Canım çok geçmiş olsun... Kaçıncı denemen bilmiyorum ama son üzüntün olsun inş diğer denemende evladına kavuşursun inşMaalesef Beta HCG 0,41 çıktı
Insallah cnm hepimizinBilmem ki ilk denememde 38 di 44 oldu sonra 6 ya ondan sonrada 0 olmuştu kan testim...
Buondanda düşük hayırlısı diyorum...
İnş senin güzel sonucunu okuruz
İnşallahInsallah cnm hepimizin
Bilmem ki ilk denememde 38 di 44 oldu sonra 6 ya ondan sonrada 0 olmuştu kan testim...
Buondanda düşük hayırlısı diyorum...
canım inşallah artarak devam eder, dualarım seninle
İnş senin güzel sonucunu okuruz
Maalesef Beta HCG 0,41 çıktı
Hayırlı olsun inş sonucun pozitif olurMerhaba hanimlar.. araniza yeni katildim.. 14 kasimda transferim yapildi.. 26 kasimda tahlil yapmam gerekirken, aramizda kalsinben bugun gidip kan verdim.. sabırsızlığın bu kadarı.. Sonucu ogrenemedim.. sabah 9 da inşallah..
Hayırlı olsun inş sonucun pozitif olur
Âmin inş.Merhaba arkadaşlar.
İlk denem değildi, 3.denemem di ve elbette pes etmeyeceğim. 2 ay dinlenmeye geçiyorum ve tekrar aynı klinikte devam etmeyi düşünüyorum. Hayırlı, demek ki o zaman bu zaman değilmiş... Herşeyin doğru bir zamanı olduğunu ve sabretmem gerektiğini biliyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Kan tahlilim 0.947.. ben kaşındım ama.. cikmayacagini bile bile.. neyse.. pazartesiyi bekliyorum artik..
Testi erken yapmamak gerekiyor bi bildikleri varki 12. Günde istiyorlar hep böle düşünüp kendimi tuttum ve yapmadım...
İnş güzel bir şekilde artar ve p tesi pozitif sonucunu alırsın...
Benim değerim 70 olmuş 2 gün sonraya tekrarlayalım dedi Dr ona göre emin oluruz
Valla sevinmiyor ilk değer çok düşüktü!Insan hemen sevinemiyor degil mi? Ama artış cok iyi görünüyorhadi bakalım sırada kalp atışları var.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin..
Sevcan 6. Gün için çok iyi değer benim 12. Günde daha düşüktü bence hamilesin gözün Aydın hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş.6. Gun değeri 27.4 nasil sizce
Amin cnm cumlemizin insallah senin degerin arttimiSevcan 6. Gün için çok iyi değer benim 12. Günde daha düşüktü bence hamilesin gözün Aydın hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş.
Insaalah saglikla alirsin kucagina bebeini senin kac tane koymislardi bide kac kunli embreonsi..Amin cnm cumlemizin insallah senin degerin arttimi
2 tane kondu cnm ekim ayinda opu oldum ama 1 ay bekletti dr 3 gun donduruldu sonra transferden onceki 2 gün cozuldu 5. Gune geldi yani biri iyi biri eh isteydi dr deyimiyle bakalim kismet daha inan ne dusuncem bilemedimInsaalah saglikla alirsin kucagina bebeini senin kac tane koymislardi bide kac kunli embreonsi..
Insalllah 2 kun sonra ikki kat artarr..benimki tek 4 gun emberonsi benimda transferim pazartesi edi uning icin merak etim benimkida cikarmki beklemek cokk zor muş ..2 tane kondu cnm ekim ayinda opu oldum ama 1 ay bekletti dr 3 gun donduruldu sonra transferden onceki 2 gün cozuldu 5. Gune geldi yani biri iyi biri eh isteydi dr deyimiyle bakalim kismet daha inan ne dusuncem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?