• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ben sadece Climara Forte bant. Vitamin ve crinone jel kullanıyorum. Testten önce de haftada bir 3 kez proluton depot iğne olmuştum. Artık onu kesti. Bantları ve jeli de yarıya düşürdü. Bence tüp bebk doktoruna iğne durumunu söyle. Sana da yazık ya...
Pko lu musun sen de sorun sende miydi eşinde mi, ben pko luyum hormonlar manyak sıkıntı bendeydi ondan iğne de iğne öldüm çok kötüyüm kivraniyrm :(

Pko lu musun sen de sorun sende miydi eşinde mi, ben pko luyum hormonlar manyak sıkıntı bendeydi ondan iğne de iğne öldüm çok kötüyüm kivraniyrm :KK43:
yok canım pkolu değilim. Ben tek tüplüyüm. Eşimde de ileri hareketli sperm yoktu.

Pko lu musun sen de sorun sende miydi eşinde mi, ben pko luyum hormonlar manyak sıkıntı bendeydi ondan iğne de iğne öldüm çok kötüyüm kivraniyrm :KK43:
Kızlar merhaba benm.kanama olunca acil de ki doktor 1 kez verdi puroloton iğne ama kendi doktorum devam ya da başka bişey demedi haftaya saliya kalp atışı için çağırdı şimdi lekelenme yok 14 Kasım transfer tarihim acaba bişey olur mu ya ben napsam bilemiyorum devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmiyor gibi geliyor off ozele mi gitsem çünkü 6 hafta ligi geçti hala bişey soylemiyorlar asmakilit asmakilit de acele etme diyor ama benle transferi olan herkes sonic aldı ben bekliyorum hala bi akıl verin ne olur ???

Bende hem progestan vaginadan hemde progeston igne gunde 2 ampul vuruluyorm kalcada hal kalmadi ;) olsun ama sabir napalim

Kızlar merhaba benm.kanama olunca acil de ki doktor 1 kez verdi puroloton iğne ama kendi doktorum devam ya da başka bişey demedi haftaya saliya kalp atışı için çağırdı şimdi lekelenme yok 14 Kasım transfer tarihim acaba bişey olur mu ya ben napsam bilemiyorum devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmiyor gibi geliyor off ozele mi gitsem çünkü 6 hafta ligi geçti hala bişey soylemiyorlar asmakilit asmakilit de acele etme diyor ama benle transferi olan herkes sonic aldı ben bekliyorum hala bi akıl verin ne olur ???
Canim benim.. yaw tedirgin olup hem kendini hem bebişi üzme madem.. zaten gebeligin tamamini Tayfun bey izlemicek sanirim. Kiminle devam etmeyi düşünüyorsan, o doktora git o zaman.. yalniz Allah korusun olur da ters bi sey soylerlerse hemen inanma.. son sozu Tayfun bey soylesin.. tamam mi bi tanem.. sıkma kendini hic.. ilerde bu gunler aklimiza geldikce gülümseyecegiz..

Kızlar merhaba benm.kanama olunca acil de ki doktor 1 kez verdi puroloton iğne ama kendi doktorum devam ya da başka bişey demedi haftaya saliya kalp atışı için çağırdı şimdi lekelenme yok 14 Kasım transfer tarihim acaba bişey olur mu ya ben napsam bilemiyorum devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmiyor gibi geliyor off ozele mi gitsem çün

Cnm senin icin rahat etmiycek git bakalim bi

Canim benim.. yaw tedirgin olup hem kendini hem bebişi üzme madem.. zaten gebeligin tamamini Tayfun bey izlemicek sanirim. Kiminle devam etmeyi düşünüyorsan, o doktora git o zaman.. yalniz Allah korusun olur da ters bi sey soylerlerse hemen inanma.. son sozu Tayfun bey soylesin.. tamam mi bi tanem.. sıkma kendini hic.. ilerde bu gunler aklimiza geldikce gülümseyecegiz..
Insallah canm vala doktor arıyorum ama bulamıyorum Yakınlarda ben umraniye de oturuyorum kime sorsam hastaneleri o kötü bu kötü diyor zeynep Kamile gittiğimde tayfun beyi de göremiyorum çok zor yani tedirgin oldum tatlım anlıyorsundur beni inş hakkımızda hayırlısı olur daha ne yapacağıma karar veremiyorum size danışayim dedim o_O

5 haftalik 6 nin icindeyim ,bittim anlatamam hiç bi is yapamıyorum sürünüyrm resmen :KK43:

off cnm senin durum daha kötüymüş. ama bacaktan yaptırma yaa. kalça öyle böyle çekiliyor. iğne yeri dediğin gibi beze oluyor ama iki güne geçiyor yine de.

Insallah canm vala doktor arıyorum ama bulamıyorum Yakınlarda ben umraniye de oturuyorum kime sorsam hastaneleri o kötü bu kötü diyor zeynep Kamile gittiğimde tayfun beyi de göremiyorum çok zor yani tedirgin oldum tatlım anlıyorsundur beni inş hakkımızda hayırlısı olur daha ne yapacağıma karar veremiyorum size danışayim dedim o_O

özel göztepe hastanesinde gülşen hanım var. çok tatlı bir doktor. ben birkaç sefer gitmiştim. Göztepe SSK ya çok yakın. Uzak kaçmazsa orayı deneyebilirsin bence

Simdi 2. Testim icin kan verdin doktorm gerek yok yapma dedi ama yinede icim rahat etsin insalah degerim kat kat artar

Back
X