• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Yarın mı senin test günün?
Bende yarın 3. Kan testimi yaptırıcam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda!
Aslinda yarin 10. Gun. Persembe gunu ise baslicam. Artisi gormek icin Devam Testi yaptiramayabilirim diye erken yaptircam. Doktorum yaptir sakincasi yok dedi. pazartesi olumlu olursa carsamba da kan vericem. Yarin ogleden sonra sen de ben de biraz olsun hafifleriz. icimden bir ses senin tahlilin 158 cikacak diyor :KK66:

Ben 9 gibi gitcem saglik ocagina. Sonuc cok gec cikiyor. Ancak ogleden sonra 3 - 4 gibi.

Canim bel
Benimde 10 kasimda transferim oldu.4. Denemem cok korkuyorumm yine negatif almaktan belirtiniz varmi benim.belim agriyo ama bel agrisi bi belirti degil beli agriyan genelde negatif oluyo cok umutsuzum:KK42:
Canim bel agrisi hamislik belurtisi insallah tutmustur insallah

hilall85 ve asmakilit sizden haber bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsiniz yarında ben kan vermeye gidicem dua edelim birbirimize kızlar üçümüzünde olursa aynı yaşta çocuklarımız olacak :)

Kan verdin kizlar ama sonuç yarin çıkacak dediler. Yok artik dedim. 4 de ara dediler. Saglik ocagi işte. Predictor early idrar testi yaptim negatif cikti. Sanirim olmadi bu sefer. hilall85 hilall85 sen naptin?

Bu arada idrar testi azcik silik cikti sanki.. yada goz yanilmasi.. ay kafayi yicem..

Değerim 150.8 çıktı arkadaşlar asma kilit 158 içimden geçiyor demiştin...
Dr.la görüştük 2 gün sonra tekarrla yine testi dedi.
Proleton diye iğne verdi 4 günde bir yapmak için!
Eğer 2 gün sonraki testde olumluysa 10 gün sonra keseyi görmek için çağırıcam dedi...
Sevcan sen ne yaptın kaç çıktı seninki?
Gülenaz inş canım
Asmakilit bende 2 gün önce idrar yaptım değerim 70 olduğunda silik çizgi çıkmıştı...
Göz yanılması olamaz eğer yoksa hiç bişey çıkmıyor çok yapıp tek çizgi görmüşlüğüm var ilk denemeden!
İnş sende hamilesin benimde içimden geçiyor...
Rabbim tüm isteyenlerin yüznü güldürsün inş

Eğer 2 gün sonraki testde olumluysa 10 gün sonra keseyi görmek için çağırıcam dedi...
Gülenaz inş canım
Asmakilit bende 2 gün önce idrar yaptım değerim 70 olduğunda silik çizgi çıkmıştı...
Göz yanılması olamaz eğer yoksa hiç bişey çıkmıyor çok yapıp tek çizgi görmüşlüğüm var ilk denemeden!
Rabbim tüm isteyenlerin yüznü güldürsün inş
hahaaaaayyytttt aradaki sıfırı kaçırmışım :D hayırlı olsun arkadaşım.. inşallah nazarlik gibi bir kese görünür, gümbür gümbür kalp atışları duyulur ;)

Gülenaz inş canım
Rabbim tüm isteyenlerin yüznü güldürsün inş[/

hilalcım çok svindim canım, bence gayet yolunda gidiyor herşey, bize de dua et arkadaşım

Back
X