20 kasim perşembe transferim gerçekleşti 2 tane blastosist aşamasında transfer edildi, bugün 4.günüm hergün progesteron ve hibor iğneleri vuruluyorm ignelerin acısı dışında hissettiğim bişi yok hatta dün ishal oldum millet kabız oluyo,ilaclar mi yapti acaba, ara ara da kasiklarimda batma oluyo
Hayirli guzel20 kasim perşembe transferim gerçekleşti 2 tane blastosist aşamasında transfer edildi, bugün 4.günüm hergün progesteron ve hibor iğneleri vuruluyorm ignelerin acısı dışında hissettiğim bişi yok hatta dün ishal oldum millet kabız oluyo,ilaclar mi yapti acaba, ara ara da kasiklarimda batma oluyo
İnş öle olur... Dr.un asistanı ile görüştük iyi artmış fakat bir test daha yaptır dedi...canım ben başka bir topicte denk geldim, bir arkadaşın 12. gün değeri 11 di. daha sonra katlanarak arttı ve doğum yapmış, yani değer az çıksada 2'ye katlanarak devam etmesi sağlıklı ilerlediğini gösterir, tabi Allah bilir, ama ben senin sonucunu gayet iyi buldum, 20'den 72'ye katlamış canım bence çok iyi, peki drun ne dedi?
Allah bağışlasın cümlemizinkini inş.Amin canim insaallah.bu benim ikinci tüp bebek olayim.ilkinde tuttu ck şükür.uç yasinda oğlum var.bundada güzel haberler aliriz insaallah
İnş tutar tutmadı mı diye düşünceleri kafandan at rahat ol ve tuttu diye düşünerek günlerini geçir...Tutmadi mi acaba diye çok korkuyorum 9 yumurtam toplandı 5 i döllendi sadece ,hatta bi tanesi 5.gun gelismedigi fark edildi, 2 tane transfer 2 tane donduruldu yani mükemmel yumurta sayım yoktu ama hücre sayısı coktu transfer edilenlerin ins tutar ya
Olup olmayacağını Allahtanbaska kimse bilemez.. kayinvalidene soyle tanrıcılık oynamasin.. sen Rabbine Sığın.. Şems-i Tebrizinin dedigi gibi, işin Allaha kalmışsa olmuş bildualarim seninle.. hayırlısıyla olur inşallah.. yuregini ferah tut..
İnşallah canım hayırlısıyla isteyen herkese Rabbim anne olmayı nasip etsin yanımda olup bana teselli verdiğin için çok sağol Rabbim her isteğini hayırlısıyla yaşamayı nasip etsinOlup olmayacağını Allahtan baska
kimse bilemez.. kayinvalidene soyle tanrıcılık
oynamasin.. sen Rabbine Sığın.. Şems-i
Tebrizinin dedigi gibi, işin Allaha kalmışsa olmuş bildualarim seninle.. hayırlısıyla olur inşallah.. yuregini ferah tut..
Çok tatlısın belki tutmuştur onun rahatlığıdır ben napıcamı şaşırdım 41 yasine başladım dua ediyorum içimdeki umutsuzluğu kapatmak için duaya sarıldım inş ikimizde güzel sonuçlar alıcaz umutsuzluğa kapılmayalım dicem ama dakkam tutmuyo bir umutlanıyorum bi umutsuzluga kapılıyorum hayırlısı ins.Pazartesi 10. Gunum.. tahlil yaptircam ama hiç icimden gelmiyor benim de.. oyle bir boş vermişlik var ki anlatamam.. amaaan olursa olur olmazsa olmaz modundayim.. sanki milli piyango bileti almisim da çekiliş sonucu bekliyorum; buyuk ikramiyenin cikmayacagini biliyorum da yine de umudum var gibi.. sacmasapanım yanii anlayacağınız.. Allahım diyorum sen bilirsin.. cekiliyorum kenara..
Çok tatlısın belki tutmuştur onun rahatlığıdır ben napıcamı şaşırdım 41 yasine başladım dua ediyorum içimdeki umutsuzluğu kapatmak için duaya sarıldım inş ikimizde güzel sonuçlar alıcaz umutsuzluğa kapılmayalım dicem ama dakkam tutmuyo bir umutlanıyorum bi umutsuzluga kapılıyorum hayırlısı ins.
Canım yanlış anlaşılma oldu galiba 41 yasini şerif duasına başladım demek istedimBir yakınım var. Defalarca tup bebekle hamile kaldi, normal yolla kaldi, ama hepsi düşük oldu. En son doktorlar yumurtalarinin bozuk oldugunu hamile dahi kalmamasi gerektiğini soylediler.. cok üzüldü. Koy verdi kendini.. iki ay sonra kendiliginden hamile kaldi. Doktoru bekle bakalim duşmezse amniyo sentezle bakariz kromozomlara dedi.. düşmedi bebe :) 42 yasinda dogum yapti.. sapasaglam masallah, 2,5 yasinda şimdi.. Herşey Hak'tan.. bu cabamiz sadece bahane.. O isterse olur hersey.. yaş muhim değil..
Canım yanlış anlaşılma oldu galiba 41 yasini şerif duasına başladım demek istedim
Bugün transferin 4.günü ateşim çıktı normalde hep 36.5 filan oluyodu,37.1 di sonra 37.8 filan oldu çok üşüme geldi vücudum yaniyomus ama ayaklarin buz gibi dedi eşim, bi sorun mu oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?