amin cnm amseni ümitlendirmek istemem ama canım ynı senin gibi olmuştum bende
inşallah sende pozitifi görürsün.
Aminnn insallah canim benimde pazartesi oldu 18 test gunum benimde insallah pozitif sonuclar aliriz oyle belirti benimde yokSlm herkese hayirli bebisler.ben transfer yaptirdim pazartesi gunu ve suan bekleme donemindeyim.herhangibir agrim sizim yok.ve bu gun 5. gunum ayin 20 sinde tahlile gidecegim.
Sabir edip bekleyenlerin istegi gerceklesir insallah allah emeklerimizi bosa vermesin
İnsallah guzel sonuc alirsin belirtilerin son gunlerdemi basladi yoksa ilk gunlerde varmiydiamin cnm am
n yrna saatler kaldı korku heyecan hepsi var inş yüzümüz güler yrn
cnm ilk 3 gün çok hafif bi ağrı vardı o da yapılan transfer işleminden sanırım snr geçti 9-10. günlerde ara ara adet ağrısı gibi ağrılar girip çıktı kasıklarıma bugün 11.gün çalışıyorm bişi hissetmiyorm ya dikkatimi baska seye verdiğimden yada yok bişi bilmiyorm artıkİnsallah guzel sonuc alirsin belirtilerin son gunlerdemi basladi yoksa ilk gunlerde varmiydi
İnsallah guzel sonuclar vericeksin canim yarin guzel haberlerini bekliyoruzcnm ilk 3 gün çok hafif bi ağrı vardı o da yapılan transfer işleminden sanırım snr geçti 9-10. günlerde ara ara adet ağrısı gibi ağrılar girip çıktı kasıklarıma bugün 11.gün çalışıyorm bişi hissetmiyorm ya dikkatimi baska seye verdiğimden yada yok bişi bilmiyorm artık
Ewet kesiyorsun adet Olmayı bekliyorsun inş pozitif sonuç alırsınAmann o zaman kendimi kandirmiyim hic.
bende regly olmadim tutmustur falan diyodum.
bide pazar gunu merkez kapali sanirim benim. Pazar sonucu alicam.
olumsuzsa ilaclari o gun kesiyor muyuz?
Deneyimlisiniz diye soruyorum
Aminnn insallah canim benimde pazartesi oldu 18 test gunum benimde insallah pozitif sonuclar aliriz oyle belirti benimde yok
Ben bursadayim canimSen de Bahçeci hastasısın herhalde. 15. Gün olduğuna göre. Ben de sabretmiştim 15 gün, son 3 gün Geçmek bilmemişti.
Mrb canim evet test sonucum belli oldu degerim 26.44 gebeyim sali gunu tekrar test ikiye katlarsa kesin dedi o yüzden bilemiyorum.boyle olan arksdaslar var mi acabaSelçih kan tahlili verdinmi sabahtan beri senin icin açıp bakıyorum
Donmus benimki bir ay dinlendirdi doktor 2 kasimda oldu toplama isi blast ikitane transfer oldu 10 gun sonra dedi tahlil insallah canim yuzumuz gulerGulum ayni gun transfer yapmisiz neden senin
tahlilin benden once yumurta toplamayi ne zaman yapmistin benimki persembe gunuydu.yanlizca meraktan sordum canim insallah ikimz icinde hayirli olur
Hayırlı olsun canm kucağına almayi nasip etsin Rabbim inşallah değerin 2 günde bir 2 ye katlanmak gerek ancak öyle hersey yolunda mi belli olabilir inş güzel sonuclanir devamındaMrb canim evet test sonucum belli oldu degerim 26.44 gebeyim sali gunu tekrar test ikiye katlarsa kesin dedi o yüzden bilemiyorum.boyle olan arksdaslar var mi acaba
İnşallah canim dilerim Allah tan artar.heyecanla bekliyorum. Hepimizin kucaklarni Rabbim doldursunHayırlı olsun canm kucağına almayi nasip etsin Rabbim inşallah değerin 2 günde bir 2 ye katlanmak gerek ancak öyle hersey yolunda mi belli olabilir inş güzel sonuclanir devamında
Ben de belirtisizlikten kafayi yicem.. sadece göğüslerimde şişlik var o kadar.. Bugün biraz midem bulaniyor ama öğürme veya kusma yok. Yarin doktora gitcem.. kalp atışı duyariz inşallah.. sanki hamile degil gibiyim.. gerci annem ve anneannemde de belirti olmamış.. onlara mi çektim acaba..asmakilit sevcanf napiyonuz kızlar ya kalp atışı için beklemek ne zormuş vala günler geçmiyor ne yapacağımı bilmiyorum sürekli araştırıyorum kafayı yiycem sonunda ay hala hamilelik belirtim yok benm nette de kalp atışı olunca migde bulantısı vs belirti ler başlar diyor off..siz ne düşünüyorsunuz ben belirtileri çok önemsiyordum ama nette okudukça tedirgin oldum bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?