• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

off cnm senin durum daha kötüymüş. ama bacaktan yaptırma yaa. kalça öyle böyle çekiliyor. iğne yeri dediğin gibi beze oluyor ama iki güne geçiyor yine de.

özel göztepe hastanesinde gülşen hanım var. çok tatlı bir doktor. ben birkaç sefer gitmiştim. Göztepe SSK ya çok yakın. Uzak kaçmazsa orayı deneyebilirsin bence
Canm çok sağol bilgi için aslında çok uzak değil şimdi netten de araştırdım baya olumlu konusulmus hakkında doktorun ben başlayınca doğum ve tüm kontrollerimi orda yaptırmak isterim bilgin vardır diye sormak isterim yarı ssk mi ve muayene ücreti hk bilgin var mı tatlım ? Doğum vs de olacağı için allah nasip ederse bunları da düşünmem gerek ; )

Keseyi gördük :))) 6,8 mm ... 6 Ocak kalp atışı için randevu verdi , tammm 3 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum . İnşallah herşey yolunda gider :)) desteğiniz için dualarınız için çok teşekkürler , ıyı ki varsınız :))

Keseyi gördük :))) 6,8 mm ... 6 Ocak kalp atışı için randevu verdi , tammm 3 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum . İnşallah herşey yolunda gider :)) desteğiniz için dualarınız için çok teşekkürler , ıyı ki varsınız :))
Harika allah tamamina erdirsin insalah bizde goruruz şu keseyi ;) benim randevum daha haftaya nasil gecer zaman

Canim senin nasil belirtilern var ara ara kasik agrin oluyomu regl gibi ama tamda onun gibi degil

Kizlarr bende sonuc bekliyordum..19 u test tarihimm.. bugun 7. Gunum kan verdimm...negatif cikti kanda .. 3.0

Maşallah maşallah.. Allahim korusun.. hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin..

Yapmaa bunu banaa...ciddimisinn...ama benimki 5. Gun embriyosuydu...benden sonra transver yaptiran arkadasim bugun 6. Gunu 50 ciktii...

bu ignelerden bende b
ne güzel. .darısı bizim başımıza. ..kesey8 gormeye gittiğimiz de tek mi ikiz mi onu soyluyor demi..kese sayisinaa göre. .benim onceki gebeligimde kalp atışında beklemistide kesin konusmak icin

Yapmaa bunu banaa...ciddimisinn...ama benimki 5. Gun embriyosuydu...benden sonra transver yaptiran arkadasim bugun 6. Gunu 50 ciktii
Canim konunun uzmani degilim acikcasi ama 3 sıfırdan büyüktür. Ve eger gercekten 6. 7. Gunden kesin sonuc ciksaydi doktorlar 12. Gun değil 7. Gun isterlerdi testi.. sabir ve dua ile.. sıkma canini.. 2 gun sonra tekrar yap mutlaka ama uzulmeden bekle.. yuregini ferah tut..

Canim senin nasil belirtilern var ara ara kasik agrin oluyomu regl gibi ama tamda onun gibi degil
Oluyor aynı tarif ettiğin gibi .. Belimde de ağrı oluyor. Bi de kasıklarımda bir ağırlık var gibi , bunun dışında uyku Halim var başka da bi şey yok belirti olarak

bu ignelerden bende b

ne güzel. .darısı bizim başımıza. ..kesey8 gormeye gittiğimiz de tek mi ikiz mi onu soyluyor demi..kese sayisinaa göre. .benim onceki gebeligimde kalp atışında beklemistide kesin konusmak icin
Evet söylüyor , benim tek :) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla :))bir de dış gebelik mi kimyasal mı o anlaşılıyor , kese görmek o yüzden de çok önemliymiş .

Allah razı olsun canım ya ben de bugün 3. denemenin negatif sonucunu aldım ama pes etmeyeceğim hemen ocakta 4. denemeyi aptıracam o da dondurulmuş.Bakalım Allah hepimize sabır versin.
Amin canim insallah rabbim en kisa zamanda versin umudunu kesme rabbimden ol dedikten sonra olur vakti gelince

Kizlar simdi kan sonucumu aldim 11. Gun degerim 1761 di bugun 13. Gunum ve 5174 cikti yani cok sevindim degerm arttigi icin ama hani normalde 2 kati artiyo yaa benim nerdeyse 3 kati olmus bu normalmi acaba yani normaldir dimii fikir verin lutfeennn

Back
X