• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Güzel sonuç alan herkesi tebrik ediyorum.. Bekleyenlere de sabır diliyorum :))
Bu süreci nasıl geçirdiniz kızlar, kahve çay sıcak bi şeyler içmediniz mi hiç. Protein ağırlıklı beslenin dediler mi size de
Kahve 2-3 gunde bir fincan ictim turk kahvesi yani. Çay da gunde 1-2 çay bardağı cooook acik ictim . Protein ve sebze ağırlıklı yedim ictim

Arkadaslar dun bu kadar degildim. Bugun 8. Gunum adet sancisi gibu agrim ve sol taraftan batma var. Korkuyorum :(

Arkadaşlar 10. Gün degerini yazmıştım 33.98 cikmisti. 2gun sonra cumartesi yani tekrar vericem kan ortalama kac cikmasi gerekir.

Guzel haber alan herkese hayirli olsun diyorum cumartesi tahlil yaptiracagin benim gibi bekliyenlere sabir versin

Arkadaslar dun bu kadar degildim. Bugun 8. Gunum adet sancisi gibu agrim ve sol taraftan batma var. Korkuyorum :KK43:
Canim ayni seyleri bende yasiyorum özellikle sabahlari oluyor agri ama benim sag tarafim batiyor. Bu gün yapildi ve pozitif cikti inşallah bebegin varoldugu icin oluyordur.

Canim ayni seyleri bende yasiyorum özellikle sabahlari oluyor agri ama benim sag tarafim batiyor. Bu gün yapildi ve pozitif cikti inşallah bebegin varoldugu icin

ImsAllah bu arada pardon sagdan batma var. Sali gunune kadar batmalar hissettim . Iki gundur bisey hissetmiyordum ama suan fena sekilde ara ara giriyor agrim . Benim normalde zaten regl domemlerim cok sancili gecer korkuyorum :( gecen ay 27 de regl olmustum. Erken olamam heralde degil mi :(

Bhcg Degerlerimin baya yuksek cikmis olmasina ragmen yinede tedirginim cok acaba bisey olurmu diye.. Olmaz dimi yaa persembeye kadar nasil sabredicem bilmiyirum doktormdan da guzel seyler duyarsak insalah daha ne isterim... Sonuc bekleyenlere sabir diliyorum insalah herkes cok guzel sonuclar alir...

Bhcg Degerlerimin baya yuksek cikmis olmasina ragmen yinede tedirginim cok acaba bisey olurmu diye.. Olmaz dimi yaa persembeye kadar nasil sabredicem bilmiyirum doktormdan da guzel seyler duyarsak insalah daha ne isterim... Sonuc bekleyenlere sabir diliyorum insalah herkes cok guzel sonuclar alir...
Benimki de yüksek çıktı canım. Kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Benim randevum yarın. Bakalım görecek miyiz kalp atışını veya atışlarını:) Merakla yarın olsun diye bekliyorum.

Canim inşallah vardir bebisin. Agri olmasi normal mis canim benim doktorum bugun hepsini anlatti benim göğüs lerim de cok feci bir sekilde yani dusun ic camasiri giyemiyorum agrisindan korkma...

Merhaba arkadaşlar benimde pazar günü dondurulmuş 5. Gün iki tane transferim yapıldı bugün dördüncü günüm zaman geçmek bilmiyor sürekli kendimi dinliyorum çarşamba 24 ünde test yapacağım o gün test yapacak olan var mı

Benimki de yüksek çıktı canım. Kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Benim randevum yarın. Bakalım görecek miyiz kalp atışını veya atışlarını:) Merakla yarın olsun diye bekliyorum.
Hadi insalah ilk muayenenmi olucak senin yani kese yada keseleri ;) gordunuzmu insalah guzel sonuc alirsin

Arife1991 arkadasim 10. Gun benimde degerim 32 bende c.tesi tekrar kan vercem doktor c.tesi degerinin kac olmasi gerektigini soyledimi peki ayrica degerimiz artarmiymis bu konuda birsey dedi mi ben doktorumu arafim sen test yap ben sana sayi soylemuycem bu asamada dedi

Back
X