Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Banada 2 tane trasfer yapildi.
Donmus benimki bir ay dinlendirdi doktor 2 kasimda oldu toplama isi blast ikitane transfer oldu 10 gun sonra dedi tahlil insallah canim yuzumuz guler
Hayirlisi canim.herhangi bir belirti varmi sende bende arada hafif adet sancisi oluyor ama uzanip dinleyince birseyim kalmiyor ve akintim falan pek yok.progestiron hap ve progestronnicerikli fitili her ikisinide malum yerden uyguluyorum gunun farkli saatlerinde folbiyol caraspin ve kan sulandirici igne kullaniyorum ama hepsinden daha zor gelen beklemek
Ben gun saymamaya calisiyorum ama cok korkuyorumda

gözün aydın canım allah kucagına alacagın günleride gosterırı inş tatlım darısı basıma

Slm gebeligin hayırlı olsun kaçıncı haftan bir de ilk degerin ne kadar cikti benim 26.44 korkuyorum

Bende pek belirti yok arada sanci banada ugruyor kayboluyor bacaklarimda agri var bende ayni ilaclari kullaniyorum aynen beklemek cok zor ama Yapcak birsey yok bende korkuyorum belirti olmadan hamile arkadaslarimiz var bunyeye gore demek ki

Bende pek belirti yok arada sanci banada ugruyor kayboluyor bacaklarimda agri var bende ayni ilaclari kullaniyorum aynen beklemek cok zor ama Yapcak birsey yok bende korkuyorum belirti olmadan hamile arkadaslarimiz var bunyeye gore demek ki

Ay olabilir canm annene cekmissindir belki ben de de hiç belirti yok sadece göğüs şişligi ne mide bulantısı ne kusma off biz napcaz böyle ya inş yarın güzel haberler ile gelirsin canm yarın haberini bekliycem kucagimiza almak nasip olsun inşallah aminnn

Cnm benimde vbelirtim sabahlari mide bulantim var ama çok sukur kusma yok sadece ogurtu ve kasiklarim arada haka adet olcakmisim gibi agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…