- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Bende 7. Hafta bulantim baslamisti kotu haber 8. Hafta artti ve 16. Haftaya kadar kusmustum. Ins senin cok olmazCnm benimde vbelirtim sabahlari mide bulantim var ama çok sukur kusma yok sadece ogurtu ve kasiklarim arada haka adet olcakmisim gibi agriyor
Fakulte dr. u arada bul... kahverengimsi cok asiri degil ama hafif hafif geliyor bugun de gebeyim haberini aldim inşallah hersey yolunda giderCanim cokmu leke seklindemi bence doktorunu ara bildir bide yat uzan hep kacinci gunun bugun
Bekleyis bizi yipratyor allahim cumlemize pozitif gormeyi yasatsin insallah
İnşallah pozitif haberini alırsın transferin kaçıncı günükızlarrr yrn bnm test günüm dualarınızı bekliyormm ALLAHIN izni ile pozitif olur inş
bgn 11 cnmİnşallah pozitif haberini alırsın transferin kaçıncı günü
Hadi insallah dilerim Rabbimden mujdeyle gelirsinkızlarrr yrn bnm test günüm dualarınızı bekliyormm ALLAHIN izni ile pozitif olur inş
İnsallah canim guzel haberlerini bekliyoruzbgn 11 cnm
Kahveyse korkma yat dinlen ama dikkat et canim allahim bebegin seni birakmasinFakulte dr. u arada bul... kahverengimsi cok asiri degil ama hafif hafif geliyor bugun de gebeyim haberini aldim inşallah hersey yolunda gider
Amiiiiiinnnnnn inşallah yüce Rabbim sesimizi duysunKahveyse korkma yat dinlen ama dikkat et canim allahim bebegin seni birakmasin
Amin canim insallahAmiiiiiinnnnnn inşallah yüce Rabbim sesimizi duysun
Canim uzan ayaginin altina bi yastik koy. Kahverengi akinti olabiliyor bazen. Canini sikma hiç..Fakulte dr. u arada bul... kahverengimsi cok asiri degil ama hafif hafif geliyor bugun de gebeyim haberini aldim inşallah hersey yolunda gider
Korkma önemli olan artması. Benımde 27 çıkmisti.doktorum bile ümitlenme demisti.şuanda şükürler olsun kızım 6 yaşında
selcih ve 1008opta, benim de 12. gün değerim 22,80, 14. gün 36,90 yarın 16. gün testimi yaptıracağım. Çok ümitli olmamakla birlikte yarın ne olacak bakalım. Bazen kasığımda bir ağrı hissediyorum, yatarken öksürdüğümde de acayip bir kramp girdi. Offf! sağlıklı devam etmeyecekse bir an önce sonlansın yada değerlerim artsın.
Hayirli haber alicaz senden insallahkızlarrr yrn bnm test günüm dualarınızı bekliyormm ALLAHIN izni ile pozitif olur inş
Hayirli haber alicaz senden insallahkızlarrr yrn bnm test günüm dualarınızı bekliyormm ALLAHIN izni ile pozitif olur inş
Canm ya benm bulantim falan hic biseyim yok sadece göğüs şişligi ve kasik agrisi var 6. Haftamiz bitti 7. Haftaya girdim ama kalp atisini duysmadik daha sen bilgilisin bu konuda sen ce sorun var mı bu perşembe kalp atışı için gitcem ama korkuyorum da kese var dedi doktor ama içim rahat değil 6. Haftada vajinal ult ile kalp atışını nasip göremezBende 7. Hafta bulantim baslamisti kotu haber 8. Hafta artti ve 16. Haftaya kadar kusmustum. Ins senin cok olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?