Allah razi olsun ya ruyada gibiyim 5.gun embriyosuydu bitanesi 1. Kaliteydi ama rabbim nasip etti hamdolsunn darisi herkesin basinaaAa ikiz geliyor masallah. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin. Ikiside 1. Kalite miydi. Kacinci gun embriyosuydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun ya ruyada gibiyim 5.gun embriyosuydu bitanesi 1. Kaliteydi ama rabbim nasip etti hamdolsunn darisi herkesin basinaaAa ikiz geliyor masallah. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin. Ikiside 1. Kalite miydi. Kacinci gun embriyosuydu
Hayirli olsun cok sevimdim darisi bizlereKizlaaaarrrr sonucum 1791 ciktii inanamiyorummm 11. Gun degerim iki embriyom vardi allahim sukurler olsun
Allah razi olsun insalah rabbim nasip etsin herkeseHayirli olsun cok sevimdim darisi bizlere
Yani aslinda esim cok istedi baktirmak ben gunumu beklemek istiyordum hayirlisi diyorum artikcanım seninle aynı gün sonuçlarımızı öğrenmemiz ve benimde 5.gün 2tane sen aceleci davranmışsın gerçekten ama 2gün sonraki test sonucunda durumun daha da netleşir diye düşünüyorum ben
Yani aslinda esim cok istedi baktirmak ben gunumu beklemek istiyordum hayirlisi diyorum artikcanım seninle aynı gün sonuçlarımızı öğrenmemiz ve benimde 5.gün 2tane sen aceleci davranmışsın gerçekten ama 2gün sonraki test sonucunda durumun daha da netleşir diye düşünüyorum ben
Canim gozun aydin masallah degerin cok guzel darisi basimizaAllah razi olsun ya ruyada gibiyim 5.gun embriyosuydu bitanesi 1. Kaliteydi ama rabbim nasip etti hamdolsunn darisi herkesin basinaa
tebrik ederim..Allah kucağına almayida nasip etsin..benimde yarin 11.gün bakalim kaç çıkacak. ..Kizlaaaarrrr sonucum 1791 ciktii inanamiyorummm 11. Gun degerim iki embriyom vardi allahim sukurler olsun
Ayniymis :) hadi ins kalp atışlarını da duyarız canımBenim de son adetim 2 kasim, transfer 21 kasim. 2 tane blast transferi oldum ben de. 1.22 kese boyun canim.
Tatlim bende 6. Gun yapmistim 27.4 superrrrrrKizlar benimde bugun 6. Gunum gidip kan testi yaptirdim 27 cikti sizce deger nasil
Ay insallah devami gelir simdide degerim articakmi diye dusunuyorum sali gunu yaptiricam bide dr aradim 2 gun sonra tekrarla dedi bakalim insallah senin gibi devam eder senin nasil gidiyorTatlim bende 6. Gun yapmistim 27.4 superrrrrr
Ay insallah devami gelir simdide degerim articakmi diye dusunuyorum sali gunu yaptiricam bide dr aradim 2 gun sonra tekrarla dedi bakalim insallah senin gibi devam eder senin nasil gidiyor
Aynen oyle diycek valla insallah dedigin gibi benimle olur bebegim rutin kontrole gidicen o zaman yarin keseyi gordun kalp atisinida allahim banada goster o gunleri evde hala herseye dikkat ediyormusun is filan yapmaya ne zaman basladin ben hala uzaniyorum esim yapiyor isleriAdam diycek benimkiler neden 10. Günü brkleyemiyor2 gün sonrada Allahın izniyle güzel olacak canimcim bende iyiyim cok şükür buyuyoruzdur herhalde haftaya pazartesi kontrolumuz var bakalim hersey iyi olur insallah
Benim 6. Gün 20 ydi .şı an 7. Haftadayız:)Kizlar benimde bugun 6. Gunum gidip kan testi yaptirdim 27 cikti sizce deger nasil
Allah kucaginada almayi nasip etsin darisi bana insallah Yukselir ummarim iki tup bebegimde kimyasali gordugum icin korkuyorum insallah bu defa beni birakmaz dua edin devami gelsin sevinemedim daha keseyi kalp atisini gormeyince sevinemiycem herhaldeBenim 6. Gün 20 ydi .şı an 7. Haftadayız:)
Değerin süper .hayırlı olsun.düşüncek bişey yokYa bisey sorucam kafama takildi benim sonucum 1791 cikti 11. Gunde ama yani bi sorun cikarmi acaba sonradan nebilim sonuc yuksek ya normaldir dimi