Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canım hamileliğin hayırlı olsun ne güzel transferden sonra rahat olabilmişsin ben çok korkuyorum nasipse bu ay benimde 3. Transferim olucak Rabbim yazdıysa inşallah ben ve benim gibi canı gönülden isteyen tüm arkadaşkatımda pozitif sonuç alırız sen transferin 2. Günü yaptıklarını arabayla mı gittin yürüyerek mi senin gibi rahat olmayı çok isterim bu arada siz de problem neydi sen kaçıncı denemen de güzel sonucu aldın?

Sevcanf nerelerdesn yarin keseyi gorme zamAnin ya senin ilk gunler nasil gecti neler yaptin kacinci gunden itibare belirtin oldu bilgi verirmisin

kızlarrr adet sancısı gibi ağrı basladı kasıklarmda aynı zmnda sol tarafta batma gibi ağrı oluyoo
Canım guzel haberler verirsin insallah. Benim kizim da sanki rahim icine kazi yapiliyormus gibi sizi oluyordu birde 9. Gun is donusu bel agrim olmustu. 10. Gun test yapmistim sonuc 113 gibiydi

Taksiyle gittim cok fazla yurumedim.. benim birinci denemem tup bebekte. 3 aşılamam, 1 kurtajla sonuclanan kimyasal gebeligim var. Sebepsiz infertilite benimki. Ben rahattim çünkü her seyi Allaha havale ettim. Dedim sen dersen olur seni vekil kıldım. O da şükür ki elimi boş cevirmedi. Içten içe cok tedirgindim tabii, hala tedirginim ama yazimiz yazıldı.. kaderde ne varsa onu yaşayacagiz.. biraz akışa birakmak rahatlatiyor insani.

Sevcanf nerelerdesn yarin keseyi gorme zamAnin ya senin ilk gunler nasil gecti neler yaptin kacinci gunden itibare belirtin oldu bilgi verirmisin

Cnm bakal kalp atislaribi ve kendini gosterir insallah bebegim cnm benim ben ilk 3 gun bisi hissetmedim sonra bel ve kasik agrim basladi hatta 6. Günü korkudan dr aradim oda gel bakalim dedi

Cnm bakal kalp atislaribi ve kendini gosterir insallah bebegim cnm benim ben ilk 3 gun bisi hissetmedim sonra bel ve kasik agrim basladi hatta 6. Günü korkudan dr aradim oda gel bakalim dedi
Pardon kalp atisiydi dimi zaman ne cabuk gecmis peki neler yaptin kacgun yattin dinlendin

Canım daha rahat olmalısın ne güzel bir evi adında var. İns Sağlıklı bir kardeşi de olacak. Bol dua et. Okumam gereken şeyleri oku ge tevekkül et

BEnimdee ayni sekilde.
sol da bitiyo sagda basliyo.
Cok korkuyorummm
Korkmayin korkmayın.. kanama yoksa panik yok.. olumlu düşünce var.. uzmeyin bebişleri, alırım ayagimin altinaaaa... okşayın göbüşleri habi bakiiiimmm... huzurlu geceleeeerrrrr....

Günaydın kızlar heyecan dorukta bebisimizi görmeye gidiyoruz kesemize bakicaz allahın izni ile dualarınizi eksik etmeyin olur mu :) gece hiç uyuyamadim şimdi de yol bitmiyor sanki off stres ten migdem ağrıyo kramplar girdim fenayim yani inşallah hayırlı ve güzel haberler ile döneriz size ...

Hadi bakalim arkadasim.. bol bol fotograflat bebişi.. ozledikce bakarsin.. habersin birakma bizi.. Allah korktugundan sakinsin seni, yar ve yardimcin olsun.

Guzel haberlerini bekliyoruz , dualarımız seninle ... Ne guzel meleğini göreceksin , ilk bakışta ask :))

Canım guzel haberler verirsin insallah. Benim kizim da sanki rahim icine kazi yapiliyormus gibi sizi oluyordu birde 9. Gun is donusu bel agrim olmustu. 10. Gun test yapmistim sonuc 113 gibiydi
ayyy ne güzel cnm bizler için de dua eden bgn 10.gün ama bn cmts yi beklicm test için

Kızlar bebisimi gördüm Rabbime şükürler olsun ama ultrason goruntusu vermedi doktor çok üzüldüm yolk diye bişey dedi varmış 6 haftalik 13 mm diye konuştular aralarında ama bana haftaya perşembe kalp atışı için geliyorsun o zman net bişey soyleriz suan problem yok bebek ve eşi görünüyor dedi çok şükür sizce de problem yok demi :) allahım isteyen herkesin yüzünü guldursun aminnnn

asmakilit çok sağol canm yanımda olduğun için jel meselesi için doktor aynen devam dedi ben fitil kullaniyorum ya onu da sordum haftaya kalp atışından sonra daha bet konuşabiliriz dedi o zman a kadar herşey aynı dedi bilgine tatlım ama be yazık ki tayfun bey yoktu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…