HAyirli olsun canimİnşallah canim dilerim Allah tan artar.heyecanla bekliyorum. Hepimizin kucaklarni Rabbim doldursun
HAyirli olsun canim
Hayirlisi canim.herhangi bir belirti varmi sende bende arada hafif adet sancisi oluyor ama uzanip dinleyince birseyim kalmiyor ve akintim falan pek yok.progestiron hap ve progestronnicerikli fitili her ikisinide malum yerden uyguluyorum gunun farkli saatlerinde folbiyol caraspin ve kan sulandirici igne kullaniyorum ama hepsinden daha zor gelen beklemekDonmus benimki bir ay dinlendirdi doktor 2 kasimda oldu toplama isi blast ikitane transfer oldu 10 gun sonra dedi tahlil insallah canim yuzumuz guler
gözün aydın canım allah kucagına alacagın günleride gosterırı inş tatlım darısı basımaKızlar bebisimi gördüm Rabbime şükürler olsunama ultrason goruntusu vermedi doktor çok üzüldüm yolk diye bişey dedi varmış 6 haftalik 13 mm diye konuştular aralarında ama bana haftaya perşembe kalp atışı için geliyorsun o zman net bişey soyleriz suan problem yok bebek ve eşi görünüyor dedi çok şükür sizce de problem yok demi :) allahım isteyen herkesin yüzünü guldursun aminnnn
Insallah canim insallah...Ewet kesiyorsun adet Olmayı bekliyorsun inş pozitif sonuç alırsın
İcin rahatbolsun birsey yoktur kalp atisini duydugunda cok daha farkli olacakgözün aydın canım allah kucagına alacagın günleride gosterırı inş tatlım darısı basıma
Bende pek belirti yok arada sanci banada ugruyor kayboluyor bacaklarimda agri var bende ayni ilaclari kullaniyorum aynen beklemek cok zor ama Yapcak birsey yok bende korkuyorum belirti olmadan hamile arkadaslarimiz var bunyeye gore demek kiBanada 2 tane trasfer yapildi.
Hayirlisi canim.herhangi bir belirti varmi sende bende arada hafif adet sancisi oluyor ama uzanip dinleyince birseyim kalmiyor ve akintim falan pek yok.progestiron hap ve progestronnicerikli fitili her ikisinide malum yerden uyguluyorum gunun farkli saatlerinde folbiyol caraspin ve kan sulandirici igne kullaniyorum ama hepsinden daha zor gelen beklemek
Ben gun saymamaya calisiyorum ama cok korkuyorumda
Bende pek belirti yok arada sanci banada ugruyor kayboluyor bacaklarimda agri var bende ayni ilaclari kullaniyorum aynen beklemek cok zor ama Yapcak birsey yok bende korkuyorum belirti olmadan hamile arkadaslarimiz var bunyeye gore demek kiBanada 2 tane trasfer yapildi.
Hayirlisi canim.herhangi bir belirti varmi sende bende arada hafif adet sancisi oluyor ama uzanip dinleyince birseyim kalmiyor ve akintim falan pek yok.progestiron hap ve progestronnicerikli fitili her ikisinide malum yerden uyguluyorum gunun farkli saatlerinde folbiyol caraspin ve kan sulandirici igne kullaniyorum ama hepsinden daha zor gelen beklemek
Ben gun saymamaya calisiyorum ama cok korkuyorumda
Korkma önemli olan artması. Benımde 27 çıkmisti.doktorum bile ümitlenme demisti.şuanda şükürler olsun kızım 6 yaşındaSlm gebeligin hayırlı olsun kaçıncı haftan bir de ilk degerin ne kadar cikti benim 26.44 korkuyorum
Amin canm inşallah :)İnşallah canim dilerim Allah tan artar.heyecanla bekliyorum. Hepimizin kucaklarni Rabbim doldursun
Bekleyis bizi yipratyor allahim cumlemize pozitif gormeyi yasatsin insallahBenimde 2 tane blast embriyo transfer edildi 6.günüm bende sürekil belirti arıyorum ama belimin ve bacaklarımın ağrısı dışında birşey yok
Hafif kanama geliyor anlamıyorum ne oluyorKorkma önemli olan artması. Benımde 27 çıkmisti.doktorum bile ümitlenme demisti.şuanda şükürler olsun kızım 6 yaşında
Ay olabilir canm annene cekmissindir belki ben de de hiç belirti yok sadece göğüs şişligi ne mide bulantısı ne kusma off biz napcaz böyle ya inş yarın güzel haberler ile gelirsin canm yarın haberini bekliycemBen de belirtisizlikten kafayi yicem.. sadece göğüslerimde şişlik var o kadar.. Bugün biraz midem bulaniyor ama öğürme veya kusma yok. Yarin doktora gitcem.. kalp atışı duyariz inşallah.. sanki hamile degil gibiyim.. gerci annem ve anneannemde de belirti olmamış.. onlara mi çektim acaba..
Cok tesk ederim canim amin inşallah cumlemize nasip etsin.bugun hafif kansma oluyor cook korkuyorum boyle bisey yasayan var mi ne olur bana yazinselcih hayırlı olsun canim. Insallah degerin düzenli olarak artar.. Rabbim tamamina erdirsin..
Amin canm allah razı olsun :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahgözün aydın canım allah kucagına alacagın günleride gosterırı inş tatlım darısı basıma
Canim cokmu leke seklindemi bence doktorunu ara bildir bide yat uzan hep kacinci gunun bugunCok tesk ederim canim amin inşallah cumlemize nasip etsin.bugun hafif kansma oluyor cook korkuyorum boyle bisey yasayan var mi ne olur bana yazin
Ay olabilir cakusnene cekmissindir belki ben de de hiç belirti yok sadece göğüs şişligi ne mide bulantısı ne kusma off biz napcaz böyle ya inş yarın güzel haberler ile gelirsin canm yarın haberini bekliycemkucagimiza almak nasip olsun inşallah aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?