• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

merhaba arkadaslar,insanlah hepinizde pozitif sonuclar goruruz,ben araniza yeni katildim,beklemek gercekten cok zor,bende boyle bir topik ariyordum ,insan duygularini paylastikca cok rahatliyor. benimde ilk tup denemem,4kere asilama denedik ve 4yillik evliyiz,sorunumuz sebebi belirlenemeyen infertilite,aralik 16transfer gunum ,26si test gunum,2embriyo ve 2side birinci kalite ve 5.gun transferi cok heycanliyim ,ilk ikigun kasigimda biraz agrilar oldu veikinci gun bi lekelenme oldu,merakla bekliyorum bende insanlh mevlam en kisa zamanda pozitif sonuclar almayi hepimize nasip eder
Hayirli olsun transferin arkadasim.. inşallah pozitif sonuç alirsin.. benim de sebepsiz infertiliteydi.. yumurta toplaninca anlasildi ki yumurtalarim kalitesizmis. Ama cok şükür olumlu sonuclandi.. darisi basina insallah.. lekenme implantasyon kanasi olabilir ;) hadi bakalim.. gunler su gibi geçsin seni için..

Aaa bnmde 9. Gun ama ben 23 te test gunum Rabbim vereck olan cnm. Duadan baska bisey yok. Bnde sen gibi oldum ama yinede arkadaslar sagolsun umudum var. Hakkimizda hayirlisi

5.gün embriyolarında 10.günde test istiyorlarmış benim o yüzden yarınmış test günüm. allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ne diyelimm.am şu bi gerçekki beklemek çok zoorr :110:

selam geleceğin tatlı anneleriii bende transferimin 7. günündeyim dayanamadım bugün test yaptım erken biliyorum ama yıllardır o göremediğim 2. çizgiyi çoookk silik gördüm sanki :KK64:halüsinasyon olma ihtimalide yüksek tabiki ama şunu merak ediyorum sizce 7. gün erken değilmi

selam geleceğin tatlı anneleriii bende transferimin 7. günündeyim dayanamadım bugün test yaptım erken biliyorum ama yıllardır o göremediğim 2. çizgiyi çoookk silik gördüm sanki :KK64:halüsinasyon olma ihtimalide yüksek tabiki ama şunu merak ediyorum sizce 7. gün erken değilmi

erken canım 7. gun bende aynı şekilde çift çizgi gördüm o heyecanla gıttım test yaptırdım 10,86 çıktı umutlandım ıkı gun sonra tekrarladım 4,01 e düştü sonuç bugün yıne kan verdım beklıyorum normalde test gunum bugündü ama doktor ılaçlardan da hcg nın yukselebılecegını söyledı anlayacagın streslı bı kaç gun gecırdım

Hayirli olsun transferin arkadasim.. inşallah pozitif sonuç alirsin.. benim de sebepsiz infertiliteydi.. yumurta toplaninca anlasildi ki yumurtalarim kalitesizmis. Ama cok şükür olumlu sonuclandi.. darisi basina insallah.. lekenme implantasyon kanasi olabilir :KK66: hadi bakalim.. gunler su gibi geçsin seni için..

Hayirli olsun transferin arkadasim.. inşallah pozitif sonuç alirsin.. benim de sebepsiz infertiliteydi.. yumurta toplaninca anlasildi ki yumurtalarim kalitesizmis. Ama cok şükür olumlu sonuclandi.. darisi basina insallah.. lekenme implantasyon kanasi olabilir :KK66: hadi bakalim.. gunler su gibi geçsin seni için..
Cok sagol canim insanlh bende senin gibi pozitif sonuc alirim,allah sanada bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder,lekelenmeden korkmustum insanlah oyledir,

erken canım 7. gun bende aynı şekilde çift çizgi gördüm o heyecanla gıttım test yaptırdım 10,86 çıktı umutlandım ıkı gun sonra tekrarladım 4,01 e düştü sonuç bugün yıne kan verdım beklıyorum normalde test gunum bugündü ama doktor ılaçlardan da hcg nın yukselebılecegını söyledı anlayacagın streslı bı kaç gun gecırdım
bende bu gazla gidip kan testi yaptıracaktım neyse dizimi kırıp oturayım bari kocamada bişey demeyeyim :KK54:

B
Ya kizlar dun en bastan usanmadan tek tek okudum yazilarinzi. Bugun 9. Gunum idrar testi yaptim negatif cikti. Cok uzuldum resmen cokusteyim ya. Sali gunu kan testi vercketim. Sizde bole bisey olup pozutif olan oldumu . :KK43:

Idrari onemseme cunku benim ilk tedavimde 12.gunde yaptigim idrar testinde tek cizgi cikti ayni gun ogleden sonra ise kanda pozitif cikti yani bir onemi yok idrar testinin bende sabah idrar testi yaptim cikmayacagini bile bile merakima yenik dustum kan sonucu ise pazartesi canim sen ilaclarina devam et bak buda bugun yaptigim test ama kesin degil tabikide

Merhaba arkadaşlar herkese sabırlı bekleyişler diliyorum. Ben de bugün 2.kan testini verdim sonucumu bekliyorum inş.artış olur.Bu arada yorumları okurken kızdım size gerçekten şu idrar testini bırakın artık şunu hep duymuşuzdur hepimiz önce kana karışır sonra idrara. Tamam merak ediyorsunuz ama sonra kendinize ve bebişinize strese girerek zarar veriyorsunuz. Yapmayın kızlar lütfen

Dualarim seninle..
ama soylemezsem çatlarim.. doktorunun yerinde olsam bi temiz doverdim seni.. sabirsizligin yüzünden gereksiz yere kendini strese sokuyorsun.. 11. Gun baksan degere 20-30 cikacakti.. bi guzel sevinecektin.. ben 8. Gun 6 ciktigini okudugumda da demistim oldu bu iş diye ama yazamadim.. sabir diliyorum.. duzenli artis diliyorum.. sevgiler..

