• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Simdi sali gunu tekralicaz testi insalah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin bi sorun yasamayiz

canım seninle aynı gün sonuçlarımızı öğrenmemiz ve benimde 5.gün 2tane sen aceleci davranmışsın gerçekten ama 2gün sonraki test sonucunda durumun daha da netleşir diye düşünüyorum ben
Yani aslinda esim cok istedi baktirmak ben gunumu beklemek istiyordum hayirlisi diyorum artik

canım seninle aynı gün sonuçlarımızı öğrenmemiz ve benimde 5.gün 2tane sen aceleci davranmışsın gerçekten ama 2gün sonraki test sonucunda durumun daha da netleşir diye düşünüyorum ben
Yani aslinda esim cok istedi baktirmak ben gunumu beklemek istiyordum hayirlisi diyorum artik

Ay insallah devami gelir simdide degerim articakmi diye dusunuyorum sali gunu yaptiricam bide dr aradim 2 gun sonra tekrarla dedi bakalim insallah senin gibi devam eder senin nasil gidiyor

Adam diycek benimkiler neden 10. Günü brkleyemiyor :KK22: 2 gün sonrada Allahın izniyle güzel olacak canimcim bende iyiyim cok şükür buyuyoruzdur herhalde haftaya pazartesi kontrolumuz var bakalim hersey iyi olur insallah

Adam diycek benimkiler neden 10. Günü brkleyemiyor :KK22: 2 gün sonrada Allahın izniyle güzel olacak canimcim bende iyiyim cok şükür buyuyoruzdur herhalde haftaya pazartesi kontrolumuz var bakalim hersey iyi olur insallah
Aynen oyle diycek valla insallah dedigin gibi benimle olur bebegim rutin kontrole gidicen o zaman yarin keseyi gordun kalp atisinida allahim banada goster o gunleri evde hala herseye dikkat ediyormusun is filan yapmaya ne zaman basladin ben hala uzaniyorum esim yapiyor isleri

Benim 6. Gün 20 ydi .şı an 7. Haftadayız:)
Allah kucaginada almayi nasip etsin darisi bana insallah Yukselir ummarim iki tup bebegimde kimyasali gordugum icin korkuyorum insallah bu defa beni birakmaz dua edin devami gelsin sevinemedim daha keseyi kalp atisini gormeyince sevinemiycem herhalde

Ya bisey sorucam kafama takildi benim sonucum 1791 cikti 11. Gunde ama yani bi sorun cikarmi acaba sonradan nebilim sonuc yuksek ya normaldir dimi

Back
X