- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 35
Canım hamileliğin hayırlı olsun ne güzel transferden sonra rahat olabilmişsin ben çok korkuyorum nasipse bu ay benimde 3. Transferim olucak Rabbim yazdıysa inşallah ben ve benim gibi canı gönülden isteyen tüm arkadaşkatımda pozitif sonuç alırız sen transferin 2. Günü yaptıklarını arabayla mı gittin yürüyerek mi senin gibi rahat olmayı çok isterim bu arada siz de problem neydi sen kaçıncı denemen de güzel sonucu aldın?Canim ben transfer gunu uzandim oyle tv karsisinda. Ertesi gunu sabah kalktim duş aldım. Kuzenimin kadikoyde nikahi vardi ona gittim. Nikahtan ciktim Kartala bi ahbapa gittim. Aksam ondan ciktim, nikah yemegine gittim.. bol sigara dumani soludum. Masallah benim embriyolar bana bile dayandibiçak saplanmasi gibi agrilar sanirim hepimizde oldu..
İnsallah belirtilerin pozitftir canim insallahcnm ilk günler bnde hafif ağrı oldu 3.günden bugüne bişi yoktu bgn durup durup geliyo ağrı ama hafif diil
Canım guzel haberler verirsin insallah. Benim kizim da sanki rahim icine kazi yapiliyormus gibi sizi oluyordu birde 9. Gun is donusu bel agrim olmustu. 10. Gun test yapmistim sonuc 113 gibiydikızlarrr adet sancısı gibi ağrı basladı kasıklarmda aynı zmnda sol tarafta batma gibi ağrı oluyoo
Taksiyle gittim cok fazla yurumedim.. benim birinci denemem tup bebekte. 3 aşılamam, 1 kurtajla sonuclanan kimyasal gebeligim var. Sebepsiz infertilite benimki. Ben rahattim çünkü her seyi Allaha havale ettim. Dedim sen dersen olur seni vekil kıldım. O da şükür ki elimi boş cevirmedi. Içten içe cok tedirgindim tabii, hala tedirginim ama yazimiz yazıldı.. kaderde ne varsa onu yaşayacagiz.. biraz akışa birakmak rahatlatiyor insani.Canım hamileliğin hayırlı olsun ne güzel transferden sonra rahat olabilmişsin ben çok korkuyorum nasipse bu ay benimde 3. Transferim olucak Rabbim yazdıysa inşallah ben ve benim gibi canı gönülden isteyen tüm arkadaşkatımda pozitif sonuç alırız sen transferin 2. Günü yaptıklarını arabayla mı gittin yürüyerek mi senin gibi rahat olmayı çok isterim bu arada siz de problem neydi sen kaçıncı denemen de güzel sonucu aldın?
Sevcanf nerelerdesn yarin keseyi gorme zamAnin ya senin ilk gunler nasil gecti neler yaptin kacinci gunden itibare belirtin oldu bilgi verirmisin
Pardon kalp atisiydi dimi zaman ne cabuk gecmis peki neler yaptin kacgun yattin dinlendinCnm bakal kalp atislaribi ve kendini gosterir insallah bebegim cnm benim ben ilk 3 gun bisi hissetmedim sonra bel ve kasik agrim basladi hatta 6. Günü korkudan dr aradim oda gel bakalim dedi
Rabbim kalp atisinida gostersin insallahCnm bakal kalp atislaribi ve kendini gosterir insallah bebegim cnm benim ben ilk 3 gun bisi hissetmedim sonra bel ve kasik agrim basladi hatta 6. Günü korkudan dr aradim oda gel bakalim dedi
Canım daha rahat olmalısın ne güzel bir evi adında var. İns Sağlıklı bir kardeşi de olacak. Bol dua et. Okumam gereken şeyleri oku ge tevekkül etNe guzel saglikla kucagina al insallah. Bende kizimda kalp atislarini duyunca aglamistim. Esim cok kotu olmustu. Gum gum atiyordu. Her ultrason muayenesinden sonra sanki bebegim orda kalıyormus gibi hisse kapiliyordum. Ama cok şükür simdi yanimda Rabbim sana da nasip etsin. Bende 2. Icin tedavideyim dun transferim oldu. Kalite düşük ama Allahtan umit kesilmez. Bekliyorum
Pardon kalp atisiydi dimi zaman ne cabuk gecmis peki neler yaptin kacgun yattin dinlendin
Anladim canim insallah bakalim benim sonucum nasil olacak iki gundur yatiyorum bende ama artik biraz evde dolanmaya baslarim insallah yarin kalp atislarinida duyarsinCnm yatip dinlenmedim pek oyle ayaklarimi uzattim otururken cok dusunem kasma kendini
BEnimdee ayni sekilde.kızlarrr adet sancısı gibi ağrı basladı kasıklarmda aynı zmnda sol tarafta batma gibi ağrı oluyoo
Korkmayin korkmayın.. kanama yoksa panik yok.. olumlu düşünce var.. uzmeyin bebişleri, alırım ayagimin altinaaaa... okşayın göbüşleri habi bakiiiimmm... huzurlu geceleeeerrrrr....BEnimdee ayni sekilde.
sol da bitiyo sagda basliyo.
Cok korkuyorummm
Anladim canim insallah bakalim benim sonucum nasil olacak iki gundur yatiyorum bende ama artik biraz evde dolanmaya baslarim insallah yarin kalp atislarinida duyarsin
Hadi bakalim arkadasim.. bol bol fotograflat bebişi.. ozledikce bakarsin.. habersin birakma bizi.. Allah korktugundan sakinsin seni, yar ve yardimcin olsun.Günaydın kızlar heyecan dorukta bebisimizi görmeye gidiyoruz kesemize bakicaz allahın izni ile dualarınizi eksik etmeyin olur mu :) gece hiç uyuyamadim şimdi de yol bitmiyor sanki off stres ten migdem ağrıyo kramplar girdim fenayim yaniinşallah hayırlı ve güzel haberler ile döneriz size ...
Guzel haberlerini bekliyoruz , dualarımız seninle ... Ne guzel meleğini göreceksin , ilk bakışta ask :))Günaydın kızlar heyecan dorukta bebisimizi görmeye gidiyoruz kesemize bakicaz allahın izni ile dualarınizi eksik etmeyin olur mu :) gece hiç uyuyamadim şimdi de yol bitmiyor sanki off stres ten migdem ağrıyo kramplar girdim fenayim yaniinşallah hayırlı ve güzel haberler ile döneriz size ...
ayyy ne güzel cnm bizler için de dua eden bgn 10.gün ama bn cmts yi beklicm test içinCanım guzel haberler verirsin insallah. Benim kizim da sanki rahim icine kazi yapiliyormus gibi sizi oluyordu birde 9. Gun is donusu bel agrim olmustu. 10. Gun test yapmistim sonuc 113 gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?