2 gün sabır diyorum.sonuçta su an hala negatif bir sonuç almadin..onun sevinciyle tadini cikar ve bekle..artislarin guzel.bak benim 600 cikti dr hala test yaptirio..sayi onemli degil artış önemli. .birde strese devam edersen Allah korusun bebise zarar verirsin..sakin...sen biraz oyalanacak seyler bul bence..ve bu anin tadini cikar

canım asmakilit asmakilit haklı. çok erken yapmak senin gereksiz strese soktu. rahat ol, pozitif gibi gözüküyor, çok da güzel artıyor. Artık bundan sonra artışları takip ediceksin. sonrasında da keseydi kalp atışıydı derken.... sen biraz erken başladın strese:KK66:

Kizlarr cokk sagolunn insallah dediginiz gibi olur...rabbimin gucu kuvveti herseye kadiirr...

Simdi drdan ciktim..bugun 10. Gun test gunumdu...dr aslinda 12 gun yapiyoruz ama sen sabirsizsin 10 gun yaptik...10 un ustundeki degerde gebelik var diyoruz dedi ilaclarimi arttirdii..pazar gunune yine test dedi..

Ben ccookk bilmisim yaa kimyasak gibi duruyor dedi.m..belli olmaz dedi 12 gunu 20 degerle dogum yapan var 200 olup kimyasal olanda var dedi.....sonra sustummm....hayirlisi rabbimden..basim ustunee...

Ben 5 yildir bekliyorum ve bu 5 yil bana sabretmeyi ogretti gercekten 2 basarisiz denemeden sonra bu 3. Deneme rabbimin ol demesiyle oldu cok sukur insalah devami gelir.. Sonuc bekleyenlere sabiiirrrrr ;) insaallah beklediginize deger guzel sonuclar alirsiniz.. Sabir diyorum ama şu perşembe gunu nezamann gelicekkk bekleyemiyoruuummm ;) ultrasonda da guzel gorsek insalah biraz rahatlicam...

B

Idrari onemseme cunku benim ilk tedavimde 12.gunde yaptigim idrar testinde tek cizgi cikti ayni gun ogleden sonra ise kanda pozitif cikti yani bir onemi yok idrar testinin bende sabah idrar testi yaptim cikmayacagini bile bile merakima yenik dustum kan sonucu ise pazartesi canim sen ilaclarina devam et bak buda bugun yaptigim test ama kesin degil tabikide

Bian cokuntuye ugradim ama ara ara agrim oluyor adet agrisi gibi. Sende de varmi cnm

bende bu gazla gidip kan testi yaptıracaktım neyse dizimi kırıp oturayım bari kocamada bişey demeyeyim :KK54:

DEME CANIM BENCEDE GERÇEKTEN SONU HÜSRANLA SONUCLANINCA KÖTÜ OLUYO BIZZAT YAŞADIM SIMDI ALDIM SONUCUMU 2,5 ÇIKTI DAHADA DÜŞMÜŞ ANLAYACAGIN NEGATİF UMARIM SEN GÜZEL SONUCLAR ALIRSIN..

Kızlar merhaba sonuç bekleyen benm gibi kalp atışı için bekleyen kese görmek için bekleyen herkese sabır diliyorum. Sonucu olumsuz olan arkadaşlar için dualarım sizinle kızlar dilerim Rabbim bir sonrakı tedavinizde ol desin ve olsun çok zor sizleri anlıyorum ama demekki vakti değil gerçekten :( kızlar bir de bişey sorcam sizlere progestan fitil kullanan var mı aranızda ben kullanıyorum ve benden geri gelirken arasında kahverengi lekeler görüyorum ama iç çamaşırim a direkt gelen bişey yok 1 hafta önce de pembe akıntı gelmişti ama doktorum çok önemsemedi şimdi tedirgin oldum sizce normal mi ? Böyle bişey yaşayan var mı aranızda...

Haftaya cumartesi sen pazartesi dimi insallah hersey yollundadir canim bu altan bakmanin zarari olmaz dimi ilaclarini kestinmi hala devam ediyormusun

Evet cnm pzt allah nasip ederse insallah cani yok zarari olsa bakmazlar icini ferah tut ilaclara aynen devam valla hala pazartesi soracam bakalim bidaha bari birini kesse :-)

Evet cnm pzt allah nasip ederse insallah cani yok zarari olsa bakmazlar icini ferah tut ilaclara aynen devam valla hala pazartesi soracam bakalim bidaha bari birini kesse :-)
Bide bende hic belirti yok sende hamile olduktan ne zaman sonra basladi insallah hersey yolundadir cumartesi nasil gelicek zaman gecmiyor

Back
X