.karisiti benm şimdi ama dediğin gibiyse çok mutlu oldum bebeğime 1 hafta daha yaklaşmış oldum yani yarın ben en iyisi tayfun beye herseyi detaylı sorayım sana da burdan haber veririm yanlış bildiklerimiz varsa düzeltelim diye sen il dışındasin ya hiç muayene için gelmiycekmisin merak ettim. De canm ?

Kizlar benim olmadi bu seferde...o kadar bas donmesi bulanti batmalar ya psikolojikmis yada ilaçlardan...pozitifi gorenleri allah hayirlisiyla kurtarsin...beklemedekilerinde gonullerine gore versin...allaha emanet olun

Kizlar benim olmadi bu seferde...o kadar bas donmesi bulanti batmalar ya psikolojikmis yada ilaçlardan...pozitifi gorenleri allah hayirlisiyla kurtarsin...beklemedekilerinde gonullerine gore versin...allaha emanet olun
Cnm inş bi sonraki tedavin son olur ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın çok zor biliyorum ne denir ne söylesem boş ama son değil savaşa devam etcez ve bir gün Rabbim yüzümüzü güldürecek allah gönlüne göre versin dualarım sizinle canm

Cok acil bir durum olmazsa gelmem canim. Burdan devam artik. Sen beni de haberdar edersin artik.. ne yiyip icelim onu da sor. Yasaklar neler?? Crinone jele de tek mi cift mi devam etcez?? Onu da sorsana.. ay kendim gitcem gibi heyecanlandim..

Rabbim hayirlisini versin canim yaa. Cok uzuldum.. umarim tez zamanda sen de gonlunun muradina erisirsin..

Cok acil bir durum olmazsa gelmem canim. Burdan devam artik. Sen beni de haberdar edersin artik.. ne yiyip icelim onu da sor. Yasaklar neler?? Crinone jele de tek mi cift mi devam etcez?? Onu da sorsana.. ay kendim gitcem gibi heyecanlandim..
Tabi canm sorar sana da burdan haber veririm vala burda biri sonuç bekliyor sanki kendim gibi kese görmeye gidiyor kendim gibi elimden tel dusmuyor hayırlı haber bekliyorum aile gibi olduk artik :) ben progestan fitil kullaniyorum ama bakalim ağız yolu ile kullansam sorun olur mu diye sorcam çünkü alt tarafım fena tahriş oldu senn verdiğin fikir ise yaradı biraz allah razı olsun canm ama böyle nereye kadar liste yapıp gitcem zaten doktora sen özel de mi muayene oluyorsun farklı birsey söylerse bana da haberdar edersin olur mu ; )

Allah muvaffak etsin maşallah. Ben de devlette calisiyorum memurum. Şöyle serbest meslegim olsaydi senin gibi ne guzel olurdu. Bankaciydim onceden iyiki birakmisim. Simdi boyle rahat rapor alamazdim.

Ben hala bankaciyim malesef ve teftise girdik cok stresli günler var önümde

Ben ozele gidiyorum her seyden haberdar ederim kaygisiz ol..

Ben ozele gidiyorum her seyden haberdar ederim kaygisiz ol..
Tamam canm çok sağol ben de hersey bi netleşsin 1 de özel doktora gitcem çünkü daha çok erken ama doğum için zeynep kamil düşünmüyorum bu sebeple özel hastane de de takip yaptırmak istiyorum tabi tüp bebek olduğu için bi tayfun beye danışcam bakalım

Ayyyy canim Allah kurtarsin bankadan. Ben kpssye girdim 2010 da 2011 de atandim. Bankanin tek avantaji sağlık yardimiydi.. onun dışında omur törpüsü..
Vala katılıyorum ben bir de özel bankada çalışıyordum gise de cok zor öyle kapanış saati falan var hersey belli diye girmistim e tabi yeni mezun olarak süper sanıyordum ben dışarıya göre gösterişli ama içerisi fena allah dusurmesin

Yani cok zor sekilde hamile kaldigimiz icin herhalde boyle tedirginliklerimiz var. Normal.yolla hamile kalanlar sanki cok normal bisiymis geliyo hamileler gibi gelmiyo bana :) bizim icin mucize cunki.
Bana oyle geliyo. Bide normal sartlarda bugun yarin regly olmam gerekiyo. Habire tuvalete gidip bakiyorum. :)) ama regly olmayip hamilede olmayabiliyoruz dimi?
Ayhhhh Allah'im bebisinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsinm kotu dusunceleri atin aklinizdan simdi stresa hic yapmayin keseyide kalp atisinida saglikli sekilse gorun insallah...

Yoook emin ol bir tek sen değilsin, benim kafamdan neler neler geçti. Hala da geçiyor. bunun sonu yok, inşallah Allah bize evlatlarımızla uzun sağlıklı ömürler nasip eder. İçini ferah tut:)
Amin canimmm insallah ya :) pazar gunu gelmek bilmiyo 11.gun yapsammi falan diyorum artik cok farkeder mi ki sonuc birgunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…