Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısın çok negatif var bu sıra bende okudukça kendimi kötü hissediyorum....Ins hepimiz pozitif sonuc aluriz.busralar kimi okusam negatif cok kotu oldum.benim diger 3 denememde hic agrum olmadi bunda agri var ama umutlu degilim hayirlisi artikk![]()
Kızlar inşallah ikinizde hamişsinizdir ..dualarım sizinle ...Yazmak istedim..hamile olduğunuz içimden geçti..![]()
Teşekkürler kızlar sevcan seninde transferin olmuştu deimi yanlış hatırlamıyorumBende heyecanlı beklemekte ve sizi takipteyim
Oldu cnm 3. Günüm bakalim kismetseTeşekkürler kızlar sevcan seninde transferin olmuştu deimi yanlış hatırlamıyorum
İnş hayırlısıOldu cnm 3. Günüm bakalim kismetse
Insss canimm insss mutlu oldum tesekkur ederimmmKızlar inşallah ikinizde hamişsinizdir ..dualarım sizinle ...Yazmak istedim..hamile olduğunuz içimden geçti..![]()
Ayy inss uyku falan uyuyamiyorum cok kotu oldum yaEvet haklısın çok negatif var bu sıra bende okudukça kendimi kötü hissediyorum....
Diğerlerinde hiçbir belirtin yoksa ve bunda varsa bence pozitif olmalısın...
Gerçi belirtiyede çoktakılmamak lazım! Sonucunda çok ilaçta kullanıyoruz...
Senin güzel haberinle açılış yaparız inş
ns size guzel haberler veririz heyecan doruktaTeşekkürler kızlar sevcan seninde transferin olmuştu deimi yanlış hatırlamıyorum
Carsamba ilk benimmi test gunum.baska test yapan varmi yakinda
Ayy inss uyku falan uyuyamiyorum cok kotu oldum ya![]()
Aycanla benim Perşembe ilk sensin yani!I
ns size guzel haberler veririz heyecan dorukta
Çoğu bitti azı kaldı relax!Of offf heyecan degikll korku valla bi gelseydi carsamba
Ins hepimiz pozitif sonuc aluriz.busralar kimi okusam negatif cok kotu oldum.benim diger 3 denememde hic agrum olmadi bunda agri var ama umutlu degilim hayirlisi artikk![]()
canım nerdesin, ses ver, ne olur üzülme, hakkında hayırlısı neyse mutlaka Allah onu verecektir, zamanı geldiyse tutunmuştur bebeğin inşallah, kaçıncı denemen canım?Ben adet olacam ya agrim var teste gerek kalmicak sanirim![]()
Mucize kendini çok fazla dinliyorsun rahat ol biraz adet ağrısı adet dönemi geçişinde olabiliyormuş kendini şimdiden yıpratmaya gerek yok...Ben adet olacam ya agrim var teste gerek kalmicak sanirim![]()